14+

Plantage Middenlaan 50

1018 DH Amsterdam

PER DIRECT BESCHIKBAAR

De Nieuwe Sint Jacob
In De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, bood ooit de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. En nu ontstaat hier een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar.

Indeling appartement:

• Woonkamer met open keuken, toegang tot slaapkamer en balkon
• Keuken in rechte opstelling voorzien van zwart composiet blad en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie
• Badkamer voorzien van douche met glazen douchedeur, wastafel en toilet
• Ruime bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger
• Slaapkamer met toegang tot en-suite badkamer
• Balkon op het zuidwesten

De bijgevoegde foto's van het model appartement zijn er om u een idee te geven van de mogelijkheden en de afwerkingskwaliteit van o.a. de wanden, keuken en badkamer

Wooncomfort, voor nu en later
Een modern, luxe huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. Een plek waar u van een hoge mate van wooncomfort geniet. En mocht er in de toekomst een zorgbehoefte ontstaan, kan er door de aanwezigheid van een zorgaanbieder op de locatie op ingespeeld worden zonder drastische wijzigingen in uw woonsituatie. Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte dat verhuizen niet meer nodig is!

Aanbod & informatie
Dit is slechts een van de appartementen welke beschikbaar is in het project. Op de projectwebsite Denieuwesintjacob vindt u uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen. Helemaal prettig is dat u alles op u gemak kunt bekijken en met video instructies uitleg kunt ontvangen over het (online) verhuur- en inschrijvingsproces.
Uiteraard staan wij u ook graag te woord.

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2021
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
55 m²
Volume
181 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.215,-
watch video
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us