Patrijslaan 5-L

5683 RK Best

Leonardus appartementen Best - de verhuur is gestart!
De verhuur van de 24 luxe appartementen is gestart! Dit betekent dat u zich vanaf 7 mei kan inschrijven via de verhuur makelaars. Daarnaast kunt u vanaf vandaag de appartementen bekijken via leonardus-appartementen.nl
Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 21 mei. Neemt u contact op met de makelaars voor alle informatie en geef de voorkeur op van uw droom appartement!


Patriijslaan 5L - Appartement type 1

De appartementen gelegen in het complex Leonardus appartementen zijn voorzien van luxe en comfort. Het complex wordt gebouwd volgens alle duurzaamheidseisen zo wordt het complex voorzien van 15 zonnepanelen per appartement. Daarnaast is er in elk appartement vloerverwarming en vloerkoeling aanwezig. De vloerkoeling kan op een zomerdag er voor zorgen dat de temperatuur in het appartement behaaglijk blijft.

Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, badkamer met inloopdouche en bad en 2 slaapkamers en een werkkamer.

Kenmerken appartement type 1

Het woonoppervlakte betreft circa 120 m²
De buitenruimte betreft circa 35 m²
De vloeren in het appartement worden afgewerkt met hoge kwaliteit PVC vloeren

Wonen en leven in luxe en comfort
De luxe en comfortabele huurappartementen zijn voorzien van alle gemakken en zijn de perfecte basis voor een zorgeloze toekomst. In uw appartement komen luxe en comfort samen. Geniet van de laatste avondzon op uw grote buitenterras of kom binnen heerlijk tot rust met een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

At the green: hoe perfect wilt u het hebben?
Als u denkt aan verhuizen, dan doet u het maar beter meteen goed. Nestel uzelf in een woonomgeving die onovertroffen is. Waar u woont met een luxe en serviceniveau alsof u op een resort zit. Zo’n locatie vindt u bij Best Golf. Om precies te zijn: At the green. Hier krijgen rust en vrijheid ruim baan en kiest u met een ferme afslag voor een rijk en zorgeloos leven.

Ziet u uzelf al helemaal wonen At the green? Welkom bij de club!
At the green bestaat uit 24 exclusieve huurappartementen op het terrein van Best Golf. Hier woont u riant en comfortabel met een adembenemend uitzicht over de golfbaan. Een parkachtig en bosrijk gebied met alle gemakken en service bij de hand. Dankzij het flexibele fullserviceconcept bepaalt u namelijk zelf hoe zorgeloos uw leven wordt ingericht.

Zo rijk kan uw woonomgeving zijn
Met uw appartement geniet u van een hoge woonstandaard op een absolute A-locatie. Uw riante woning en terras worden doorgetrokken over de weidse golfbanen en groene bossen. In deze rust en ruimte zou u haast vergeten dat Eindhoven centrum slechts op een steenworp afstand ligt. Net als High Tech Campus, Eindhoven Airport en directe verbindingen naar bijvoorbeeld Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Over een rijke omgeving gesproken.

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2021
Surfaces and capacity
Living area
122 m²
External storage space
6 m²
Volume
317 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.795,-
Info