Lodewijk Napoleonlaan 0-ong

5616 BB Eindhoven

Laatste kans! Reeds 95% van de Gebroeders is verkocht en de bouwwerkzaamheden zijn in volle gang.

ALS EEN SOORT WACHTTOREN STAAN DE APPARTEMENTEN VAN HET TYPE G1 EN DE F4 OP DE KOPGEVEL VAN DE LODEWIJK.
EEN UITKIJKPOST OVER DE STAD, STOER EN STATIG TEGELIJK.

De Lodewijk heeft vier woningen die er letterlijk bovenuit steken: de topappartementen, met een ligging op de vierde verdieping. De topappartementen zijn appartementen met een zeer royaal woonoppervlak, voorzien van twee slaapkamers, een forse woonkamer met open keuken en een ruim terras. De topappartementen hebben een prachtig uitzicht over het authentieke Philipsdorp. Parkeren kan op begane grond niveau in de afgesloten parkeervoorziening.

TOPAPPARTEMENT F4

Het laatste topappartement is 405: een appartement met een hoekligging, zodat u zowel zicht heeft op de Willemstraat als op de Lodewijk Napoleonlaan. Met een ligging op de vierde etage kijkt u uit over het Philipsdorp. En houdt u ervan om buiten te zitten? Uw balkon ligt beschut zodat u van het vroege voorjaar tot het late najaar van de zon kunt genieten. Binnen is de ruimte royaal. Dat geldt voor de woonkamer, die samen met de open keuken één geheel vormt, dat geldt ook voor beide slaapkamers. Ook de badkamer valt op door het forse aantal vierkante meters. Uw auto parkeert u op uw privéparkeerplaats.

KENMERKEN
• Driekamer-topappartement
• Woonoppervlakte circa 129 vierkante meter
• Grote berging met opstelplaats voor wasmachine en –droger
• Toegang tot de berging zowel vanuit het appartement als vanuit
het trappenhuis
• Royale living en keuken met toegang tot het balkon
• Grote hoofdslaapkamer

Ook geïnteresseerd in een woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2020
Surfaces and capacity
Living area
129 m²
External storage space
5 m²
Volume
335 m³
Status
sold
Price
€ 605.000,-