Beoordelingen

Een goede klantbeoordeling betekent zeer waarschijnlijk dat de verwachtingen die ons team met jou heeft besproken zijn uitgekomen. In basis is het dan ook onze taak om de verwachtingen vanuit beide partijen helder te hebben om hierdoor teleurstellingen te voorkomen.

Het team van vb&t Makelaars heeft natuurlijk als absolute doel een meer dan tevreden klant! Daarom willen wij niet alleen jouw verwachtingen uit laten komen, maar we doen er graag nog een schepje bovenop, zodat je positief verrast zal zijn!

Beoordeling gemiddelde

Deskundigheid9.2
Lokale marktkennis9.2
Bereikbaarheid en communicatie9.9
Onderhandeling en resultaat9.8
Prijs / kwaliteit9
Service en begeleiding9.1
i Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 128 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
17-5-2022 Anoniem Het contact is naar wens verlopen. Duidelijke en heldere informatie. Sparring mogelijkheden en verder goed gestructureerd afgehandeld, niet alleen vanuit de makelaar zelf maar ook vanuit de backoffice was alles prima geregeld.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
10-5-2022 Dhr. Cremers Lauri is vriendelijk, altijd bereid tot snelle uitleg en reactie. Geen loze beloften en een actieve houding hebben voor een snelle en goede verkoop gezorgd. We raden haar van harte aan.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
10-5-2022 Dirk Visser Prettig, reageert snel, duidelijk en amicaal. Fijne afhandeling en duidelijk en overzichtelijk wat de kosten en verwachtingen zijn.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
29-4-2022 Anoniem Het gevoel was meteen goed met de makelaar, er wordt rekening gehouden met onze wensen. ze is deskundig en weet precies wat er in de markt speelt, Alles werd duidelijk uitgelegd. We werden het hele traject op de hoogte gehouden. Reactie van de makelaar: 1-3-2022 Dank jullie wel voor deze top beoordeling! Het gehele verkooptraject is goed en voorspoedig verlopen, een fijne samenwerking met jullie als verkopers. Heel veel succes met de verhuizing! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-4-2022 Yvonne van Orsouw Ik ben heel tevreden over de vriendelijke, complete en professionele dienstverlening van makelaar Helga Verschuuren en van Hospitality Manager Celine Hermans. Er werd meegedacht en snel geschakeld. Hartelijk dank daarvoor.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
22-4-2022 Dhr. Hazen Contact verliep zeer goed altijd telefonisch berijkbaar en kreeg direct antwoorden op mijn vragen. Ook met alle medewerkers van styliste, fotograaf tot administratie goede afspraken kunnen maken. terugkoppeling van bezichtingen door makelaar waren goed en ook in digitaal platform leesbaar terug te vinden. Dit gaf vertrouwen en een goed beeld van mogelijke kopers en hun bevindingen. Het digitale platform was zeer gebruiks vriendelijk en makkelijk te beheren.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
15-4-2022 Dhr. Manders Heel aangenaam zeer goed prettige ervaring zowel met de makelaar Laurie als met het kantoor meisje Celine 10 plus
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
13-4-2022 Anoniem Acteren naar de wensen van de klant. Geven goede tips voor de bezichting. Reageren snel. Verkoop strategy konden we gaandeweg snel aanpassen naar onze wens.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
5-4-2022 Dhr. Ron Vissers Goed contact . Snel reply indien telefonisch niet direct bereikbaar. Direct info na bezichtigingen. Dus tevreden
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
11-3-2022 Anoniem Contacten met de makelaar verliepen prima. Er wordt met je meegedacht en je wordt goed begeleid in het verkoopproces. Persoonlijk ben ik heel goed geholpen en ze hebben me ‘ontzorgd’. Heel fijn! Ik kan ze echt aanbevelen.
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
5
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
4
Gemiddeld
6
2-3-2022 Johan Louwers Er zijn diverse malen fouten gemaakt zowel naar ons als naar de koper toe en veel geïnteresseerden die geen kans hebben gekregen. Alles bij elkaar te makkelijk
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
11-2-2022 Dhr. van Der Stam De benadering, de kennis en verkoop positionering is van een hoog niveau. Afspraken worden goed opgevolgd en de tools die ingezet worden zijn zeer toegankelijk. De verwachting die gegeven was kwam 100% uit
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
10-2-2022 Mevr. Stockx Yvonne wat ook wilde weten of gedaan wilde hebben er stond altijd wel iemand klaar om mij te helpen snel en zeer vriendelijk.Bedankt allemaal.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
4-2-2022 Mevr. van Der Meer Afspraken worden nagekomen, duidelijke uitleg, vriendelijke en geduldige medewerkers. Ik vond het heel fijn om direct terugkoppeling te krijgen van de kijkers, de biedingen etc.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
3-2-2022 Mevr. Marion Stevens Deskundige makelaar die onze torenwoning tijdens de bezichtigingen op zijn karakteristieke pluspunten heeft weten te “verkopen”. Ook de uiteindelijke onderhandelingen prima geleid. Een kleine opmerking; het blijft moeilijk om goede foto’s te maken die recht doen aan ons woonobject. Gelukkig hebben we die met eigen foto’s kunnen aanvullen.
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
2-2-2022 Anoniem Het verliep prima totdat onze makelaar enkele weken afwezig was en de invaller er ook een dag niet was, toen kwam er een derde die niet goed geïnformeerd was over de situatie en bij aspirant kopers niet veel vragen kon beantwoorden.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
24-1-2022 Dhr. Middeldorp Het juiste advies en het snelle schakelen met de juiste klik. Rudy en zijn team zijn deskundige mensen, weten wat er in de markt speelt en ontzorgen je van A tot Z
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
23-1-2022 Dhr. Huubvan Schijndel Contact met makelaar verliep open en en gaf vertrouwen vanaf eerste gesprek en kennismaking. Alle afspraken worden nagekomen zoals besproken, prima service bij het maken of verzetten van afspraken en verstrekken van informatie. Reactie van de makelaar: 23-2-2022 Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat het verkooptraject vertrouwd en fijn voelt, dat is ook onze doelstelling.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
19-1-2022 Mevr. Veerle van der Linden Fijne makelaar, duidelijk, eerlijk, realistisch. Goede kennis van de markt. Prettige communicatie. Aanrader!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
17-1-2022 Anoniem Prima communicatie en service. Bij vragen via mail en telefoon direct antwoord. Ook het contact met de koper in samenwerking met de makelaar was prettig.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
5
Gemiddeld
6.8
4-1-2022 Anoniem Alhoewel de makelaar zeker kundig is zijn er tijdens het verkoopproces diverse fouten gemaakt. Het was overduidelijk dat de verkoopmakelaar met teveel zaken tegelijk bezig was waardoor dingen fout konden lopen. Dat gaf niet het gevoel dat de makelaar mij en mijn partner heeft ontzorgd heeft tijdens het verkoopproces.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
29-12-2021 Mevr. Angela Kuijpers Het voelde zeer deskundig, heel vertrouwd en eigen, nam onze wensen serieus. Gaf ons het vertrouwen dat we een mooi en goed huis te koop hadden. Dat ons huis ook zo verkocht zou zijn. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Bedankt voor de beoordeling, een mooie score! We hebben jullie gevoel waar kunnen maken en binnen korte tijd de juiste koper voor jullie woning kunnen vinden. Dank jullie wel voor het vertrouwen!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
14-12-2021 Anoniem Zowel de makelaar als het kantoor ben ik uitermate tevreden over. Uitstekende communicatie middels telefoon, mail, Whatsapp en een eigen online woondossier, zodat ik alles kon volgen. De makelaar was zeer kundig, prettig in de omgang en heeft er alles aan gedaan om een geslaagde verkoop te realiseren. Complimenten!
Deskundigheid
1
Prijs / kwaliteit
1
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
1
Gemiddeld
2.8
13-12-2021 Anoniem Zo lang als het in hun voordeel is zijn ze bereikbaar en werken ze overal aan mee, maar als het over gemaakte afspraken gaat zijn ze ineens niet meer bereikbaar en laten ze je volledig in de steek. Dank je wel vb&t dankzij jullie ben ik volgende week dakloos !! Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Beste Patricia, Bedankt voor de genomen moeite om ons een waardering te geven. Wij betreuren het enorm dat je geen prettige ervaring hebt gehad. Wij streven er juist ten alle tijden naar het beste uit onze service te halen voor jou als klant. Dat blijkt alleen al uit de nationale onderscheiding die we recentelijk in ontvangst mochten nemen van beste service makelaar. Na je dossier beoordeeld te hebben als (huur) woningzoekende kunnen we je het volgende berichten: Elke kandidaat dient aan de gestelde norm te voldoen van onze (institutionele) beleggers. Je dossier kan pas beoordeeld worden als alle gevraagde documenten zijn aangeleverd door de kandidaat. Dat werd ons echter onmogelijk gemaakt, om de bij jou bekende redenen die wij hier voor jouw privacy niet openbaar zullen maken.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
2-12-2021 Anoniem Zeer prettig contact en behulpzaam. Vb&t heeft het verkopen van mijn woning volledig uit handen genomen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
29-11-2021 Jan van Tuinen Had iets meer willen weten waarom na de bezichtiging zo weinig mensen een bod uitbrachten; op grond van de bezichtiging had ik meer biedingen verwacht. Gelukkig tussen de biedingen 1 die bijna aan mijn verwachtingen voldeed.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
24-11-2021 Anoniem Super goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Ten alle opzichten. Zowel begeleiding als service als luisterend oor naar onze wensen. Ik beveel iedereen vb&t makelaars aan voor zowel het verkopen als kopen als huren van een woning.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
22-11-2021 Mevr. Cuypers Contact makelaar verliep uitstekend, prettige communicatie, goed bereikbaar en deskundig. Mijn verwachtingen waren hoog en daar is ruimschoots aan voldaan . De presentatie adhv foto's en video waren prachtig, kregen hierop veel positieve reacties. Gevolg dat de verkoop dan ook binnen enkele weken gerealiseerd was. Voor ons een positieve beleving met makelaar VB&T en met name met Helga Verschuuren. Reactie van de makelaar: 22-11-2021 Ondertussen is het gehele verkooptraject afgerond en is het heel leuk om te lezen dat we de hoge verwachtingen waargemaakt hebben. Alle zaken die genoemd worden ervaren wij als speerpunten in onze dienstverlening en het is fijn als het gewaardeerd wordt door de klanten. Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop!
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
17-11-2021 Anoniem De contacten met de makelaar waren goed. Met betrekking tot de vaststelling van de Vraagprijs was er wel een verschil van inzicht over de te volgen strategie; of een en ander tot nog een beter resultaat geleid zou hebben, is niet vast te stellen. Wel moet de opvatting en het inzicht van de verkoper terdege worden meegewogen. Reactie van de makelaar: 17-11-2021 Dank u wel voor de beoordeling. Soms loopt een verkooptraject net iets anders dan wellicht vooraf gedacht. Uiteraard worden de wensen van een verkoper meegenomen, waarbij wij altijd het advies in het belang van de opdrachtgever opstellen. U heeft ook aangegeven tevreden te zijn met het gehaalde verkoopresultaat.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-11-2021 Anoniem Prettig contact met de makelaar. In het intake gesprek werd alles helder uitgelegd. Voor de prijstelling van de kosten wordt gebruik gemaakt van pakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het makelaarskantoor maakt gebruik van een electronisch dossier wat heel prettig werkt. Hierin staan alle relevante gegevens. Ook worden in het dossier de bezichtigingen vermeld en de bevindingen zodat je "a la minute" de informatie tot je hebt. Al met al een dikke tien voor VB+T Makelaars en met name Rudy.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
5-11-2021 Anoniem Professioneel, betrokken, afspraken nakomen, heel prettig contact, zelfde dag reactie op vragen, eerlijk en transparant, goede inschatting van potentiële kopers, zou deze makelaar zeker aanbevelen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
1-11-2021 Dhr. van De Ven Goed contact met makelaar Peter de Kok gehad en nog steeds, gedurende het gehele proces. De makelaar zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, proffesioneel, zeer betrouwbaar en heel transparant. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-10-2021 Mevr. Birgit Lau Hele fijne makelaar! Hele goede begeleiding en uitleg. Eigen inbreng was mogelijk en wensen wordt aan voldaan Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Daarom ook voor de verkoop van het huis van van mijn partner ook weer voor deze makelaar gekozen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
28-9-2021 Carla van de Vossenberg Het contact met de makelaar is heel prettig en verloopt heel fijn !! Wat ook fijn is dat je alles goed geregeld word door diverse mensen zoals idd de makelaar de hypotheker en nog meerdere personen heel goed geregeld en spelen goed op elkaar in !! Dus ik ben heel tevreden
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-9-2021 Mevr. Coolen Het contact is zeer goed. Nemen ruim de tijd voor alles. Zou deze aan iedereen aanbevelen. Goed makelaarstarief!! Reactie van de makelaar: 21-2-2021 Ook wij hebben het verkooptraject als heel fijn ervaren, want de goede medewerking en fijne contacten met jullie als verkopers zijn heel belangrijk. Dank jullie wel voor de goede beoordeling en ga vooral door met de mond tot mond reclame: daar zijn wij uiteraard blij mee!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
16-9-2021 Anoniem Na opdrachtverstrekking werd snel tot actie overgegaan. Verbale en digitale communicatie verliep probleemloos. Ondersteuning van makelaar door backoffice was goed. Opleverinspectie werd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Reactie van de makelaar: 16-2-2021 Bedankt voor deze mooie beoordeling en uiteraard ook voor de prettige samenwerking van jullie zijde. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
14-9-2021 Anoniem De makelaar was vriendelijk en legde alles duidelijk aan me uit. Ik ben blij dat ik voor deze makelaar heb gekozen.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
13-9-2021 Anoniem Het contact verliep goed, korte communicatie lijnen. Goede service en Snel schakelen, gedegen advies. Reactie van de makelaar: 13-2-2021 Bedankt voor deze mooie beoordeling en voor de soepele samenwerking. Het is allemaal heel snel gegaan zo vlak voor de vakantie maar wel op een goede en prettige manier. Alvast veel geluk in jullie nieuwe woning en tot snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
10-9-2021 Dhr. Menno Meijer Super contact met onze makelaar, erg meedenkend en communicatie in klare taal. Zitten er altijd bovenop en zetten graag een stapje extra. Reactie van de makelaar: 10-2-2021 Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. dat doet ons goed! Ik zal deze delen met Jean Michel die momenteel lekker aan het genieten is van een dik verdiende break. Groeten Angelique
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
4-9-2021 Dhr. Kentie Van het begin tot het einde goed contact. Ook met de medewerkers van kantoor, aanpassingen direct opgepakt.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
30-8-2021 Mevr. de Jong Het contact met de makelaar was erg prettig...na elke bezichtiging netjes een kleine samenvatting op jouw eigen persoonlijke verkoopsite. Wij hadden meneer P. De Kok als makelaar en dat is echt een aanrader. Rustige vriendelijke man.. goed bereikbaar...duidelijke communicatie..
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
24-8-2021 Anoniem Contacten verliepen prima, snel bereikbaar, duidelijke uitleg, steeds goede inzage in de procesgang,
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
23-8-2021 Anoniem Namens VB&T makelaars was Helga mijn verkoopmakelaar. Haar begeleiding en deskundigheid was uitermate accuraat en volledig. Ook naar de geinteresseerde kopers was zij vriendelijk en deskundig. Ook ben ik enthousiast over het dossier waarin ik op elk gewenst moment in kon loggen om de gegevens van mijn te verkopen woning in kon zien en na elke bezichting was bijgewerkt. Mede door deze aanpak is mijn huis snel verkocht.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
28-7-2021 Anoniem Zeer prettige samenwerking met Helga Verschuren en Vb&t Helmond. Een goede beschrijving en mooie foto's op Funda. Het huis is in een korte tijd naar volle tevredenheid verkocht. Ik kan Vb&t zeker aanraden.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-7-2021 Anoniem Alles goed verlopen geen enkel probleem gehad En uiteindelijk goed verkocht Ik kan vb &t makelaars aanbevelen
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
20-7-2021 Dhr. Ron Nijkamp Directe klik met de makelaar. Vakkundig en scherp Samen op een constructieve manier een prima aankoop kunnen doen, waarbij wij het gevoel overhouden dat wij precies de juiste persoon hadden die wij nodig hadden voor de investering.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
17-7-2021 Mevr. van De Leest geweldig ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor de gedane moeite en geduld omdat het bij ons best complex was . altijd met vriendelijkheid waar je u tegen zegt zou het iedereen aanraden niets was teveel
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
16-7-2021 Dhr. Muffels Eerlijke en zeer professionele begeleiding door makelaar Helga Verschuuren. Van het kennismakingsgesprek tot en met de afsluitende overdracht worden de belangen van de verkoop op een duidelijke manier gecommuniceerd. Mevr. Verschuuren beseft goed wat de klant wil en komt met een realistisch plan. Ook de alerte attente service van medewerkers op kantoor is ontzettend goed. Het is aan te raden om deze partij uit te nodigen wanneer men vastgoed in de verkoop wil hebben.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
14-7-2021 Kelly Bibi Het contact met onze makelaar Angelique Basten van VB&T hebben wij als zeer prettig ervaren. Angelique was onze aan-en verkoopmakelaar, zij is erg goed op de hoogte van de markt en een heel ervaren makelaar met een breed netwerk. Wanneer we haar iets vroegen kregen we vrijwel direct antwoord. Dankzij haar hebben wij in een vrij korte periode (4 weken in deze tijden) een huis gekocht en ons huis ook boven verwachting verkocht. Ook dat VB&T een vast tarief gebruikt voor hun diensten vonden wij fijn. Kortom als je twijfelt welke makelaar te kiezen, bel dan VB&T makelaars en vraag naar Angelique Basten dan zit je zeker goed! Reactie van de makelaar: 14-2-2021 Wat fijn om te lezen! Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking en jullie prachtige beoordeling. Heel veel geluk gewenst straks in jullie nieuwe woning. Grt Angelique
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
1-7-2021 Anoniem Het contact verliep voorspoedig. Door de snelle verkoop, niet het gehele pakket geleverd. Verder tevreden en wachten op de eind-afwerking.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
29-6-2021 Dhr. Bakx C Onze makelaar van vb&t dhr. P. de Kok was zeer behulpzaam. Als we vragen hadden reageerde hij direct. Ja natuurlijk zitten we nu in een goede periode om het huis te verkopen. Omdat wij al eerder goede berichten hebben ontvangen van vb&t makelaars hebben we gekozen voor hun, ook omdat deze makelaar ook huur huizen/appartementen heeft voor de vrije sector.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
9.3
28-6-2021 Mevr. Lilian Kivits Hele fijne vent die Peter. Kennen hem al lang. Heeft het druk gehad met 20 bezichtigingen. Tussendoor goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. Dank je wel.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
23-6-2021 Mevr. Miranda stolwijk- Van_der Linden Het contact met de makelaar is uitermate professioneel en vakkundig verlopen. We zijn erg blij hoe de samenwerking is verlopen. Een aanrader dus! Reactie van de makelaar: 23-2-2021 Wat een top beoordeling, dank jullie wel hiervoor! Heel fijn dat jullie het vertrouwen voor de verkoop van jullie 'thuis' gegeven hebben. Het hele traject is soepel en voorspoedig verlopen. Dat de kopers zo ontzettend blij zijn met de nieuwe woning, is ook voor jullie een kers op de taart. We gaan er vanuit dat zij met net zoveel plezier als jullie aan de Hemelaar 27 gaan wonen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
15-6-2021 Ad Brood Contact met de makelaar was heel plezierig. Het voelde heel vertrouwd en wij trokken zijn deskundigheid niet in twijfel.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
2-6-2021 Anoniem We hebben snel een afspraak kunnen maken. Het was een fijn gesprek waarbij je verschillende opties hebt wat de makelaar voor je doet met vaste prijzen, dat geeft meteen duidelijkheid. Alles is zo geregeld zoals wij het wilde. Je kan bv zelf een afspraak plannen met de fotograaf en je kan zelf aangeven wanneer de kijkers kunnen komen, precies zoals het ons uitkwam. En er werd met ons meegedacht.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
31-5-2021 Anoniem Het contact met de makelaar was heel prettig. Hij nam ruim de tijd om alles uit te leggen en gaf goede adviezen. Ook werden de gemaakte afspraken correct nagekomen. Wij kunnen deze makelaar aanbevelen.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
9
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
9.5
28-5-2021 Dhr. Robin Smetsers We are super satisfied with vb&t, with the limited budget during this crazy time in housing market but we can be able to buy our perfect dreamed house within only 2 months whereas we are completely new to this market and even a young starter couple. Without them we could have ended up in the terrible situation or could have been still searching for the house now. I would especially recommended Angelique, shes really professional and had many experiences on this market. She had helped us a lots and gave us many advices. Overall, I am pleased for what I pay to this agency.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
25-5-2021 Dhr. Richard Steenbeek In deze tijd van woningschaarste verkopen huizen zich doorgaans vanzelf. Hoe anders is het om een woning in 'verhuurde staat' te verkopen. Het kwam er in dit geval echt op aan om een goede match te vinden met de koper én de belangen van de huurder te respecteren. Heel plezierig waren de contacten, zorgvuldigheid en de aandacht. Jean-Michel en Angelique hartelijk dank voor jullie klasse inzet!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-5-2021 Anoniem Goede persoonlijke begeleiding. Gedreven, voelt de markt goed aan, goede uitleg en heel fijn dat je alles digitaal kunt volgen. Het dossier is altijd up-to-date.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
19-5-2021 Mevr. Schilders Het contact verliep uitstekend. Ik ben goed geïnformeerd en altijd snel reactie als ik vragen had. Zeer tevreden. Reactie van de makelaar: 19-2-2021 Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat we samen een goed verkoopresultaat gehaald hebben. Ik heb het gehele traject ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn natuurlijk altijd afhankelijk van jou als verkoper, waarbij je het huis voor alle bezichtigingen keurig gepresenteerd hebt. Nu is het tijd om de verhuisdozen te pakken, want de overdrachtsdatum komt snel in zicht. Tot bij de eindinspectie!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
18-5-2021 Anoniem Zeer vriendelijke dame,wist haar verhaal goed te brengen.Het tarief was vlug verdiend,maar de moeite waard.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-5-2021 Anoniem Goede lokale marktkennis, professioneel met goede/duidelijke en snelle communicatie! De binnendienst was ook goed bereikbaar en zeer vriendelijk
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
5-5-2021 Carlos enrique Toledo Solis vb&t is a great agency, Angelique helped a lot, always available for answering our questions and taking care of our needs. Aftercare is also a must in this cases and they also do this, making sure everything is clear.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
21-4-2021 Anoniem Fijne makelaar, goed bereikbaar en duidelijke afspraken. Staan zeer open voor eigen suggesties en meedenken.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
14-4-2021 Anoniem Het contact verliep prettig, de makelaar zorgde voor een goede informatievoorziening en deed proactief voorstellen. Deze makelaar werkt met vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
9-4-2021 Dhr. Jan Toonen Het was voor ons heel prettig om met Peter de Kok samen te werken. De informatie was steeds duidelijk. Niets was te veel om het nogmaals uit te leggen..
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
7-4-2021 Mevr. van Bladel We zijn heel tevreden met de begeleiding bij, en de verkoop van onze woning. We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Helga, ze is kundig, betrouwbaar en erg prettig in het contact.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
7-4-2021 Anoniem Duidelijke afspraak over kosten, strategie en verkoopproces. Komt afspraken na en voorziet in duidelijke antwoorden op onze vragen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
6-4-2021 Anoniem De verkoop is top verlopen, vanaf de voorbereidingen tot aan de verkoop zelf. De communicatie verliep heel prettig, fijne service! Super tevreden!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
6-4-2021 Anoniem Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Helga Verschuuren en de binnendienst van VB & T. Stonden voor ons klaar en er werd goed gecommuniceerd. Ook goede terugkoppeling van de bezichtigingen. Zullen VB & T Helmond zeker aanbevelen. Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Wat een mooie beoordeling. Communicatie is belangrijk en deze moet helder en duidelijk zijn. Heel fijn om te lezen dat jullie dit dan ook zo ervaren hebben. Dank jullie wel dat wij de verkoop voor jullie hebben mogen begeleiden. Op naar het volgende hoofdstuk in jullie wooncarrière!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
5-4-2021 Dhr. van De Meerakker Contact met makelaar en personeel op kantoor, vriendelijk en behulpzaam. Bij eventuele vragen en onduidelijkheden snelle reactie. Ook de VB&T site van mijn persoonlijk dossier was duidelijk. Mijn persoonlijk dossier werd goed duidelijk en overzichtelijk bijgehouden. Na iedere bezichtiging een korte impressie van de makelaar over de bezoeker. Ook de biedingen werden goed en duidelijk weergegeven.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
3-4-2021 Mevr. Sanderse Goedemiddag Na het eerste gesprek met de makelaar is het vertrouwen in de verkoop begonnen. Dit gesprek is op een leuke, geïnteresseerde manier verlopen en na een week kregen wij al een bod, dus een pluim voor de makelaar
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
22-3-2021 Dhr. C.c.j. Wildenberg De makelaar heeft zich ingeleefd in onze verkoopopdracht en goed uitgevoerd. We zijn tevreden over de manier dat de bezichtigingen zijn ingepland en uitgevoerd.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
8-3-2021 Anoniem Het contact verliep uitstekend! Hetgeen wat er was afgesproken is waargemaakt! Daar zijn wij (gezin) hartstikke blij mee en daar danken wij hem voor.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
8-3-2021 Mevr. van Hout Wij zijn zeer tevreden over de makelaar. Zeer deskundig en heeft ons overal bij geholpen. Echt klasse. Wij zijn ook maar leken hierin en ze heeft ons overal bij geholpen. Ze hielt alles in de gaten wat er moest gebeuren en als het ons digitaal niet lukte dan jwam ze naar ons toe en hielp ons daarbij. Ik kan haar overal aan bevelen.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
25-2-2021 Anoniem Very positive experience, house hunting is stressful but our agent helped considerably! its worth the effort to seek out one yourselves.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
25-2-2021 Dhr. Roger Brands Het contact verliep prima. We kregen de juiste adviezen en het contact verliep heel makkelijk. Contact persoon was zeer goed bereikbaar en anders belde altijd heel snel en correct terug. Ook buiten de reguliere tijden hebben we kunnen appen. Voor onze contact persoon was niets teveel en uiteraard hebbe we het appartement voor een meer dan goede prijs kunnen verkopen, dus wat wil een mens nog meer.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
20-2-2021 Anoniem Peter de Kok heeft het verkoopproces prima laten verlopen en zich volledig voor ons ingezet. Nieuwe ontwikkelingen werden direct doorgegeven en vragen van ons werden meteen beantwoord. Peter is open en eerlijk over alle zaken rond de verkoop, zeer betrokken en bovendien een hele prettige persoonlijkheid om mee om te gaan! Ook het kantoorpersoneel van vb&t Makelaars was erg klantvriendelijk en reageerden direct op onze vragen en opmerkingen. Hartelijk dank daarvoor!!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
7
Service en begeleiding
7
Gemiddeld
7.5
15-2-2021 Anoniem Qua communicatie zou het wat ons betreft frequenter en klantgerichter kunnen. Het verkopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Wij vermoeden dat het aantal dossiers per makelaar erg hoog ligt en dat dit direct invloed heeft op de klantgerichtheid. Tegelijkertijd is er flexibiliteit getoond in het onderling vervangen van makelaars, zodat alle geplande bezichtigingen door zijn gegaan. We zijn kritisch, maar dat zijn we ook naar onszelf toe. We zijn blij dat we ons huis voor een goede prijs verkocht hebben via vb&t. Reactie van de makelaar: 15-2-2021 Bedankt voor je beoordeling! We gaan dit zeker meenemen voor de toekomst. Alvast veel plezier met alle voorbereidingen van jullie nieuwbouwwoning en wellicht tot ziens!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
13-2-2021 Anoniem Perfect, vriendelijk, kundig en mee denkend met verkoper. Zeer tevreden over deze makelaar. Reactie van de makelaar: 13-2-2021 Wat goed om te lezen dat jullie onze dienstverlening als fijn ervaren hebben. Dank jullie wel dat we jullie woning hebben mogen verkopen en dat jullie de volgende stap in wooncarrière kunnen gaan verwezenlijken.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
12-2-2021 Petra Pouw- Legêne VB&T heeft bekwame makelaars in dienst. Wij hebben van hen zowel bij de verkoop van ons huis als bij de aankoop van een ander huis volop support gekregen en een band opgebouwd. We kregen ondanks alle corona- maatregelen snel en adequaat antwoord op al onze vragen. De verkoop van ons jaren '30 huis was spannend, ook voor de makelaar, omdat het bepaald geen instap- klaar huis is. Er is steeds goed met ons meegedacht wat belangrijker was: snel verkopen en meegaan in wat financieel mogelijk was voor de potentiële kopers om allerlei noodzakelijke reparaties aan het huis te kunnen uitvoeren, of op je strepen gaan staan. Wij kozen, ook weer in overleg, voor het eerste en voelen ons daar goed bij.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
11-2-2021 Anoniem Ik ben heel erg tevreden met de begeleiding van VB&T makelaars, Jean-Michel heeft me door een moeilijk verkoop en koop traject heen geloodst! Dank!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
10-2-2021 Anoniem Het is een makelaar die met diverse pakketten werkt waarin je kan kiezen tot hoever je de service wil laten lopen en wat je zelf wil doen. Dus een perfecte mix tussen internet en full service makelaar. Zelfs als full service makelaar een aanrader en in courtage tegen hele scherpe tarieven (gewoon de goedkoopste uit de regio) Ook al is de huizenmarkt op dit moment wel heel gunstig voor verkoper en staan kopers vaak al in de rij is hulp van een ervaren makelaar met kennis van zaken toch een aanvulling. Dus zou deze makelaar zeker aanraden en in de toekomst weer overwegen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-2-2021 Anoniem Netjes geholpen bij het verkopen van appartement. Eerlijk oprechte opgave gekregen met kennis van zaken en lokale markt. Zeer tevreden over het gehele proces.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
5-2-2021 Anoniem Goed contact met makelaar, duidelijk en spontaan. Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Het verkooptraject is goed verlopen, waarbij de juiste koper gevonden is. Ook wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Open en eerlijke communicatie (met spontaniteit) vinden wij belangrijk. Fijn om te zien dat het ook zo ervaren is. Nu op naar de verhuizing: succes met het inpakken van de verhuisdozen!
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
9
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
9.8
4-2-2021 Petra pouw- Legêne Erg prettige samenwerking. We zijn bijzonder tevreden en denken dat wij zonder deze makelaar dit huis niet hadden kunnen kopen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
4-2-2021 Dhr. Pieter van Lier Peter de Kok is een zeer deskundige makelaar. Hij is eerlijk, deskundig, professioneel en vakkundig. Kortom een zeer prettige expert die ik iedereen aan kan bevelen voor de verkoop de woning. Het team van VB&T werkt ook adequaat, professioneel en komen de afspraken netjes na! Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Bedankt voor deze mooie beoordeling, maar ook voor de prettige samenwerking. Mede dankzij ook jullie enthousiasme en inzet hebben we de woning snel én voor een hele mooie prijs kunnen verkopen! Tot de volgende keer! groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
27-1-2021 Dhr. Lokhorst Verwachting zijn overtroffen, goede communicatie met duidelijke terugkoppeling. Wat fijn is, is hun online dossier waar de opmerkingen in worden gezet mbt de bezichtigingen maar waar ook de biedingen in komen. Dit wordt ook door de makelaar mondeling toegelicht. Kortom deze makelaar is echt een aanrader!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-1-2021 Anoniem Een top makelaar met een helder diensten pakket zodat je direct ziet wat je van de makelaar kunt verwachten. ook super feedback na bezichtigingen. Reactie van de makelaar: 21-2-2021 Wat een mooie woorden, dank je wel hiervoor! Door onze pakketten kun je kiezen welke dienstverlening je afneemt, fijn dat dit ook zo goed ontvangen is. Nu op naar de verhuizing, succes met inpakken van de verhuisdozen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
19-1-2021 Anoniem Directe lijn met makelaar, snelle response bij geen gehoor, prima samenwerking met kantoor. Alle tijd werd genomen indien iets in contract of proces niet duidelijk was. Wat beter kan is taalgebruik in brochures. Slordigheden als halve of niet lopende zinnen en spelfouten komen regelmatig voor. Maar dit geldt voor bijna alle advertenties op funda. Reactie van de makelaar: 19-2-2021 We hebben samen een goed verkoopresultaat mogen bereiken, waarbij ook wij de samenwerking als prettig ervaren hebben. Tijd voor de klant en communicatie vinden wij belangrijk. De opmerking mbt tot de tekst nemen we zeker ter harte. Bedankt voor het vertrouwen dat wij de woning hebben mogen verkopen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-1-2021 Dhr. R. Kusters Erg prettig contact, wat de vraag ook was die ik stelde. Dat begon al met de waardebepaling en het voorstellen van de makelaar die ons huis zou gaan verkopen. Ook de terugkoppeling tijdens het verkoopproces hebben we als aangenaam ervaren omdat je weet hoe een en ander is verlopen. De verkoop is razendsnel gegaan. Alle vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. Met de pakketten die gebruikt worden, weet je ook precies waar je aan toe bent. Fijn dat je er ook voor kunt kiezen om zo'n beetje alles uit handen te geven. Alleen maar positief, dus bedankt! Reactie van de makelaar: 14-2-2021 Wat hebben we samen een fijn verkooptraject doorlopen. De zaken die wij belangrijk vinden worden precies door jullie aangeduid, we zijn dan ook heel blij om te lezen dat onze dienstverlening goed ontvangen is. Dan nu op naar de verhuizing: de laatste verhuisdozen inpakken om de verhuisauto erop uit te sturen! Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
12-1-2021 Mevr. Raaijmakers Standvastig en goede onderbouwde communicatie. Ging niet voor snelheid wat voor ons ook zeker geen issue was. Heeft meer voor de verkoop gedaan dan wat momenteel gebruikelijk is. Reactie van de makelaar: 12-2-2021 Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat jullie zo tevreden zijn. Natuurlijk ook bedankt voor het maken van duidelijke afspraken en de ontspannen samenwerking. Op naar de volgende verkoop in de toekomst! ;) Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
31-12-2020 Anoniem Ik kom in mijn branche veel makelaars tegen, toch kies ik steeds voor ERA makelaardij Plus. Een meer dan prima makelaar, zonder gladde verkooppraatjes, die hun vak verstaan en zeer serieus nemen. Robert-Jan & Roel: wederom bedankt en zeker tot een volgende keer.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.8
30-12-2020 Dhr. Koen Sterken In de huidige overspannen woningmarkt kun je je er als makelaar makkelijk vanaf maken. Gewoon het huis voor een bedrag te koop zetten waarvoor het makkelijk en in een paar dagen verkocht raakt. Makkelijk scoren. Nou, bij vb&t hebben ze meer ambities dan dat. Ze staan helemaal voor de koper in dienst, en proberen niet een zo snel mogelijke, maar een zo goed mogelijke deal voor je te maken. Ze kennen de markt, geven goed advies wat je wel en niet moet doen, en zijn volop bereid hard voor je te werken, zelfs tot ‘s avonds laat. Jammer dat we gaan verhuizen naar een plek waar deze makelaar niet actief is, voor een eventuele volgende verkoop.
Deskundigheid
9
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
7
Bereikbaarheid en communicatie
9
Gemiddeld
8.5
28-12-2020 Anoniem The real estate agent really supported with right strategy all along to bid for the houses. Was very efficient in providing timely researches about house and locality pricing. All paperwork was wonderfully handled and right support in terms of Technical Inspection and Evaluation Report were provided. Was also guided to Freek Hypotheek and the process of purchasing the house became so seamless. My only concern, when I look back now is, that it took us approximately 6 months, in getting "the just right" bid.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
25-12-2020 Dhr. M.a. de Jong Contact met de makelaar was prima. Goede service en aandacht voor de verkoper. Telefonisch contact met mensen op kantoor was eveneens vriendelijk en behulpzaam. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Fijn dat de contacten via ons kantoor zo goed verlopen zijn, communicatie is een van onze speerpunten! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en het goede verkooptraject dat we samen hebben mogen doorlopen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-12-2020 Dhr. van Opstal Prima en succesvol gelopen verkoopproces! Na ziekte van de makelaar werd door collega makelaar de afspraken (schijnbaar) moeiteloos overgenomen. Uiteraard moesten hiervoor de nodige agenda's en geplande bezichtigingen worden omgegooid. Voor Esther, hospitality manager van de vestiging Den Bosch, móet dit een enorme klus geweest zijn, maar in zeer korte tijd werd het proces weer volledig in gang gezet. Esther, Rudy en Johan; dank voor jullie deskundige aanpak het perfecte teamwork en klantgericht handelen!
Deskundigheid
5
Prijs / kwaliteit
1
Lokale marktkennis
2
Service en begeleiding
1
Gemiddeld
2.3
16-12-2020 Anoniem Voor wat we moeten betalen een slechte service , bijna alles zelf moeten doen , borden zelf ophalen sleutels zelf ophalen , na de verkoop niets meer vernomen van de makelaar, kwam voor ons over zoek het zelf maar uit, geen begeleiding gehad in hoe nu verder. Huis niet op tijd op funda en ontbrekende video
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
15-12-2020 Dhr. Boer Wij zijn geholpen door Jean Michel van Meersbergen, een enorm enthousiaste makelaar. Bij het kennismakingsgesprek was duidelijk merkbaar dat hij goede kennis heeft van de huizenmarkt in Meerhoven. Gedurende het traject hebben we nauw contact gehouden met Jean Michel en hij was altijd vrolijk en gedreven. Hij heeft ons goed geadviseerd waardoor we onze woning voor een mooie prijs hebben verkocht. Kortom; een aanrader om in zee te gaan met Jean Michel en vb&t Makelaars. Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Beste Vincent en Pilou, Ontzettend bedankt voor jullie mooie woorden. Dit is waar je het uiteindelijk voor doet, tevreden klanten. Wij hebben het ontzettend graag gedaan en wensen jullie heel veel succes met jullie nieuwe paleisje. Tot snel en fijne feestdagen. Groeten Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
11-12-2020 Anoniem We zijn zeer deskundig geadviseerd wat betreft vraagprijs en presentatie. Het totale pakket had een zeer professionele uitstraling. We zijn dan ook zeer content met het eindresultaat.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
8-12-2020 Dhr. Köster Super fijne makelaar die weet wat jij wil en alles is snel geregeld van verkoop tot alles is afgehandeld prima wij zijn super tevreden Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Lieve verkopers, Dank voor jullie mooie woorden omtrent onze dienstverlening. We hebben het graag gedaan en staan jullie in de toekomst ook graag bij. Veel geluk in jullie nieuwe woning en tot snel. Met vriendelijke groet, Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
5
Gemiddeld
7
8-12-2020 Maudie van den Broek Ik heb het Easy Inbetween pakket genomen. Niet het maximale pakket en daardoor waarschijnlijk ook niet altijd prioriteit bij de makelaar. Verbeterpunt wat mij betreft, de service en begeleiding (persoonlijk contact). Ik voelde me soms een nummertje en geen klant. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet als optimaal is ervaren, dat is natuurlijk altijd ons streven. We nemen de opmerking dan ook zeker ter harte. Voor het appartement is uiteindelijk de juiste koper gevonden, waardoor de verhuisdozen tevoorschijn mogen komen. Wij wensen je veel succes met de verhuizing en in het nieuwe jaar veel woonplezier in je nieuwe woonomgeving.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
25-11-2020 Anoniem Zeer goed contact, makkelijk te bereiken voor vragen, we werden goed op de hoogte gehouden. Op een hele prettige manier geholpen in alle opzichten. Reactie van de makelaar: 25-11-2020 Wat een fijne beoordeling, dank jullie wel hiervoor. De kopers passen echt bij jullie woning, een goede match wat een extra goed gevoel geeft. Dank jullie wel dat we de verkoop voor jullie hebben mogen begeleiden en we hebben echt gesmuld van het heerlijke gebak!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
17-11-2020 Anoniem Zeer behulpzaam, vriendelijk, goede begeleiding, vlotte afwikkeling: Prima. Aanrader voor potentiele huisverkopers, kopers en of huurders.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
9-11-2020 Mevr. Druyvesteyn De makelaar was uiterst behulpzaam, vriendelijk en attent. Zeker omdat ik er zelf weinig ervaren mee ben, had ik me geen betere makelaar kunnen wensen.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
6-11-2020 Anoniem Een erg professionele, eerlijke en behulpzame makelaar. Fijn in communicatie, kijkt goed naar jou hulpvraag en geeft daarbij helderen adviezen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
28-10-2020 Anoniem Wij vinden dat zu ons super hebben geholpen met alles De beoordelingen was ook goed En het huis was binnen 3 weken verkoch👍 Reactie van de makelaar: 28-10-2020 Tevreden klanten, daar doen wij het voor! Een leuke woning om te mogen verkopen, waarbij we jullie naar eigen wens zoveel mogelijk ontzorgd hebben. Dan is het heel fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren hebben.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-10-2020 Dhr. Ivan Bas Wij zijn heel tevreden over de aanpak, vlotheid van handelen alsook de wijze waarop wij enerzijds betrokken waren terwijl wij toch niet te veel zorgen hadden tijdens dit proces. Dit was voor ons erg belangrijk omdat wij op meer dan 105 km van Den Bosch, in Hasselt (Be) wonen. Dank U wel Rudy, Esther en jullie hele team.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
9-9-2020 Mevr. Phuong Truong Het contact met de makelaar ging erg goed. De communicatie was goed, vlot en duidelijk, gewoon boven verwachting! Wij wisten precies waar we aan toe waren en wat de stand van zaken was en wat komen gaat (terwijl ik relatief slecht bereikbaar was). Heel fijn die proactieve houding! Zowel van de makelaar als back office. Naast de goede communicatie denkt de makelaar ook mee en laat zich niet door emotie beinvloeden, waar wij als verkopers wel tegen aan lopen; de makelaar bekijkt het geheel vanuit een zakelijk en professioneel perspectief. Wij raden deze makelaar zeker aan. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Wij als kantoor en ik als makelaar vinden het fijn om te concluderen dat alles vanuit jullie naar wens is verlopen. Uiteraard blijven wij jullie zaken behartigen en wensen we jullie heel veel geluk in de toekomst.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
8-9-2020 Anoniem As first home buyers (and both internationals), my husband and I did a lot of research and we found high quality content from Easie Housing (by ERA vb&t) and watched extremely helpful videos hosted by Angelique explaining different parts of the process of buying a house in details and also videos with guest experts for specific topics. After compiling the information with our situation and needs, my husband and I knew exactly what to look for on Funda and got ourselves some viewings. When we found the house we were likely to make an offer, we knew exactly who to contact: Easie Housing (by ERA vb&t). Angelique became our purchase consultant and from the first contact throughout the whole process she was extremely open, very responsive and incredibly helpful! She then visited the house with us and was able to spot a few (important) things and also give market information that was crucial to our decision to not move forward with that house. She then proactively suggested other house options that we were not considering but we found another (related) one that seemed to check every item of our wish list. This time, she went to visit the house without us and she also got a positive impression. We were very excited and wished to make an offer. Her effective support and great communication really made us feel safe with our offer and as the process moved forward she was definitely an essential part to keep the speed by arranging everything that was required and desired faster than expected while keeping us informed and well supported/guided throughout the whole process. We are really happy with her services as we believe the success of this purchase has a lot to be thankful for her professionalism and expertise. We couldn't be happier and we have been recommending her services to everyone we know that is looking for a home! So, yes! We highly recommend ERA vb&t Makelaars!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
8-9-2020 Dhr. Feijen Blij met de deskundigheid van de makelaar, mede hierdoor woning verkocht. Indien nodig zullen weer graag gebruik maken van zijn diensten. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie reactie en ook voor de prettige samenwerking en geduld. Alvast veel geluk in jullie nieuwe appartement en tot snel! Groet, Peter
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
26-8-2020 Mevr. Vergeer Vanuit de sneak preview de woning al (zo goed als) verkocht! Vervolgens een snelle en goede afwikkeling. EASY met ERA vb&t Makelaars. Reactie van de makelaar: 26-2-2020 We proberen het zo Easie mogelijk te maken voor onze verkopers, fijn om te horen dat dit ook zo ervaren is! Succes met de verhuizing.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-8-2020 Dhr. Dubach Prettige en snelle communicatie met zowel makelaar als binnendienst. Bezichtigen waren zo gepland dat we zo min mogelijk van huis weg hoefde te zijn, wat erg fijn is. Traject ging bijzonder snel met een top resultaat. Reactie van de makelaar: 17-2-2020 Beste Mike en Marlou, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige appartement. Cheers. JM
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
17-8-2020 Dhr. William Smulders Makelaar woont in het gebied van de verkoop en weet dus veel van de woningen en de omgeving. Informatie wordt het liefste per telefoon gedeeld, waarschijnlijk door de Corona. Door de vele verkoop van huizen is het voor de makelaar dagelijkse kost om huizen te verkopen en is hij hier erg zakelijk in, voor ons als verkopers was het toch een hele ervaring om ons huis te verkopen en zouden we soms net iets meer informatie hebben willen ontvangen over het verkooptraject en de bezichtigingen. Al met al een goede makelaar om je huis te laten verkopen, heeft voor ons huis een topprijs weten te krijgen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-8-2020 Mevr. Anneke van der Ven- Leliefeld We hebben een huis gekocht en een appartement verkocht bij ERA vb&t. Dat hebben we beide heel prettig gevonden. Het enthousiasme en het meedenken makelaar Rudy, de gastvrijheid van hospitality manager Esther. Lieve warme mensen met humor die hun vak verstaan.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
21-7-2020 Anoniem Het contact met de makelaar verliep heel goed. Vragen werden snel beantwoord en we werden goed op de hoogte gehouden. Wij zijn super tevreden! Reactie van de makelaar: 21-2-2020 Bedankt voor deze mooi beoordeling!. Door de snelle verkoop was de samenwerking kort maar zeer succesvol en vooral prettig. Hel veel geluk alvast in jullie nieuwe woning en tot snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-7-2020 Mevr. Jansen Helga Verschuren had ons het vertrouwen gegeven wat ze zeker waar heeft gemaakt. Reactie van de makelaar: 17-2-2020 Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over de dienstverlening. Jullie hebben letterlijk de sleutel van 'thuis' uit handen gegeven, waarvoor een vertrouwensband aanwezig moet zijn om dit te doen. Gefeliciteerd met de verkoop en op naar de verhuizing naar jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-7-2020 Anoniem Helga is een zeer vriendelijke makelaar. Ze komt haar afspraken na. Ondanks wat teleurstellingen, zijn wij zeer tevreden over de aan en verkoop van ons huis. Reactie van de makelaar: 14-2-2020 Wat fijn dat de woning verkocht is! Soms zijn er wat 'hobbeltje op weg' maar die hebben we samen goed genomen en het gewenste verkoopresultaat is bereikt. Bedankt voor het gestelde vertrouwen en dan nu op naar het inpakken van de verhuisdozen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
13-7-2020 Dhr. Marneffe Helga Verschuuren van ERA VB&T Helmond is een sympathieke, betrokken en enthousiaste makelaar. Professioneel en ervaren, met een goed en eerlijk verhaal en een dito dienstverlening. De presentatie van de woning door ERA VB&T was ook professioneel en gaf een prima beeld van de woning. En de vaste prijs van Easy is eerlijk, want waarom zou de courtage afhankelijk moeten zijn van de waarde van de woning? Reactie van de makelaar: 13-2-2020 Wat een lovende woorden, dank jullie wel hiervoor. Wij vinden het heel fijn dat het complete pakket van dienstverlening zo goed ontvangen is, waarbij wij de betrokkenheid en eerlijke dienstverlening heel belangrijk vinden. De presentatie, de dienstverlening en zeker ook jullie inzet om het huis zo mooi en netjes te presenteren heeft geleid tot een goed verkoopresultaat. Gefeliciteerd met de verkoop!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
10-7-2020 Mevr. Carin van Odenhoven- Habraken Prettig contact, goede communicatie met de makelaar. Snelle actie/reactie. Altijd bereikbaar. Alles wordt achter de schermen geregeld, zonder moeite voor de verkoper! Reactie van de makelaar: 10-2-2020 Beste Carin, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. We hebben het graag gedaan en zijn blij voor u met deze mooie transactie. Veel geluk in de toekomst. mvg Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
30-6-2020 Mevr. van Den Broek Contact was goed. Steeds snel en goed antwoord op vragen. En goede feedback na de bezichtigingen 👍 Prettig ervaren Reactie van de makelaar: 1-3-2020 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Ook jij bedankt voor de prettige samenwerking en het soepele verloop van de contacten die we hadden. Heel veel geluk in jullie nieuwe appartement. Geniet ervan! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
30-6-2020 Anoniem Peter de Kok heeft ons uitstekend geïnformeerd en begeleid tijdens de verkoop van onze woning in de vreemde Corona tijd. Ook in het weekend of na werktijd zijn we van belangrijke actuele zaken op de hoogte gesteld. ERA vb&t makelaars heeft een breed netwerk met verschillende kantoren in de regio en expertise in de marketing. Wij zijn zeer tevreden over de makelaar.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
30-6-2020 Anoniem Omdat de makelaar met een vaste courtage werkt (niet procentueel) twijfelde we even in hoeverre de inzet voor best mogelijke verkoop optimaal zou zijn. We werden steeds aangenaam verrast door de inzet en strategie van Rudy, onze makelaar en zijn super blij met het resultaat. De communicatie verliep soepel en accuraat. Ook de "back-office" zit digitaal goed in elkaar met vriendelijke ondersteuning en goede bereikbaarheid. Leuk om zelf "live" te kunnen zien hoe het loopt met de interesse in de woning, aanvragen voor bezichtigingen en biedingen. De pakketten zijn helder beschreven, dus je weet wat je krijgt. Wij vonden het fijn om sommige dingen zelf te kunnen doen, maar het meeste hebben we naar tevredenheid aan de professional overgelaten.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
24-6-2020 Dhr. Pieter Dings Fijn contact. Zakelijk. Goed advies. Onze woning was op een hoge prijs t.o.v. andere panden in het complex ingezet. Eerste bezichtiging verkocht! Reactie van de makelaar: 24-2-2020 Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het was inderdaad een goede verkoop. Veel geluk in jullie nieuwe woning.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
22-6-2020 Anoniem De makelaar gaf onze de begeleiding die we nodig en een expert op het gebied van advisering. Een aanbeveling. Reactie van de makelaar: 22-2-2020 Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het was een prettige en goede verkoop. Veel geluk in jullie nieuwe woning en tot snel.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
9-6-2020 Anoniem Makelaar Laurie was altijd goed gehumeurd en optimistisch, ondanks de problematiek omtrent het Corona-virus. Het was prettig, en geruststellend dat zij goed bereikbaar was en regelmatig overleg pleegde. Dank je wel voor de goede zorgen en natuurlijk de geslaagde verkoop! Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie beoordeling en de fijne samenwerking! Groet, Laurie Doreleijers-Willems
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
27-5-2020 Anoniem Ondanks de periode met corana was onze makelaar meedenkend en hebben we samen naar een zo soepel mogelijk proces gezocht om de verkoop van onze woning te laten doorlopen. Reactie van de makelaar: 27-2-2020 Bedankt voor de mooie beoordeling familie Kiesebrink en veel geluk in jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
26-5-2020 Anoniem Goed voorbereid, speelt in op wensen en vertaald dit naar een passende verkoopstrategie. Duidelijke communicatie vanuit de makelaar, zijn team en via de IDD portal. Dat alles resulteert in een compleet verzorgde snelle verkoop van onze woning.

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak