2+

Meerring 171

5658 LC Eindhoven

Welkom in MEERRIJK!

DE OMGEVING
Statig wonen in het groen met de levendigheid van de stad, dat kan bij de Hooghe Heer. Dit appartementencomplex staat in de nieuwbouwwijk Meerrijk en grenst aan het park Meerland. Dit park bevat heuvels, bossen, weidse grasvlakten én prachtige waterpartijen: Meerland zit vol verrassingen!

Maar vergis je niet… Meerrijk mag een groene oase zijn, je bent ook binnen een paar minuten in het bruisende Eindhoven. In deze levendige lichtstad kun je genieten van cultuur, innovatie en gastronomie. Dagelijkse boodschappen, de sportschool, een basisschool, kinderopvang… Dat wil je toch in de buurt hebben. Al deze voorzieningen vind je op loopafstand.

HET COMPLEX
Met zijn vijftien verdiepingen en vijf verschillende woningtypes is de Hooghe Heer een dynamisch appartementencomplex. De 45 appartementen maken deel uit van dit complex. De Hooghe heer is geen standaardplaatje, maar een eyecatcher in het groen. Met de kenmerkende bouwstijl van Meerrijk sluit het complex perfect aan op de omgeving.

HET APPARTEMENT
Naast de ruime woonkamer en master bedroom, blijven er genoeg kamers over om naar jouw wens in te vullen. Ga je voor een extra slaapkamer? Of richt je liever een werkkamer in? Heb je een garage nodig voor je (elektrische) auto? Je kunt optioneel een parkeerplek kopen. Iedere bewoner krijgt daarnaast de beschikking over een privéberging op de begane grond, zodat je genoeg ruimte hebt om je spullen op te slaan.

Wonen in de Hooghe Heer, betekent wonen op hoog niveau. Je kiest voor een appartement dat hoogwaardig is afgewerkt, met de beste materialen. Sla aan het kokerellen in je complete keuken en geniet van een douche in je badkamer met sanitair van Villeroy en Boch.

Een gebouw dat in zo’n natuurlijke en groene omgeving te vinden is, verdient het om duurzaam afgewerkt te worden. Je woning is gasloos en je bent aangesloten op de stadsverwarming.
De zonnepanelen op de daken, zorgen ervoor dat energie dicht bij huis op een verantwoorde manier opgewekt wordt.

BIJZONDERHEDEN
• Alle balkons zijn gelegen op het zuid westen
• Volledig geisoleerd
• Platte daken voorzien van zonnepanelen
• Lift installatie en videophone aanwezig
• Eigen berging op de begane grond, met licht zonder elektra
• Parkeerplaats optioneel te koop
• Inclusief keuken en sanitair
• Aangesloten op de stadsverwarming warmwater en verwarming
• Vloerverwarming in de woonkamer en radiatoren op de slaapkamers
• Gelegen nabij winkelcentrum en uitzicht over het park.
• 2 of 3 slaapkamers

De Hooghe Heer wordt geroemd om het prachtige uitzicht. Alle appartementen zijn voorzien van ruime balkons. Vanaf woonlaag drie heb je vrij uitzicht over Park Meerland. Waar je appartement zich ook bevindt, jouw privacy is altijd gewaarborgd.

Build
Object type
Apartment
New / existing
New construction
Year of construction
2021
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
112 m²
External storage space
5 m²
Volume
336 m³
Status
sold
Price
€ 482.500,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us