1+

Lodewijk Napoleonlaan 0

5616 BB Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

WONEN ZOALS U WILT. DE STADSWONINGEN BIEDEN U DE OPPERVLAKTE DIE U WILT MET HET AANTAL KAMERS DAT U WILT. DE LODEWIJK HEEFT ZÓVEEL WOONCOMFORT TE BIEDEN.

Het is een opvallende verschijning in het Vonderkwartier: De Lodewijk. Een project dat bestaat uit meerdere blokken, met elk een ander bijzonder accent in de architectuur. Het maakt dat het project iets eigens heeft. Dat u zich er meteen thuis voelt. En dat u al van verre kunt aanwijzen: die ene stadswoning is van mij! Ook in de uitvoering laat De Lodewijk veel gezichten zien. Wat uw woonwensen ook zijn, u vindt altijd een woning die er perfect bij past. Dat maakt het wonen in het Vonderkwartier extra plezierig. Nieuwbouw, dicht bij het centrum en alle andere faciliteiten die Eindhoven tot zo’n plezierige stad maken.

STADSWONINGEN K1
Zo speels ingedeeld komt u woningen niet vaak tegen! Kijk maar bij de stadswoningen type K in De Lodewijk. Onder uw woning heeft u de luxe van een eigen parkeerplaats. Ook de fietsen vinden daar een plekje, in de binnenberging. Dan blijft er op de begane grond nog een praktische ruimte over. Werkkamer voor uzelf bijvoorbeeld? Of een praktijkruimte? Het eigenlijke woongedeelte begint op de eerste etage. Daar heeft u een grote woonkamer met aansluitend de open keuken. Schuifdeuren open en u staat op uw terras, een terras met een flink aantal vierkante meters!
De bovenste verdieping van type K1 telt twee slaapkamers - beide zeer ruim - plus een badkamer en toegang tot het op het zuiden georiënteerde dakterras.

KENMERKEN
• Vierkamer-stadswoningen
• Woonoppervlakte circa 118 vierkante meter
• Royale living met schuifdeuren naar het terras
• Twee slaapkamers en werk- of studeerkamer
op de begane grond
• Groot dakterras en tweede dakterras
• Parkeren op eigen parkeerplaats onder de woning

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact opnemen met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Build
Object type
Residence
New / existing
New construction
Year of construction
2020
Surfaces and capacity
Living area
118 m²
Volume
467 m³
Status
sold
Price
€ 455.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us