040 269 69 49
Over 50 years of experience Rated 9.2 on Funda
4+

Hartje Brandevoort, Helmond

63 houses

Hartje Brandevoort, nieuwbouwproject in de Veste

Brandevoort blijft in beweging. En wij bouwen vol enthousiasme verder aan jouw plek voor de toekomst. Op dit moment ontwikkelen en realiseren we in het centrum het nieuwbouwplan ‘Hartje Brandevoort’.

Geen gevel wordt hetzelfde in dit karakteristieke plan. De architectuur geeft elk huis een unieke uitstraling, waardoor jouw eigen plek ontstaat. In totaal worden er 63 woningen gerealiseerd. De woningtypen zijn onderverdeeld in betaalbare appartementen en diverse soorten woningen (stadswoningen, poortwoningen,  specials en bijzondere woningen met een multifunctionele begane grond). Alle woningen hebben een privé-parkeerplaats op het groene binnenhof.

Voordat we daadwerkelijk starten met de verkoop van Hartje Brandevoort laten we je alvast een kijkje nemen op www.hartjebrandevoort.nl. Zodat jij met eigen ogen ziet hoe de komende tijd jouw lievelingsplek in De Veste ontstaat.

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van de verdere ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze website of ga naar hartjebrandevoort.nl

Features
Status
for sale
Price
Unkown
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact about this plan