Beoordelingen

Een goede klantbeoordeling betekent zeer waarschijnlijk dat de verwachtingen die ons team met jou heeft besproken zijn uitgekomen. In basis is het dan ook onze taak om de verwachtingen vanuit beide partijen helder te hebben om hierdoor teleurstellingen te voorkomen.

Het team van vb&t Makelaars heeft natuurlijk als absolute doel een meer dan tevreden klant! Daarom willen wij niet alleen jouw verwachtingen uit laten komen, maar we doen er graag nog e en schepje bovenop, zodat je positief verrast zal zijn!

Beoordeling gemiddelde

Deskundigheid9.2
Lokale marktkennis9.1
Bereikbaarheid en communicatie9.7
Onderhandeling en resultaat9.5
Prijs / kwaliteit8.9
Service en begeleiding9.2
i Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 123 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
15-6-2021 Ad Brood Contact met de makelaar was heel plezierig. Het voelde heel vertrouwd en wij trokken zijn deskundigheid niet in twijfel.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
2-6-2021 Anoniem We hebben snel een afspraak kunnen maken. Het was een fijn gesprek waarbij je verschillende opties hebt wat de makelaar voor je doet met vaste prijzen, dat geeft meteen duidelijkheid. Alles is zo geregeld zoals wij het wilde. Je kan bv zelf een afspraak plannen met de fotograaf en je kan zelf aangeven wanneer de kijkers kunnen komen, precies zoals het ons uitkwam. En er werd met ons meegedacht.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
31-5-2021 Anoniem Het contact met de makelaar was heel prettig. Hij nam ruim de tijd om alles uit te leggen en gaf goede adviezen. Ook werden de gemaakte afspraken correct nagekomen. Wij kunnen deze makelaar aanbevelen.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
9
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
9.5
28-5-2021 Dhr. Robin Smetsers We are super satisfied with vb&t, with the limited budget during this crazy time in housing market but we can be able to buy our perfect dreamed house within only 2 months whereas we are completely new to this market and even a young starter couple. Without them we could have ended up in the terrible situation or could have been still searching for the house now. I would especially recommended Angelique, shes really professional and had many experiences on this market. She had helped us a lots and gave us many advices. Overall, I am pleased for what I pay to this agency.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
25-5-2021 Dhr. Richard Steenbeek In deze tijd van woningschaarste verkopen huizen zich doorgaans vanzelf. Hoe anders is het om een woning in 'verhuurde staat' te verkopen. Het kwam er in dit geval echt op aan om een goede match te vinden met de koper én de belangen van de huurder te respecteren. Heel plezierig waren de contacten, zorgvuldigheid en de aandacht. Jean-Michel en Angelique hartelijk dank voor jullie klasse inzet!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-5-2021 Anoniem Goede persoonlijke begeleiding. Gedreven, voelt de markt goed aan, goede uitleg en heel fijn dat je alles digitaal kunt volgen. Het dossier is altijd up-to-date.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
19-5-2021 Mevr. Schilders Het contact verliep uitstekend. Ik ben goed geïnformeerd en altijd snel reactie als ik vragen had. Zeer tevreden. Reactie van de makelaar: 19-2-2021 Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat we samen een goed verkoopresultaat gehaald hebben. Ik heb het gehele traject ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn natuurlijk altijd afhankelijk van jou als verkoper, waarbij je het huis voor alle bezichtigingen keurig gepresenteerd hebt. Nu is het tijd om de verhuisdozen te pakken, want de overdrachtsdatum komt snel in zicht. Tot bij de eindinspectie!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
18-5-2021 Anoniem Zeer vriendelijke dame,wist haar verhaal goed te brengen.Het tarief was vlug verdiend,maar de moeite waard.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-5-2021 Anoniem Goede lokale marktkennis, professioneel met goede/duidelijke en snelle communicatie! De binnendienst was ook goed bereikbaar en zeer vriendelijk
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
5-5-2021 Carlos enrique Toledo Solis vb&t is a great agency, Angelique helped a lot, always available for answering our questions and taking care of our needs. Aftercare is also a must in this cases and they also do this, making sure everything is clear.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
21-4-2021 Anoniem Fijne makelaar, goed bereikbaar en duidelijke afspraken. Staan zeer open voor eigen suggesties en meedenken.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
14-4-2021 Anoniem Het contact verliep prettig, de makelaar zorgde voor een goede informatievoorziening en deed proactief voorstellen. Deze makelaar werkt met vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
9-4-2021 Dhr. Jan Toonen Het was voor ons heel prettig om met Peter de Kok samen te werken. De informatie was steeds duidelijk. Niets was te veel om het nogmaals uit te leggen..
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
7-4-2021 Mevr. van Bladel We zijn heel tevreden met de begeleiding bij, en de verkoop van onze woning. We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Helga, ze is kundig, betrouwbaar en erg prettig in het contact.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
7-4-2021 Anoniem Duidelijke afspraak over kosten, strategie en verkoopproces. Komt afspraken na en voorziet in duidelijke antwoorden op onze vragen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
6-4-2021 Anoniem De verkoop is top verlopen, vanaf de voorbereidingen tot aan de verkoop zelf. De communicatie verliep heel prettig, fijne service! Super tevreden!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
6-4-2021 Anoniem Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Helga Verschuuren en de binnendienst van VB & T. Stonden voor ons klaar en er werd goed gecommuniceerd. Ook goede terugkoppeling van de bezichtigingen. Zullen VB & T Helmond zeker aanbevelen. Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Wat een mooie beoordeling. Communicatie is belangrijk en deze moet helder en duidelijk zijn. Heel fijn om te lezen dat jullie dit dan ook zo ervaren hebben. Dank jullie wel dat wij de verkoop voor jullie hebben mogen begeleiden. Op naar het volgende hoofdstuk in jullie wooncarrière!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
5-4-2021 Dhr. van De Meerakker Contact met makelaar en personeel op kantoor, vriendelijk en behulpzaam. Bij eventuele vragen en onduidelijkheden snelle reactie. Ook de VB&T site van mijn persoonlijk dossier was duidelijk. Mijn persoonlijk dossier werd goed duidelijk en overzichtelijk bijgehouden. Na iedere bezichtiging een korte impressie van de makelaar over de bezoeker. Ook de biedingen werden goed en duidelijk weergegeven.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
3-4-2021 Mevr. Sanderse Goedemiddag Na het eerste gesprek met de makelaar is het vertrouwen in de verkoop begonnen. Dit gesprek is op een leuke, geïnteresseerde manier verlopen en na een week kregen wij al een bod, dus een pluim voor de makelaar
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
22-3-2021 Dhr. C.c.j. Wildenberg De makelaar heeft zich ingeleefd in onze verkoopopdracht en goed uitgevoerd. We zijn tevreden over de manier dat de bezichtigingen zijn ingepland en uitgevoerd.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
8-3-2021 Anoniem Het contact verliep uitstekend! Hetgeen wat er was afgesproken is waargemaakt! Daar zijn wij (gezin) hartstikke blij mee en daar danken wij hem voor.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
8-3-2021 Mevr. van Hout Wij zijn zeer tevreden over de makelaar. Zeer deskundig en heeft ons overal bij geholpen. Echt klasse. Wij zijn ook maar leken hierin en ze heeft ons overal bij geholpen. Ze hielt alles in de gaten wat er moest gebeuren en als het ons digitaal niet lukte dan jwam ze naar ons toe en hielp ons daarbij. Ik kan haar overal aan bevelen.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
25-2-2021 Anoniem Very positive experience, house hunting is stressful but our agent helped considerably! its worth the effort to seek out one yourselves.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
25-2-2021 Dhr. Roger Brands Het contact verliep prima. We kregen de juiste adviezen en het contact verliep heel makkelijk. Contact persoon was zeer goed bereikbaar en anders belde altijd heel snel en correct terug. Ook buiten de reguliere tijden hebben we kunnen appen. Voor onze contact persoon was niets teveel en uiteraard hebbe we het appartement voor een meer dan goede prijs kunnen verkopen, dus wat wil een mens nog meer.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
20-2-2021 Anoniem Peter de Kok heeft het verkoopproces prima laten verlopen en zich volledig voor ons ingezet. Nieuwe ontwikkelingen werden direct doorgegeven en vragen van ons werden meteen beantwoord. Peter is open en eerlijk over alle zaken rond de verkoop, zeer betrokken en bovendien een hele prettige persoonlijkheid om mee om te gaan! Ook het kantoorpersoneel van vb&t Makelaars was erg klantvriendelijk en reageerden direct op onze vragen en opmerkingen. Hartelijk dank daarvoor!!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
7
Service en begeleiding
7
Gemiddeld
7.5
15-2-2021 Anoniem Qua communicatie zou het wat ons betreft frequenter en klantgerichter kunnen. Het verkopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Wij vermoeden dat het aantal dossiers per makelaar erg hoog ligt en dat dit direct invloed heeft op de klantgerichtheid. Tegelijkertijd is er flexibiliteit getoond in het onderling vervangen van makelaars, zodat alle geplande bezichtigingen door zijn gegaan. We zijn kritisch, maar dat zijn we ook naar onszelf toe. We zijn blij dat we ons huis voor een goede prijs verkocht hebben via vb&t. Reactie van de makelaar: 15-2-2021 Bedankt voor je beoordeling! We gaan dit zeker meenemen voor de toekomst. Alvast veel plezier met alle voorbereidingen van jullie nieuwbouwwoning en wellicht tot ziens!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
13-2-2021 Anoniem Perfect, vriendelijk, kundig en mee denkend met verkoper. Zeer tevreden over deze makelaar. Reactie van de makelaar: 13-2-2021 Wat goed om te lezen dat jullie onze dienstverlening als fijn ervaren hebben. Dank jullie wel dat we jullie woning hebben mogen verkopen en dat jullie de volgende stap in wooncarrière kunnen gaan verwezenlijken.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
12-2-2021 Petra Pouw- Legêne VB&T heeft bekwame makelaars in dienst. Wij hebben van hen zowel bij de verkoop van ons huis als bij de aankoop van een ander huis volop support gekregen en een band opgebouwd. We kregen ondanks alle corona- maatregelen snel en adequaat antwoord op al onze vragen. De verkoop van ons jaren '30 huis was spannend, ook voor de makelaar, omdat het bepaald geen instap- klaar huis is. Er is steeds goed met ons meegedacht wat belangrijker was: snel verkopen en meegaan in wat financieel mogelijk was voor de potentiële kopers om allerlei noodzakelijke reparaties aan het huis te kunnen uitvoeren, of op je strepen gaan staan. Wij kozen, ook weer in overleg, voor het eerste en voelen ons daar goed bij.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
11-2-2021 Anoniem Ik ben heel erg tevreden met de begeleiding van VB&T makelaars, Jean-Michel heeft me door een moeilijk verkoop en koop traject heen geloodst! Dank!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
10-2-2021 Anoniem Het is een makelaar die met diverse pakketten werkt waarin je kan kiezen tot hoever je de service wil laten lopen en wat je zelf wil doen. Dus een perfecte mix tussen internet en full service makelaar. Zelfs als full service makelaar een aanrader en in courtage tegen hele scherpe tarieven (gewoon de goedkoopste uit de regio) Ook al is de huizenmarkt op dit moment wel heel gunstig voor verkoper en staan kopers vaak al in de rij is hulp van een ervaren makelaar met kennis van zaken toch een aanvulling. Dus zou deze makelaar zeker aanraden en in de toekomst weer overwegen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-2-2021 Anoniem Netjes geholpen bij het verkopen van appartement. Eerlijk oprechte opgave gekregen met kennis van zaken en lokale markt. Zeer tevreden over het gehele proces.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
5-2-2021 Anoniem Goed contact met makelaar, duidelijk en spontaan. Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Het verkooptraject is goed verlopen, waarbij de juiste koper gevonden is. Ook wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Open en eerlijke communicatie (met spontaniteit) vinden wij belangrijk. Fijn om te zien dat het ook zo ervaren is. Nu op naar de verhuizing: succes met het inpakken van de verhuisdozen!
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
9
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
9.8
4-2-2021 Petra pouw- Legêne Erg prettige samenwerking. We zijn bijzonder tevreden en denken dat wij zonder deze makelaar dit huis niet hadden kunnen kopen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
4-2-2021 Dhr. Pieter van Lier Peter de Kok is een zeer deskundige makelaar. Hij is eerlijk, deskundig, professioneel en vakkundig. Kortom een zeer prettige expert die ik iedereen aan kan bevelen voor de verkoop de woning. Het team van VB&T werkt ook adequaat, professioneel en komen de afspraken netjes na! Reactie van de makelaar: 2-2-2021 Bedankt voor deze mooie beoordeling, maar ook voor de prettige samenwerking. Mede dankzij ook jullie enthousiasme en inzet hebben we de woning snel én voor een hele mooie prijs kunnen verkopen! Tot de volgende keer! groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
27-1-2021 Dhr. Lokhorst Verwachting zijn overtroffen, goede communicatie met duidelijke terugkoppeling. Wat fijn is, is hun online dossier waar de opmerkingen in worden gezet mbt de bezichtigingen maar waar ook de biedingen in komen. Dit wordt ook door de makelaar mondeling toegelicht. Kortom deze makelaar is echt een aanrader!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-1-2021 Anoniem Een top makelaar met een helder diensten pakket zodat je direct ziet wat je van de makelaar kunt verwachten. ook super feedback na bezichtigingen. Reactie van de makelaar: 21-2-2021 Wat een mooie woorden, dank je wel hiervoor! Door onze pakketten kun je kiezen welke dienstverlening je afneemt, fijn dat dit ook zo goed ontvangen is. Nu op naar de verhuizing, succes met inpakken van de verhuisdozen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
