6+

Servaashof, Eindhoven

De bouw van 12 woningen in het plan Servaashof is in volle gang! Kijk op de project website om een indruk te krijgen van alle woningen, inclusief plattegronden en de verkoopbrochure. Heb je een keuze gemaakt neem dan contact met ons op!

Aan het Servaasplein in de gewilde woonwijk "Tuindorp" wordt het nieuwbouwplan Servaashof ontwikkeld.
Naast de Fatimakerk worden 12 gezinswoningen en 3 appartementen gerealiseerd.

Alle woningen beschikken over een gezellige ruime woonruimte, met aangrenzende keukenruimte, die middels de grote schuifpui direct uitzicht heeft op het bloemrijk grasland met wandelpadenstructuur. Vanuit de keuken is de privé buitenruimte en gemeenschappelijke binnentuin direct bereikbaar via een extra deur. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers gelegen die worden gescheiden door de badkamer. In overleg met de aannemer is de grootte van de badkamer eventueel aan te passen. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee ruime slaapkamers gelegen. Deze slaapkamers worden van elkaar gescheiden door de techniekruimte waarin de warmtepomp en het ventilatiesysteem zijn gepositioneerd.

- Woonoppervlakte: 117 m2
- 4 slaapkamers
- Gasloos
- Warmtepomp o.b.v. bodemwarmte (incl. passieve koeling)
- Zonnepanelen
- Terras aan gemeenschappelijke binnentuin
- Privé berging in ondergrondse parkeergarage
- Privé parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage

De Fatimakerk wordt getransformeerd naar 18 huurappartementen, waarbij de cultuurhistorische waardevolle kenmerken van de kerk behouden blijven. Deze zullen op een later moment te huur worden aangeboden.

Op de hoek van de Sint Adrianusstraat worden de 3 appartementen gerealiseerd en een lift naar de parkeerkelder, hiervan zal de verkoop later in 2023 starten.

Is je interesse gewekt, schrijf je dan in via de projectwebsite www.servaashofeindhoven.nl

Features
Status
In progress
Price
€ 595,000.- to € 625,000.- v.o.n.
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan

Property Types

Hoekwoning
€ 625,000.-
no properties available
Tussenwoning
€ 595,000.-
no properties available