2+

Overakker 7

5629 CM Eindhoven

Dit betreft de kamer met de naam Overakker. Door de speelse positionering van de woningen wordt er een knusse woonbuurt gecreëerd met een warm hart en uiteraard veel groen. Diverse zitplekjes nodigen je uit om hier met elkaar een fijn gesprek te voeren of de dag door te nemen. Ook is hier plek voor andere gezamenlijke voorzieningen. Hierover maak je afspraken met de buurtbewoners. Met respect voor de natuur en aandacht voor elkaar wordt dit een geweldige plek!

Overakker 1

We nemen je mee door de woning:
Deze compacte hoekwoning met 2 ruime slaapkamers is gelegen rondom de gezamenlijke binnentuin.
In de hal aan je rechterkant zie je drie deuren en de trap. De eerste deur geeft toegang tot de technische ruimte. De tweede deur is van de meterkast en de derde leidt naar het toilet (uiteraard hangend en met een fonteintje). Van hieruit loop je naar de woonkamer. Een fijne lichte ruimte met deur naar de eigen terras van 10m2. Want ook deze woning heeft zowel voor als achter plek om buiten te zitten. Van hieruit is je uitzicht groener dan groen. Geen buren te zien!

De moderne keuken aan de voorzijde van de woning heeft een lichte kleurstelling en moderne grepen. Hij is van alle gemakken voorzien. Je kookt uiteraard op inductie want de woning is all-electric. Verder tref je hier een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je goed zicht op de gezelligheid van je buurt. De grote pui heeft ramen tot de grond.

Wie de trap naar boven neemt, zal verrast worden door de twee ruime slaapkamers. Je hebt hier alle ruimte om de kamer meerdere functies te geven; slaapkamer, werkkamer, kleedkamer. Het kan allemaal! De hoekwoningen hebben een extra raam in de zijgevel. De ene in de grote, de andere in de tweede slaapkamer. Je ervaart hierdoor nog meer het groene gevoel van de omgeving.

Tenslotte is er nog de ruim opgezette badkamer. Functioneel en netjes ingericht met een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. Het hangende toilet krijgt een glazen achterwand, wel zo hygiënisch.

Middels een vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar.

De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van de woning. Hier kun je je fiets kwijt. Je auto zet je op een van de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de rand van de kamer.

Interesse? Schrijf je snel in op de projectwebsite van NatuurlijkteVeld!

Build
Object type
Residence
New / existing
newbuild
Year of construction
2024
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Volume
240 m³
Status
rented out
Price
€ 1.000,-