19-1-2021 Anoniem Directe lijn met makelaar, snelle response bij geen gehoor, prima samenwerking met kantoor. Alle tijd werd genomen indien iets in contract of proces niet duidelijk was. Wat beter kan is taalgebruik in brochures. Slordigheden als halve of niet lopende zinnen en spelfouten komen regelmatig voor. Maar dit geldt voor bijna alle advertenties op funda. Reactie van de makelaar: 19-2-2021 We hebben samen een goed verkoopresultaat mogen bereiken, waarbij ook wij de samenwerking als prettig ervaren hebben. Tijd voor de klant en communicatie vinden wij belangrijk. De opmerking mbt tot de tekst nemen we zeker ter harte. Bedankt voor het vertrouwen dat wij de woning hebben mogen verkopen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-1-2021 Dhr. R. Kusters Erg prettig contact, wat de vraag ook was die ik stelde. Dat begon al met de waardebepaling en het voorstellen van de makelaar die ons huis zou gaan verkopen. Ook de terugkoppeling tijdens het verkoopproces hebben we als aangenaam ervaren omdat je weet hoe een en ander is verlopen. De verkoop is razendsnel gegaan. Alle vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. Met de pakketten die gebruikt worden, weet je ook precies waar je aan toe bent. Fijn dat je er ook voor kunt kiezen om zo'n beetje alles uit handen te geven. Alleen maar positief, dus bedankt! Reactie van de makelaar: 14-2-2021 Wat hebben we samen een fijn verkooptraject doorlopen. De zaken die wij belangrijk vinden worden precies door jullie aangeduid, we zijn dan ook heel blij om te lezen dat onze dienstverlening goed ontvangen is. Dan nu op naar de verhuizing: de laatste verhuisdozen inpakken om de verhuisauto erop uit te sturen! Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
12-1-2021 Mevr. Raaijmakers Standvastig en goede onderbouwde communicatie. Ging niet voor snelheid wat voor ons ook zeker geen issue was. Heeft meer voor de verkoop gedaan dan wat momenteel gebruikelijk is. Reactie van de makelaar: 12-2-2021 Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat jullie zo tevreden zijn. Natuurlijk ook bedankt voor het maken van duidelijke afspraken en de ontspannen samenwerking. Op naar de volgende verkoop in de toekomst! ;) Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
31-12-2020 Anoniem Ik kom in mijn branche veel makelaars tegen, toch kies ik steeds voor ERA makelaardij Plus. Een meer dan prima makelaar, zonder gladde verkooppraatjes, die hun vak verstaan en zeer serieus nemen. Robert-Jan & Roel: wederom bedankt en zeker tot een volgende keer.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.8
30-12-2020 Dhr. Koen Sterken In de huidige overspannen woningmarkt kun je je er als makelaar makkelijk vanaf maken. Gewoon het huis voor een bedrag te koop zetten waarvoor het makkelijk en in een paar dagen verkocht raakt. Makkelijk scoren. Nou, bij vb&t hebben ze meer ambities dan dat. Ze staan helemaal voor de koper in dienst, en proberen niet een zo snel mogelijke, maar een zo goed mogelijke deal voor je te maken. Ze kennen de markt, geven goed advies wat je wel en niet moet doen, en zijn volop bereid hard voor je te werken, zelfs tot ‘s avonds laat. Jammer dat we gaan verhuizen naar een plek waar deze makelaar niet actief is, voor een eventuele volgende verkoop.
Deskundigheid
9
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
7
Bereikbaarheid en communicatie
9
Gemiddeld
8.5
28-12-2020 Anoniem The real estate agent really supported with right strategy all along to bid for the houses. Was very efficient in providing timely researches about house and locality pricing. All paperwork was wonderfully handled and right support in terms of Technical Inspection and Evaluation Report were provided. Was also guided to Freek Hypotheek and the process of purchasing the house became so seamless. My only concern, when I look back now is, that it took us approximately 6 months, in getting "the just right" bid.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
25-12-2020 Dhr. M.a. de Jong Contact met de makelaar was prima. Goede service en aandacht voor de verkoper. Telefonisch contact met mensen op kantoor was eveneens vriendelijk en behulpzaam. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Fijn dat de contacten via ons kantoor zo goed verlopen zijn, communicatie is een van onze speerpunten! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en het goede verkooptraject dat we samen hebben mogen doorlopen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-12-2020 Dhr. van Opstal Prima en succesvol gelopen verkoopproces! Na ziekte van de makelaar werd door collega makelaar de afspraken (schijnbaar) moeiteloos overgenomen. Uiteraard moesten hiervoor de nodige agenda's en geplande bezichtigingen worden omgegooid. Voor Esther, hospitality manager van de vestiging Den Bosch, móet dit een enorme klus geweest zijn, maar in zeer korte tijd werd het proces weer volledig in gang gezet. Esther, Rudy en Johan; dank voor jullie deskundige aanpak het perfecte teamwork en klantgericht handelen!
Deskundigheid
5
Prijs / kwaliteit
1
Lokale marktkennis
2
Service en begeleiding
1
Gemiddeld
2.3
16-12-2020 Anoniem Voor wat we moeten betalen een slechte service , bijna alles zelf moeten doen , borden zelf ophalen sleutels zelf ophalen , na de verkoop niets meer vernomen van de makelaar, kwam voor ons over zoek het zelf maar uit, geen begeleiding gehad in hoe nu verder. Huis niet op tijd op funda en ontbrekende video
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
15-12-2020 Dhr. Boer Wij zijn geholpen door Jean Michel van Meersbergen, een enorm enthousiaste makelaar. Bij het kennismakingsgesprek was duidelijk merkbaar dat hij goede kennis heeft van de huizenmarkt in Meerhoven. Gedurende het traject hebben we nauw contact gehouden met Jean Michel en hij was altijd vrolijk en gedreven. Hij heeft ons goed geadviseerd waardoor we onze woning voor een mooie prijs hebben verkocht. Kortom; een aanrader om in zee te gaan met Jean Michel en vb&t Makelaars. Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Beste Vincent en Pilou, Ontzettend bedankt voor jullie mooie woorden. Dit is waar je het uiteindelijk voor doet, tevreden klanten. Wij hebben het ontzettend graag gedaan en wensen jullie heel veel succes met jullie nieuwe paleisje. Tot snel en fijne feestdagen. Groeten Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
11-12-2020 Anoniem We zijn zeer deskundig geadviseerd wat betreft vraagprijs en presentatie. Het totale pakket had een zeer professionele uitstraling. We zijn dan ook zeer content met het eindresultaat.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
8-12-2020 Dhr. Köster Super fijne makelaar die weet wat jij wil en alles is snel geregeld van verkoop tot alles is afgehandeld prima wij zijn super tevreden Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Lieve verkopers, Dank voor jullie mooie woorden omtrent onze dienstverlening. We hebben het graag gedaan en staan jullie in de toekomst ook graag bij. Veel geluk in jullie nieuwe woning en tot snel. Met vriendelijke groet, Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
5
Gemiddeld
7
8-12-2020 Maudie van den Broek Ik heb het Easy Inbetween pakket genomen. Niet het maximale pakket en daardoor waarschijnlijk ook niet altijd prioriteit bij de makelaar. Verbeterpunt wat mij betreft, de service en begeleiding (persoonlijk contact). Ik voelde me soms een nummertje en geen klant. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet als optimaal is ervaren, dat is natuurlijk altijd ons streven. We nemen de opmerking dan ook zeker ter harte. Voor het appartement is uiteindelijk de juiste koper gevonden, waardoor de verhuisdozen tevoorschijn mogen komen. Wij wensen je veel succes met de verhuizing en in het nieuwe jaar veel woonplezier in je nieuwe woonomgeving.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
25-11-2020 Anoniem Zeer goed contact, makkelijk te bereiken voor vragen, we werden goed op de hoogte gehouden. Op een hele prettige manier geholpen in alle opzichten. Reactie van de makelaar: 25-11-2020 Wat een fijne beoordeling, dank jullie wel hiervoor. De kopers passen echt bij jullie woning, een goede match wat een extra goed gevoel geeft. Dank jullie wel dat we de verkoop voor jullie hebben mogen begeleiden en we hebben echt gesmuld van het heerlijke gebak!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
17-11-2020 Anoniem Zeer behulpzaam, vriendelijk, goede begeleiding, vlotte afwikkeling: Prima. Aanrader voor potentiele huisverkopers, kopers en of huurders.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
9-11-2020 Mevr. Druyvesteyn De makelaar was uiterst behulpzaam, vriendelijk en attent. Zeker omdat ik er zelf weinig ervaren mee ben, had ik me geen betere makelaar kunnen wensen.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
6-11-2020 Anoniem Een erg professionele, eerlijke en behulpzame makelaar. Fijn in communicatie, kijkt goed naar jou hulpvraag en geeft daarbij helderen adviezen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
28-10-2020 Anoniem Wij vinden dat zu ons super hebben geholpen met alles De beoordelingen was ook goed En het huis was binnen 3 weken verkoch👍 Reactie van de makelaar: 28-10-2020 Tevreden klanten, daar doen wij het voor! Een leuke woning om te mogen verkopen, waarbij we jullie naar eigen wens zoveel mogelijk ontzorgd hebben. Dan is het heel fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren hebben.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
21-10-2020 Dhr. Ivan Bas Wij zijn heel tevreden over de aanpak, vlotheid van handelen alsook de wijze waarop wij enerzijds betrokken waren terwijl wij toch niet te veel zorgen hadden tijdens dit proces. Dit was voor ons erg belangrijk omdat wij op meer dan 105 km van Den Bosch, in Hasselt (Be) wonen. Dank U wel Rudy, Esther en jullie hele team.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
9-9-2020 Mevr. Phuong Truong Het contact met de makelaar ging erg goed. De communicatie was goed, vlot en duidelijk, gewoon boven verwachting! Wij wisten precies waar we aan toe waren en wat de stand van zaken was en wat komen gaat (terwijl ik relatief slecht bereikbaar was). Heel fijn die proactieve houding! Zowel van de makelaar als back office. Naast de goede communicatie denkt de makelaar ook mee en laat zich niet door emotie beinvloeden, waar wij als verkopers wel tegen aan lopen; de makelaar bekijkt het geheel vanuit een zakelijk en professioneel perspectief. Wij raden deze makelaar zeker aan. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Wij als kantoor en ik als makelaar vinden het fijn om te concluderen dat alles vanuit jullie naar wens is verlopen. Uiteraard blijven wij jullie zaken behartigen en wensen we jullie heel veel geluk in de toekomst.
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Bereikbaarheid en communicatie
10
Gemiddeld
10
8-9-2020 Anoniem As first home buyers (and both internationals), my husband and I did a lot of research and we found high quality content from Easie Housing (by ERA vb&t) and watched extremely helpful videos hosted by Angelique explaining different parts of the process of buying a house in details and also videos with guest experts for specific topics. After compiling the information with our situation and needs, my husband and I knew exactly what to look for on Funda and got ourselves some viewings. When we found the house we were likely to make an offer, we knew exactly who to contact: Easie Housing (by ERA vb&t). Angelique became our purchase consultant and from the first contact throughout the whole process she was extremely open, very responsive and incredibly helpful! She then visited the house with us and was able to spot a few (important) things and also give market information that was crucial to our decision to not move forward with that house. She then proactively suggested other house options that we were not considering but we found another (related) one that seemed to check every item of our wish list. This time, she went to visit the house without us and she also got a positive impression. We were very excited and wished to make an offer. Her effective support and great communication really made us feel safe with our offer and as the process moved forward she was definitely an essential part to keep the speed by arranging everything that was required and desired faster than expected while keeping us informed and well supported/guided throughout the whole process. We are really happy with her services as we believe the success of this purchase has a lot to be thankful for her professionalism and expertise. We couldn't be happier and we have been recommending her services to everyone we know that is looking for a home! So, yes! We highly recommend ERA vb&t Makelaars!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
8-9-2020 Dhr. Feijen Blij met de deskundigheid van de makelaar, mede hierdoor woning verkocht. Indien nodig zullen weer graag gebruik maken van zijn diensten. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie reactie en ook voor de prettige samenwerking en geduld. Alvast veel geluk in jullie nieuwe appartement en tot snel! Groet, Peter
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
26-8-2020 Mevr. Vergeer Vanuit de sneak preview de woning al (zo goed als) verkocht! Vervolgens een snelle en goede afwikkeling. EASY met ERA vb&t Makelaars. Reactie van de makelaar: 26-2-2020 We proberen het zo Easie mogelijk te maken voor onze verkopers, fijn om te horen dat dit ook zo ervaren is! Succes met de verhuizing.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-8-2020 Dhr. Dubach Prettige en snelle communicatie met zowel makelaar als binnendienst. Bezichtigen waren zo gepland dat we zo min mogelijk van huis weg hoefde te zijn, wat erg fijn is. Traject ging bijzonder snel met een top resultaat. Reactie van de makelaar: 17-2-2020 Beste Mike en Marlou, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige appartement. Cheers. JM
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
17-8-2020 Dhr. William Smulders Makelaar woont in het gebied van de verkoop en weet dus veel van de woningen en de omgeving. Informatie wordt het liefste per telefoon gedeeld, waarschijnlijk door de Corona. Door de vele verkoop van huizen is het voor de makelaar dagelijkse kost om huizen te verkopen en is hij hier erg zakelijk in, voor ons als verkopers was het toch een hele ervaring om ons huis te verkopen en zouden we soms net iets meer informatie hebben willen ontvangen over het verkooptraject en de bezichtigingen. Al met al een goede makelaar om je huis te laten verkopen, heeft voor ons huis een topprijs weten te krijgen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-8-2020 Mevr. Anneke van der Ven- Leliefeld We hebben een huis gekocht en een appartement verkocht bij ERA vb&t. Dat hebben we beide heel prettig gevonden. Het enthousiasme en het meedenken makelaar Rudy, de gastvrijheid van hospitality manager Esther. Lieve warme mensen met humor die hun vak verstaan.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
21-7-2020 Anoniem Het contact met de makelaar verliep heel goed. Vragen werden snel beantwoord en we werden goed op de hoogte gehouden. Wij zijn super tevreden! Reactie van de makelaar: 21-2-2020 Bedankt voor deze mooi beoordeling!. Door de snelle verkoop was de samenwerking kort maar zeer succesvol en vooral prettig. Hel veel geluk alvast in jullie nieuwe woning en tot snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-7-2020 Mevr. Jansen Helga Verschuren had ons het vertrouwen gegeven wat ze zeker waar heeft gemaakt. Reactie van de makelaar: 17-2-2020 Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over de dienstverlening. Jullie hebben letterlijk de sleutel van 'thuis' uit handen gegeven, waarvoor een vertrouwensband aanwezig moet zijn om dit te doen. Gefeliciteerd met de verkoop en op naar de verhuizing naar jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-7-2020 Anoniem Helga is een zeer vriendelijke makelaar. Ze komt haar afspraken na. Ondanks wat teleurstellingen, zijn wij zeer tevreden over de aan en verkoop van ons huis. Reactie van de makelaar: 14-2-2020 Wat fijn dat de woning verkocht is! Soms zijn er wat 'hobbeltje op weg' maar die hebben we samen goed genomen en het gewenste verkoopresultaat is bereikt. Bedankt voor het gestelde vertrouwen en dan nu op naar het inpakken van de verhuisdozen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
13-7-2020 Dhr. Marneffe Helga Verschuuren van ERA VB&T Helmond is een sympathieke, betrokken en enthousiaste makelaar. Professioneel en ervaren, met een goed en eerlijk verhaal en een dito dienstverlening. De presentatie van de woning door ERA VB&T was ook professioneel en gaf een prima beeld van de woning. En de vaste prijs van Easy is eerlijk, want waarom zou de courtage afhankelijk moeten zijn van de waarde van de woning? Reactie van de makelaar: 13-2-2020 Wat een lovende woorden, dank jullie wel hiervoor. Wij vinden het heel fijn dat het complete pakket van dienstverlening zo goed ontvangen is, waarbij wij de betrokkenheid en eerlijke dienstverlening heel belangrijk vinden. De presentatie, de dienstverlening en zeker ook jullie inzet om het huis zo mooi en netjes te presenteren heeft geleid tot een goed verkoopresultaat. Gefeliciteerd met de verkoop!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
10-7-2020 Mevr. Carin van Odenhoven- Habraken Prettig contact, goede communicatie met de makelaar. Snelle actie/reactie. Altijd bereikbaar. Alles wordt achter de schermen geregeld, zonder moeite voor de verkoper! Reactie van de makelaar: 10-2-2020 Beste Carin, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. We hebben het graag gedaan en zijn blij voor u met deze mooie transactie. Veel geluk in de toekomst. mvg Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
30-6-2020 Mevr. van Den Broek Contact was goed. Steeds snel en goed antwoord op vragen. En goede feedback na de bezichtigingen 👍 Prettig ervaren Reactie van de makelaar: 1-3-2020 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Ook jij bedankt voor de prettige samenwerking en het soepele verloop van de contacten die we hadden. Heel veel geluk in jullie nieuwe appartement. Geniet ervan! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
30-6-2020 Anoniem Peter de Kok heeft ons uitstekend geïnformeerd en begeleid tijdens de verkoop van onze woning in de vreemde Corona tijd. Ook in het weekend of na werktijd zijn we van belangrijke actuele zaken op de hoogte gesteld. ERA vb&t makelaars heeft een breed netwerk met verschillende kantoren in de regio en expertise in de marketing. Wij zijn zeer tevreden over de makelaar.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
30-6-2020 Anoniem Omdat de makelaar met een vaste courtage werkt (niet procentueel) twijfelde we even in hoeverre de inzet voor best mogelijke verkoop optimaal zou zijn. We werden steeds aangenaam verrast door de inzet en strategie van Rudy, onze makelaar en zijn super blij met het resultaat. De communicatie verliep soepel en accuraat. Ook de "back-office" zit digitaal goed in elkaar met vriendelijke ondersteuning en goede bereikbaarheid. Leuk om zelf "live" te kunnen zien hoe het loopt met de interesse in de woning, aanvragen voor bezichtigingen en biedingen. De pakketten zijn helder beschreven, dus je weet wat je krijgt. Wij vonden het fijn om sommige dingen zelf te kunnen doen, maar het meeste hebben we naar tevredenheid aan de professional overgelaten.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
24-6-2020 Dhr. Pieter Dings Fijn contact. Zakelijk. Goed advies. Onze woning was op een hoge prijs t.o.v. andere panden in het complex ingezet. Eerste bezichtiging verkocht! Reactie van de makelaar: 24-2-2020 Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het was inderdaad een goede verkoop. Veel geluk in jullie nieuwe woning.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
22-6-2020 Anoniem De makelaar gaf onze de begeleiding die we nodig en een expert op het gebied van advisering. Een aanbeveling. Reactie van de makelaar: 22-2-2020 Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het was een prettige en goede verkoop. Veel geluk in jullie nieuwe woning en tot snel.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
9-6-2020 Anoniem Makelaar Laurie was altijd goed gehumeurd en optimistisch, ondanks de problematiek omtrent het Corona-virus. Het was prettig, en geruststellend dat zij goed bereikbaar was en regelmatig overleg pleegde. Dank je wel voor de goede zorgen en natuurlijk de geslaagde verkoop! Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie beoordeling en de fijne samenwerking! Groet, Laurie Doreleijers-Willems
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
27-5-2020 Anoniem Ondanks de periode met corana was onze makelaar meedenkend en hebben we samen naar een zo soepel mogelijk proces gezocht om de verkoop van onze woning te laten doorlopen. Reactie van de makelaar: 27-2-2020 Bedankt voor de mooie beoordeling familie Kiesebrink en veel geluk in jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
26-5-2020 Anoniem Goed voorbereid, speelt in op wensen en vertaald dit naar een passende verkoopstrategie. Duidelijke communicatie vanuit de makelaar, zijn team en via de IDD portal. Dat alles resulteert in een compleet verzorgde snelle verkoop van onze woning.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
15-5-2020 Dhr. Marvin Verhoeven Van begin tot het eind ging alles eigenlijk vrijwel gewoon goed. Bezoek en inspectie van het huis tot aan het woning inspectie aan het eind. Heb mij geen zorgen hoeven te maken qua verkoop. Overigens ook een aanrader om deze Makelaardij in te schakelen is als u tussentijds een huur oplossing zoekt.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
15-5-2020 Anoniem Hele fijne makelaar, die verstand heeft van haar werk! Goede open en eerlijke communicatie. Het huis stond netjes op funda, mooie foto's en video's en tekst. Super resultaat snel verkocht en een mooie prijs. Reactie van de makelaar: 15-2-2020 Wat een mooi verkooptraject hebben we samen doorlopen met een goed verkoopresultaat. De woning heeft meerdere kandidaten in positieve zin verrast. Voor de kopers biedt het veel mogelijkheden en ruimte, precies waar zij ook naar op zoek waren. Nog even geduld en dan mogen de verhuisdozen gepakt worden. Gefeliciteerd met de verkoop en op naar een nieuw hoofdstuk.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
7-5-2020 Dhr. Petro Winkens Spontane enthousiaste deskundige begeleiding. Uiteindelijk succesvol verkocht mede door vasthoudendheid Linda. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze beoordeling! Hier word ik blij van. :-) Ik wil jullie ook heel graag bedanken voor onze prettige samenwerking en het fijne contact. Heel veel geluk in jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
6-5-2020 Anoniem Goede samenwerking met makelaar, Rudy en prettige administratieve afwerking door hospitality manager Esther.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
4-5-2020 Anoniem Contact verliep altijd prettig. Altijd snelle reactie op vragen en er werdt goed geluisterd naar eisen wensen. Resultaten van bezichtigingen werden duidelijk verwoord waardoor uiteindelijk ook een goede keuze voor de nieuwe koper kon worden gemaakt. Zeer blij met het uiteindelijke resultaat. Helga bedankt. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Een zeer goed en voorspoedig verkoopproces hebben we samen doorlopen. Mede dankzij jullie manier van onderhouden en presenteren van de woning hebben we een goed resultaat gehaald en kunnen jullie de verhuisdozen tevoorschijn gaan halen. Bedankt voor het vertrouwen, ook ik heb het contact als zeer prettig ervaren.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
28-4-2020 Mevr. Nagrodzka For us the best makelaar ! Very good contact, everything on time, nice people , the best price ! full professionalism, I have no objections :) ! I recommend !
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
7-4-2020 Anoniem Mevrouw Verschuuren heeft in een relatief korte tijd onze woning met succes verkocht. Gedurende het hele verkoopproces zijn we steeds goed op de hoogte gehouden van het verloop. Uitermate prettige communicatie en begeleiding, hetgeen heeft geleid tot een resultaat dat zeker aan onze verwachting heeft voldaan. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Wat een mooie woorden, dank u wel hiervoor. Ook ik heb de verkoop van uw woning als heel prettig ervaren. Het goede verkoopresultaat heeft u ook zelf in de hand gehad, daar u de woning altijd goed onderhouden en zeer netjes bewoond heeft. Nog een paar maanden geduld en dan mag de verhuiswagen voorrijden. We houden contact!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
1-4-2020 Dhr. Coolen Uitermate correcte communicatie en begeleiding. Kundig en goed advies en snelle reacties Uitstekende samenwerking! Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Dank je wel voor de mooie woorden, we zijn blij dat het verkooptraject naar volle tevredenheid is verlopen. Het is heel fijn om dan te lezen dat de dienstverlening zo fijn ervaren is, dat vinden wij heel belangrijk. Nu op naar de verhuizing, succes met de verhuisdozen pakken!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
23-3-2020 Dhr. van Der Donk Wij hebben vanaf het begin een goed en prettig contact gehad met ERA vb&t Makelaars Den Bosch (Rudy Welbergen en Esther Niehot). Het gehele proces is goed en gestructureerd geregeld. Komen de gemaakte afspraken altijd keurig na. Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. ERA vb&t Makelaars Den Bosch is daarom een aanrader.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
16-3-2020 Anoniem Makelaar Peter De Kok heeft uitstekend werk geleverd. Deze makelaar beveel ik iedereen aan. Toppie
Deskundigheid
5
Prijs / kwaliteit
4
Lokale marktkennis
5
Service en begeleiding
4
Gemiddeld
4.5
5-3-2020 Anoniem vanaf begin verliep communicatie erg slecht, afspraken werden vergeten.makelaar laat alles over aan kantoorpersoneel wat telkens wisselt.Ze werken met easy-pakket waarbij je veel zelf moet doen,onderlinge verschillen in pakketten is erg klein alleen de prijs loopt op.personeel s zelf nog niet op de hoogte hoe het precies werkt.Door tijdgebrek van makelaar ook zelf te koop platen opgehangen ook bovenkant woning.Kregen slechte foto;s aangeleverd voor op Funda te plaatsen, kon opnieuw op onze kosten.na discussie kon het ineens wel met een andere fotograaf.Kortom samenwerking verliep niet echt soepel. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Wij zijn in 2019 gestart met een nieuw makelaarsmodel: www.easie.nu. Wat jammer dat het door jullie zelf gekozen pakket niet als prettig ervaren hebben. Wij geven klanten bewust de keuze in verschillende pakketten en verschillende prijzen om zelf de kosten maar ook de werkzaamheden te kiezen. Jullie hebben er zelf voor gekozen om lage kosten te hebben en diverse werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij vinden het dan ook jammer dat jullie dit niet als prettig ervaren hebben.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
5-3-2020 Anoniem Wat mij betreft beoordeel ik ERA met een 10 x m³ omdat in alle opzichten daadwerkelijk dit de Uitmundende Makelaar is. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat onze dienstverlening goed ervaren is. Nog een paar weekjes wachten en dan mogen de kopers van het appartement gaan genieten.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
22-2-2020 Dhr. Cor Som Helga heeft in een relatief korte tijd onze woning met succes verkocht. Gedurende het hele verkoopproces zijn we steeds goed op de hoogte gehouden en vonden de onderhandelingen steeds in goed overleg plaats. Reactie van de makelaar: 22-2-2020 Dank jullie wel voor de mooie beoordeling en ook voor de heerlijke taart! Fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat wij de verkoop voor jullie hebben mogen begeleiden. Op naar de verhuizing!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
14-2-2020 Dhr. Chris Janssen Zeer tevreden met de totale aanpak van Peter de Kok van ERA vb&t Makelaars. Zeer deskundig advies van Peter en maximale begeleiding en ondersteuning, altijd met een lach. Reactie van de makelaar: 14-2-2020 Beste Chris, Bedankt voor deze topbeoordeling maar vooral voor de prettige en soepele samenwerking! Alvast heel veel geluk in jullie nieuwe woning en succes met de verhuizing! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
7
Gemiddeld
7.5
9-2-2020 Dhr. Joop Konings In het algemeen zouden wij veel vaker contact willen hebben. Wij snappen dat de makelaars niet gestoord kunnen worden met een klant maar wij zijn razend benieuwd hoe een bezichtiging is verlopen. En dan is een uur wachten al lang.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
7-2-2020 Mevr. Patricia Janssen- Swartjes Peter de Kok is een zeer deskundige makelaar die veel kennis en jarenlange ervaring meebrengt mede als een groot netwerk. Wij konden met een gerust hart alles aan hem en zijn team overlaten. Dit heeft er ertoe geresulteerd dat ons huis snel en naar tevredendheid verkocht is. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie woorden én cijfers, maar jullie bedankt voor de prettige samenwerking. Jullie woning zag er steeds picobello uit en we konden altijd terecht. Alvast heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe woning en tot snel! Gr. Peter de kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
3-2-2020 Anoniem Prettig verlopen contact en vlotte afwerking van de diverse stappen. Aubry de Graaf heeft ons prima ondersteund bij de verkoop.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
22-1-2020 Dhr. Lemmen Linda heeft met haar deskundigheid ons huis op een voor ons prettige manier en voor de juiste prijs in een redelijke termijn kunnen verkopen. Nogmaals dank Linda Nancy en Pj Reactie van de makelaar: 22-2-2020 Graag gedaan! Jullie bedankt voor de prettige samenwerking en het goede contact. :-) Veel geluk in jullie nieuwe woning.
Deskundigheid
9
Onderhandeling en resultaat
8
Prijs / kwaliteit
8
Bereikbaarheid en communicatie
9
Gemiddeld
8.5
10-1-2020 Anoniem Kundig, communicatief, goede service en ontzorging. Zowel de makelaar zelf als het kantoor, zijn zeer pro-actief en behulpzaam bij het gehele proces.
Deskundigheid
9
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
9
Bereikbaarheid en communicatie
9
Gemiddeld
9.3
6-1-2020 Dhr. Chris Janssen Het contact met onze makelaar Peter de Kok van ERA/VB&T Makelaars verliep zeer goed. Snel en vakkundig heeft hij ons geholpen bij de aankoop van ons huis. De onderhandelingen scherp en goed adviserend richting ons. Ook de verdere ondersteuning na de aankoop verliep volledig naar wens en conform verwachting. Een absolute aanrader !
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
4-1-2020 Mevr. Jacqueline Cox Uitstekende ervaring met deze makelaar die we iedereen kunnen aanraden. We hebben gekozen voor het pakket Easie Premium en hebben daar geen moment spijt van gehad. De prijs / kwaliteit verhouding is top. Het proces verliep zeer soepel en we werden tussentijds goed op de hoogte gehouden. Kortom, een aanrader. Reactie van de makelaar: 2-2-2020 Bedankt voor deze mooie beoordeling, maar ook voor de prettige samenwerking en jullie flexibiliteit als het gaat om inplannen van bezichtigingen. Heel veel succes met de verhuizing én jullie nieuwe avontuur! Gr. Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
28-12-2019 Dhr. Jamin Prettige makelaar met goede kijk op de lokale markt. Hij heeft hierdoor op een snelle wijze een goede prijs bedongen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
12-12-2019 Anoniem De verkoop van mijn appartement is goed en snel verlopen (binnen een week) Laurie heeft alles duidelijk uitgelegd en was altijd bereikbaar voor vragen, ook in het weekend. Ik heb de samenwerking met era en in het bijzonder Laurie doreleijers prettig ervaren. Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Beste Wendy, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijne samenwerking! Veel woonplezier in Nuenen! Groet, Laurie
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
3-12-2019 Mevr. Monique Smulders Goed contact onderhouden en prettige samenwerking om huis verkocht te krijgen. terugkoppeling bezichtigingen goed en uiteindelijk huis verkocht met een goed gevoel. Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Beste Monique en John, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Wij wensen jullie veel geluk in jullie volgende paleisje. mvg Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
3-12-2019 Anoniem Het contact was uitstekend,de vraagprijs door hem voorgesteld was boven mijn verwachting en het huis is ook voor die prijs verkocht. De bezichtigingen verliepen in goed overleg.De makelaar had altijd ruimte om evt.vragen van mij te beantwoorden en gaf duidelijk aan dat ik de beslissing nam om ja of nee te zeggen tegen een bod. Kortom een dikke pluim. Marianne Hagedoorn. Reactie van de makelaar: 31-1-2001 Beste Marianne, Hartelijk dank voor je mooie woorden. Zoals je weet heb ik het heel graag gedaan. Een eer om je mooie woning te mogen verkopen. Ik wens je heel veel geluk in je nieuwe woning en als er iets is weet je me te vinden. Groet Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
3-12-2019 Anoniem Het contact met de makelaar verliep vlot. Helga is doortastend en kordaat. Communicatie verliep uitstekend, vragen werden vlot beantwoord, al met al zeker aan te bevelen. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Wat een fijne reactie. We hebben de verkoop echt stap voor stap doorlopen om het op jullie verzoek rustig aan te pakken, waarbij we de juiste koper voor de woning gevonden hebben. Van harte gefeliciteerd met de verkoop en succes met de verhuizing!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-11-2019 Dhr. Smits Fijne makelaar. Alles goed geregeld en Linda Martens was een geweldige makelaar. Huis was dus zo verkocht. Reactie van de makelaar: 27-11-2019 Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Jullie ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking. Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! :-)
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.3
25-11-2019 Anoniem In een moeilijke marktpositie (er stonden twee andere gelijkwaardige wonigen in onze straat te koop) heeft VB&t ons met succes geholpen om ons huis tegen een zeer goede prijs en bijzonder snel (de andere woningen staan nog te koop) te verkopen. Vriendelijke mensen met duidelijk veel ervaring in dienst. Voor kwaliteit moet je soms wat meer betalen. Dat geldt hier ook, maar dan krijg je bij VB&t die kwaliteit ook daadwerkelijk. Dankjewel! Reactie van de makelaar: 25-11-2019 Beste George, Hartelijk dank voor je mooie woorden en je waardering. Gefeliciteerd met het mooie resultaat en op naar jullie volgende droomwoning. Veel geluk en tot ziens. met vriendelijke groet, Jean Michel van Meersbergen ERA vb&t makelaars
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
12-11-2019 Anoniem Het contact met zowel de makelaar als het kantoor verliep goed. Duidelijke communicatie, goede presentatie en fijne begeleiding zorgde voor een snelle verkoop. Kortom, een aanrader! Reactie van de makelaar: 12-11-2019 Wat fijn om deze beoordeling te lezen. Een goed verkooptraject met een snelle en goede verkoop, een top resultaat voor jullie als verkopers. Van harte gefeliciteerd met de verkoop! De verhuisdozen kunnen rustig aan ingepakt worden om straks deze mooie woning te verlaten en de volgende stap in de wooncarrière te zetten.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
12-11-2019 Dhr. J . Jager Het contact met makelaar was goed Als er vragen waren werden die snel en duidelijk beantwoord We hadden verwacht dat de woning vrij vlug verkocht zou zijn ,maar heeft wat langer geduurd helaas Maar ja de keus in de wijk was ook zo groot Maar de makelaar (Linda Martens) heeft heel goed har best gedaan om het verkocht te krijgen Wij zijn heel tevreden met haar en we zouden haar zeker aanbevelen als je je huis wil verkopen Reactie van de makelaar: 12-11-2019 Bedankt voor jullie mooie beoordeling en fijne samenwerking! :-) Ik wens jullie heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen in het Helmondse.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
1-11-2019 Anoniem Heel prettig geholpen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
29-10-2019 Dhr. Krijnen Vanaf eerste bezoek direct een klik met de makelaar, tevens directe follow-up door medewerkers(sters van hun kantoren. Deskundig, attent en uiterste correcte positieve en actieve houding. Onze verwachtingen werden ruim overtroffen door handelwijze en omgang met potentiele kopers tijdens bezichtigingen met juist inzicht en prima voortschrijdingsverslagen met realistische analyse van het bezoek. Met dergelijke inzet en deskundigheid is de woning in kleine 5 weken verkocht.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-10-2019 Anoniem Geweldige vakman(in ons geval vrouw)schap, zéér goede begeleiding en daadkracht van beide dames die ons hebben bij gestaan. Als verkoop of aankoop makelaar een heel goede aanrader, ik zou ze zo door willen geven aan vriend, kennis en familie. Reactie van de makelaar: 17-10-2019 Bedankt voor deze mooie beoordeling Sjef en Mieke! Tevens bedankt voor de fijne samenwerking! groet, Laurie Doreleijers-Willems en Aubry de Graaf
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
13-10-2019 Anoniem Het contact en overleg met onze Era & VBT makelaar verliep erg goed. Zeer vakkundig en snel gehandeld. Goede ondersteuning ,en perfecte adviezen. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen. Zij heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Wij bevelen haar dan zeer aan. Reactie van de makelaar: 13-10-2019 Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijne samenwerking! Veel woonplezier in jullie nieuwe appartement! Groet, Laurie Doreleijers-Willems
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
12-10-2019 Dhr. van Der Heijden Is goed verlopen zeer correct bij elk telefoontje ben ik zo snel mogelijk teruggebeld ik zou VB&T bij iedereen aanraden.(maar ik heb ook geen ervaring met andere makelaars) dus geen vergelijk. Reactie van de makelaar: 12-10-2019 Wat fijn dat jullie de keuze voor ons als makelaar zo goed ervaren hebben, daar doen we het voor! Zo zien we wederom dat een goede communicatie heel belangrijk is. Nu op naar de verhuizing en daarna genieten van het woongemak in het appartement.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9
25-9-2019 Anoniem Helga is een topper! Vakkundig, snel, accuraat, loyaal, servicegericht, transparant. Echt een aanrader! Reactie van de makelaar: 25-2-2019 Wat een top beoordeling, de dienstverlening is precies overgekomen zoals wij deze ook graag verlenen. Dank jullie wel het vertrouwen dat wij de woning voor jullie mochten verkopen en heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning straks!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
22-9-2019 Anoniem Contact met de makelaar was heel fijn de verkoop met de eerste kopers ging niet door Heel snel werd de koop ontbonden en meteen weer te koop aangeboden en binnen 2 weken verkocht Reactie van de makelaar: 22-2-2019 Een woning verkoop gaat helaas niet altijd zonder slag of stoot. Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor en gelukkig hebben we samen toch een goed verkoop resultaat kunnen behalen. :-) Heel veel succes in jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
3-9-2019 Dhr. Vennink Prettige samenwerking, duidelijke afspraken, goed advies, supersnelle verkoop en snelle reacties van de makelaar. Reactie van de makelaar: 2-2-2019 Beste Erik, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Altijd fijn als klanten helemaal tevreden zijn. Daar doen we het tenslotte voor. Geniet van deze mooie transactie en tot snel. mvg Jean Michel van Meersbergen
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
30-8-2019 Dhr. Roos Heel tevreden over de aanpak van Peter de Kok, en Jean Michel van Meersbergen. Goede communicatie 👍🏻 Reactie van de makelaar: 2-3-2019 Bedankt voor deze beoordeling en ook voor de prettige samenwerking waarbij we allen het geloof hebben gehouden in een goede afloop. Veel geluk in jullie nieuwe huis! Gr. Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
15-8-2019 Anoniem Wij hebben bij deze makelaar ons eigen huis verkocht en ons nieuwe huis gekocht en vanuit beide kanten hebben we het als heel prettig ervaren. Alles werd goed en duidelijk verteld/uitgelegd en er word alle tijd voor je genomen. Tijdens de verkoop van ons huis werden we van alles direct op de hoogte gebracht, dit was erg fijn. Super dus!! Reactie van de makelaar: 15-2-2019 Communicatie is het sleutelwoord. Als er vragen zijn mogen die altijd gesteld worden en wij proberen deze met tijd en aandacht voor jullie als klant te beantwoorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Nu op naar de verhuizing en jullie nieuwe thuis!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
12-8-2019 Anoniem Het contact met de makelaar was uitstekend en de verkoop is soepel en succesvol verlopen. Alle vragen die ik had werden vrijwel direct beantwoord. Reactie van de makelaar: 12-2-2019 Wij hebben samen een optimaal verkoopresultaat kunnen bereiken en een prettige samenwerking mogen genieten. Heel veel succes met jullie nieuwe woning!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
8-8-2019 Anoniem Dhr de Kok weet veel over de (huidige) huizenmarkt. Een fijn en deskundig persoon om mee te werken. Hij staat altijd voor je klaar en is flexibel... zeker een aanrader! Reactie van de makelaar: 2-2-2019 Dankjewel voor deze mooie beoordeling én voor de prettige samenwerking! Heel veel geluk in jullie nieuwe huis en tot Snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
2-8-2019 Anoniem Prettig kennismakingsgesprek en een goed beeld gekregen van de lokale og markt irt prijs en verwachting. Geen onaangename verassingen gedurende het verkoopproces door een goede voorlichting vooraf. Hoewel we gekozen hadden voor een module, waarbij je een vaste prijs afspreekt ongeacht de verkoopprijs is mijn indruk, dat een honorarium op basis van een verkooppercentage voor de makelaar ook voordelen voor de verkoper met zich meebrengt. Reactie van de makelaar: 2-2-2019 Goededag, Bedankt voor deze mooie cijfers en voor de eveneens prettige samenwerking. Voor wat betreft de modules of courtage is natuurlijk voor beide wat te zeggen met voor- en nadelen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de kwaliteit van de dienstverlening en makelaar en daar worden we hoog op gewaardeerd. Nogmaals beandkt voor de samenwerking en wellicht tot een volgende keer. Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
26-7-2019 Anoniem Vakkundig en kennis van de lokale markt. Korte lijnen met optimale communicatie en service. Geen verbeterpunten aan te dragen
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
24-7-2019 Anoniem We hadden de keus uit diverse pakketten waarbij de keus zo’n beetje was van bijna alles zelf doen tot zelf bijna niets doen en alles in handen geven van de makelaar. Wij hebben gekozen voor het laatste en dat heeft een perfect resultaat opgeleverd! Bedankt o.a. Helga van ERA vb&t Makelaars, maar natuurlijk ook de rest van de mensen daar. Reactie van de makelaar: 24-2-2019 Heel graag gedaan, we hebben de verkoop graag voor jullie begeleid waarbij het super is om te lezen dat de keuze die we geven gewaardeerd wordt. Het traject is zeer goed en soepel verlopen waarbij de koper ook niet kan wachten tot de overdracht gaat plaats vinden. Op naar de verhuizing! Namens het hele team dank jullie wel voor de opdracht en voor het vertrouwen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
20-7-2019 Dhr. Jaap Van het begin tot het einde een prima contact gehad met dit makelaarskantoor. De communicatie met mijn makelaar, dhr. Rudy Welbergen, verliep prettig, concreet, vriendelijk en laagdrempelig. Ook het contact met Esther Niehot, de Hospitality manager waren prettig en concreet. De voortgang van het verkoopproces volgen via eye-move is eenvoudig en heel handig. Door mijn keuze voor het Easy Premium pakket waren al de verkoopzorgen, je verkoopt tenslotte niet elke dag een huis, mij uit handen genomen. Zo waren alle afspraken voor het maken van foto's, video, plattegrond, bezichtigingen, taxatie, aankoopkeuring en dergelijke allemaal snel en goed geregeld. Na elke bezichtiging kreeg ik volgens afspraak een terugkoppeling. Om een lang verhaal kort te maken, een prima makelaarskantoor welke ik zonder meer kan aanbevelen. Beste Rudy, Esther en overige medewerkers van ERA vb&t Makelaars bedankt! Groeten Jaap.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
9-7-2019 Mevr. Lodewijks Het contact met de makelaar was zeer goed,heeft goede service gegeven en ons goed geïnformeerd , we hebben goede begeleiding gekregen bij de bezichtigingen. zijn overal zeer tevreden ! Reactie van de makelaar: 2-2-2019 Wat fijn om te lezen dat jullie onze contacten en dienstverlening zo goed ervaren hebben. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd blijven tijdens het gehele traject. Nogmaals bedankt dat wij de verkoop namens jullie hebben mogen begeleiden!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
4-7-2019 Anoniem Vier tienen; dat is heel veel! Maar ik kan dan ook niets bedenken dat niet goed ging. Twee weken na het oriëntatiegesprek stond er een professionele presentatie online en een kleine twee weken later was mijn woning verkocht. Peter is een zeer kundige makelaar, de backoffice ondersteunt met alle praktische zaken en via het gebruiksvriendelijke digitale dossier laad je documenten op en volg je het hele proces. Met het premium pakket was ik compleet ontzorgd. Een dikke aanrader voor iedereen die zonder stress zijn huis wil verkopen. Reactie van de makelaar: 2-2-2019 Bedankt voor deze mooie beoordeling en jij ook bedankt voor jouw optimale medewerking. Het was heerlijk om jouw top afgewerkte appartement aan kandidaten te mogen laten zien en heel veel woongeluk en plezier in jouw nieuwe woning!

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak