34+

Willandstraat 263

5351 PK Berghem

VRIJSTAAND WONEN!

Ligging
BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd voor groene bermen en bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen.
BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal.

Deze vrijstaande starterswoning heeft een eigentijdse vormgeving en is onder architectuur ontworpen. De woning is gelegen op een perceel van 203 m² en heeft een inhoud van ca. 403 m³.

U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u de toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, bergruimte met opstelling HR cv-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine, meterkast en trapopgang. Via een deur is de woonkamer te bereiken. Hier vindt u de keuken- en woonruimte. De woonruimte is door de uitbouw aan de achterzijde extra ruim en heeft een meerdere raampartijen naar de tuin. Achter de woonkamer is een extra berging / bijkeuken gerealiseerd met opstelling keukenblok. In deze ruimte zijn de aansluitingen aanwezig voor het realiseren van een tweede badkamer. De keuken is voorzien van een combi-magnetron, een vaatwasser, een 4-pits ga kookplaat, een koelkast en een afzuigkap.
Door de uitbouw van de woonkamer is er de mogelijkheid om een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier vindt u de overloop met dakkapel twee slaapkamers met inbouwspots, waarvan 1 met airco en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche en een vrijhangend toilet. Er is een dakkapel met rolluik geplaatst bij de badkamer voor extra ruimte.

Vanuit een van de slaapkamers is middels een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

LIGGING

Bergse Heihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd voor groene bermen en bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen.
BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal.

- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
2010
Surfaces and capacity
Living area
103 m²
External storage space
6 m²
Volume
407 m³