18+

Bosakker, Veldhoven

Welkom bij het nieuwbouwproject Bosakkers in Veldhoven! Dit prachtige project bestaat uit 50 hoek- en rijwoningen verdeeld over 5 woonblokken. Alle 50 woningen worden aangeboden in het middenhuur segment. Ben je opzoek naar een betaalbare huurwoning? Dan ben je bij Bosakkers aan het juiste adres.

Project Bosakkers biedt voor elk wat wils. Zo zijn er 18 compacte grondgebonden starterswoningen van ca. 75 m2 groot en 32 reguliere grondgebonden van 120 tot 143 m2 groot. Vanzelfsprekend worden de huurwoningen zeer duurzaam én hoogwaardig afgewerkt met een luxe keuken en inbouwapparatuur van het merk ATAG. Hoe groot de woning die je kiest ook is, er is altijd een badkamer met 2e toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en design handdoekradiator. En met vloerverwarming heb je nooit meer koude voeten.

Alle woningen zijn bovendien voorzien van de nieuwste duurzame technieken, zodat je volledig nul-op-de-meter kunt wonen. de woning zorgt ervoor dat je woning net zoveel energie oplevert als dat het verbruikt op jaarbasis. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Voor de huurders is een parkeerplaats geregeld. Sowieso komen er veel openbare parkeerplaatsen. Wel zo goed om te weten.

Bosakker ligt in het westen van Veldhoven, maakt deel uit van “De 9 buurten van Zilverackers”. Elk buurtje heeft zijn eigen en bijzondere karakter. Hier vind je het Brabantse landschap met bossen, weides, een beekdal, houtwallen, doorkijkjes in het landschap, grasland, openheid, boomgaarden, bomensingels, parkjes en beekjes. Het is de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. De woningen zijn goed bereikbaar middels doorgaande fietsroutes, directe OV verbindingen naar Veldhoven en via de nieuwe Zilverbaan de (snel)wegen op steenworp afstand. Daarnaast ligt Eindhoven airport om de hoek, waardoor Europa binnen handbereik ligt.

De start van de verhuur staat gepland voor de zomer van 2023 en de oplevering wordt verwacht in kwartaal 4 van datzelfde jaar. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een nieuwe, duurzame woning op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning in Bosakkers? Laat je gegevens bij ons achter zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Features
Status
in preparation
Price
€ 1.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan