Natuurlijk te Veld, Eindhoven

Stel het je eens voor... Wanneer krijg je nou de mogelijkheid om als huurder iets vanaf het prille begin op te bouwen? In een nieuwe wijk, geheel ontstaan vanuit idealen. Duurzaam, met respect voor de natuur en samen met je medemens. Zie jij jezelf al wonen in een kleine hechte gemeenschap waar iedereen dezelfde waarden deelt: liefde en respect voor de natuur, de wereld en de ander.

In het noorden van Eindhoven verrijst midden in het groen een nieuwe wijk genaamd Buurtschap te Veld. Een bijzondere wijk, met zo’n 670 woningen die in kleine groepjes verspreid in het landschap worden geplaatst. Natuurlijk te Veld is hier onderdeel van met in totaal 101 woningen verdeeld over 4 ‘kamers’. De natuur is de basis en de woningen zijn te gast. Hier woon je letterlijk in het groen samen met je buren, met de stad nabij. Een plek die bereikbaar is voor iedereen door het aanbod van betaalbare en duurzame woningen.

Bij het tekenen van de wijk is het oorspronkelijke en bestaande landschap het vertrekpunt geweest. De structuur met onder meer de bomenlanen, open velden, dichte bossages en houtwallen vormt de basis. Hierdoor is er een groen raamwerk ontstaan met daarin verschillende buurtjes die ‘kamers’ worden genoemd. Buurtschap te Veld is een tijdelijke woonwijk voor de komende 30 jaar, hierna zal het gebied waarschijnlijk weer terug worden gegeven aan de natuur. Alle gebouwde huizen zijn daarom demontabel en kunnen op een andere plek weer worden opgebouwd.

De eerste 29 woningen in Kamer Eikberg en Kamer Langlaar zijn nu in verhuur. De eengezinswoningen in Eikberg krijgen allemaal een fijn, bestraat terras aan de achterzijde. Hier kun je heerlijk privé zitten met uitzicht op het omringende groen. In Kamer Langlaar liggen de woningen rondom de gezamenlijke tuin gezellig bij elkaar. Aan de voorzijde krijgen de woningen een bestraat pad naar de voordeur. Geen auto te zien! Parkeren doe je aan de rand van de buurt, op een van de centrale parkeerplaatsen. De kamer is autovrij.

Deze woningen zijn zeer comfortabel door de goede isolering, het lage energieverbruik en de ligging midden in de natuur. Benieuwd naar wat Natuurlijk te Veld voor jou te bieden heeft? Kijk dan snel op natuurlijkteveld.nl

Features
Status
in preparation
Price
€ 1,000.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan