12+

Willem Parelstraat 95

1018 KZ Amsterdam

Nu in verhuur, Willem Parelstraat 95, onderdeel van nieuwbouwproject Oostenburg! Interesse? Inschrijven kan op hurenopoostenburg.nl

De Willem Parelstraat 95 is gelegen in gebouw De Flora, op de hoek van de Willem Parelstraat, vlak bij het water van de Oostervaart. Zie je jezelf al zitten? Beentjes bungelend over de historische kademuur, een voorjaarszonnetje op je bol en dromend van een leuke, oude sloep? De architectuur van de drie gebouwen die samen De Flora vormen is spectaculair, met een spannend contrast tussen de stoere pakhuisstijl van De Flora 2 en het lichte, luchtige glas van De Flora 1 en 3.

De Willem Parelstraat 95 is een appartement gelegen op de 5e verdieping. De woning heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 met een woonkamer met toegang tot jouw eigen buitenruimte (loggia) van ca. 4,7 m2 groot. Het appartement heeft een luxe keuken in een hoekopstelling, voorzien van zwart composietstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur bestaande uit een koelvriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Er is één slaapkamer waar vanuit je direct toegang tot de badkamer die voorzien is van een fijne douche met glazen deur en wastafel. Het toilet is apart én je vind in deze woning een ruime berging voorzien van opstelplaats voor wasmachine, droger, WPU en WTW.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenopoostenburg.nl . Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in!

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
49 m²
Volume
132 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.075,-
Info