Bontekoestraat , Venray

Binnenkort in Verhuur: nieuwbouwproject Bontekoestraat te Venray!

Ben je opzoek naar een betaalbare huurwoning? Dan ben je bij Bontekoestraat aan het juiste adres.

Project Bontekoestraat biedt voor elk wat wils. Zo is er 1 grondgebonden woning, 15 appartementen (onderverdeeld in 7 beneden- en bovenwoningen en 4 maisonnettes). De 16 woningen worden aangeboden in het middenhuur segment.

De grootte van de woningen varieert van 45m2 tot 68 m2 en elke woning wordt verhuurd mét een eigen parkeerplaats en aparte berging en liggen op steenworp afstand van het centrum van Venray en andere voorzieningen.

De huurwoningen zijn uiteraard zeer duurzaam én hoogwaardig afgewerkt met een luxe keuken met inbouwapparatuur en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt elke woning over vloerverwarming

De start van de verhuur staat gepland voor de zomer van 2023. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een nieuwe, duurzame woning op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning in project Bontekoestraat ? Laat je gegevens bij ons achter zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Features
Status
in preparation
Price
€ 1.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan