1+

Lodewijk Napoleonlaan 0

5616 BB Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

WONEN ZOALS U WILT. DE STADSWONINGEN BIEDEN U DE OPPERVLAKTE DIE U WILT MET HET AANTAL KAMERS DAT U WILT. DE LODEWIJK HEEFT ZÓVEEL WOONCOMFORT TE BIEDEN.

Het is een opvallende verschijning in het Vonderkwartier: De Lodewijk. Een project dat bestaat uit meerdere blokken, met elk een ander bijzonder accent in de architectuur. Het maakt dat het project iets eigens heeft. Dat u zich er meteen thuis voelt. En dat u al van verre kunt aanwijzen: die ene stadswoning is van mij! Ook in de uitvoering laat De Lodewijk veel gezichten zien. Wat uw woonwensen ook zijn, u vindt altijd een woning die er perfect bij past. Dat maakt het wonen in het Vonderkwartier extra plezierig. Nieuwbouw, dicht bij het centrum en alle andere faciliteiten die Eindhoven tot zo’n plezierige stad maken.

STADSWONING M3

Een stadswoning met een eigen tuin: is dat iets wat u aanspreekt? Kies dan voor type M. Open de schuifpui en u staat buiten. Beneden heeft u de woonkamer met open keuken. Boven heeft u de eerste twee van de in totaal drie slaapkamers. Hier is ook de ruime badkamer te vinden. En nog een trap op en u heeft de derde slaapkamer, samen met een ruimte voor de technische apparatuur en toegang tot het dakterras. Bij de woning krijgt u een eigen parkeerplaats op het nieuwe parkeerterrein aan het Prinses Mariannehof.

KENMERKEN
• Vierkamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 138 vierkante meter
• Drie slaapkamers
• Tuin met berging, gelegen op het zuiden
• Dakterras op de eerste verdieping
• Extra dakterras op de tweede verdieping
• Parkeren op eigen parkeerplaats

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Build
Object type
Residence
New / existing
New construction
Year of construction
2020
Surfaces and capacity
Living area
138 m²
Volume
567 m³
Status
sold
Price
€ 505.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us