Huren in Oranjekade gebouw L, M en N, Helmond

Binnenkort te huur!
64 prachtige huurappartementen in het nieuwbouwproject Huren in Oranjekade!

De verhuur van de laatste 3 gebouwen in het project, Gebouw L, M en N, start binnenkort!

Wil jij ook huren op deze prachtige plek? Schrijf je snel in op de website van hureninoranjekade.nl en we houden je op de hoogte van de start verhuur.

Woon uniek in de Oranjekade
Oranjekade wordt voor bijna iedereen met interesse in nieuwbouw Helmond bereikbaar. Het betreft hier namelijk circa 269 huur- en koopwoningen in allerlei soorten, vormen en maten. Denk aan stijlvolle stadswoningen met meerdere woonlagen, studio’s en gelijkvloerse appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

- Met prachtige PVC vloer in alle appartementen
- Alle appartementen hebben een balkon of terras
- Een eigen berging en parkeerplaats in de garage
- Wonen in de natuur met het bruisende centrum op een paar minuten afstand
- Pal aan het prachtige kanaal
- Energiezuinig en Gasloos
- Luxe en moderne keuken en badkamer

In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond: het kanaal, ook wel bekend als de Zuid-Willemsvaart. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het plan heeft een allure die je in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. In Oranjekade woon je in de natuur en ben je toch binnen een paar minuten in het hart van de bruisende stad. Veel beter kun je het niet treffen.

Net als het nabij gelegen Eindhoven is de stad Helmond volop in ontwikkeling. Waar Helmond decennia geleden nog als een wat sobere arbeidersstad werd gezien, is het inmiddels een levendige, middelgrote stad waar ontzettend veel te beleven is.Helmond beschikt over een ruim voorzieningenaanbod zoals winkels, openbaar vervoer, vier treinstations, bioscoop, scholen en voortreffelijke horeca (waaronder een sterrenrestaurant).

Op enkele minuten fietsen vanaf het centrum van Helmond ligt Oranjekade. Het plan ligt ten oosten van de Kanaaldijk en ten westen van de Albert Heijn XL en de watertoren. De doorgaande weg Oostende ontsluit het plangebied aan de noordzijde en de Waardstraat maakt Oranjekade aan de zuidzijde toegankelijk.

Qua bereikbaarheid is Oranjekade geweldig gelegen! De belangrijkste verkeersader van Helmond (de N270/Kasteel-Traverse) ligt op een paar autominuten afstand.

Ga je toch liever met het openbaar vervoer dan kun je voor het plan opstappen op de bus of ben je in enkele fietsminuten op het treinstation.

Interesse? Neem contact op met het verhuurteam of ga naar de website hureninoranjekade.nl

Features
Status
in preparation
Price
n.n.b.
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan