29+

Koninginnedijk 238

5361 CR Grave

CATHARINAHOF - Appartement met vrijzicht

Graag nodigen wij u uit om het appartement met parkeerplaats en berging aan de Koninginnedijk 238 in Catharinahof te Grave te komen bezichtigen.

Catharinahof;
Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Dat maakt Catharinahof niet alleen uniek, maar tegelijk ook heel dichtbij. Een plek zoals het leven bedoeld is: dynamisch en waarin de hele Graafse gemeenschap doorklinkt. Waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen.

Zorgeloos wonen is het vertrekpunt, een combinatie van zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorginkoop en saamhorigheid. Wonen nabij het water met het centrum en de haven op een steenworp afstand.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. O.a. gemeente Land van Cuijk en BrabantZorg delen deze visie en hebben haar in de praktijk gebracht in een gebouw waar zich letterlijk alles onder één dak bevindt.

We komen Catharinahof binnen via de hoofdingang waar zich direct de receptie en het restaurant met uitzicht over de haven bevinden. Ook bevinden zich hier o.a. de kapper en de theaterzaal.

Met de lift (of zo mogelijk met de trap) gaan we naar de 4e verdieping waar we via het atrium de voordeur van het appartement aan de Koninginnedijk 238 bereiken. Het appartement is gunstig gelegen met prachtig uitzicht over de haven.

Via de voordeur komen we in de entree. Vanuit de entree heeft u toegang tot het separate toilet, de meterkast en de woonkamer met open keuken.
We gaan naar de woonkamer waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht. Tevens bevind zich hier ook de open keuken. De woonkamer biedt toegang tot de berging en het balkon alwaar we heerlijk kunnen genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht op de haven. Vanuit de woonkamer bereikt u de zeer ruime slaapkamer, waar we ook hier weer van het prachtige uitzicht genieten. Tevens hebben we via de slaapkamer toegang tot de volledig rolstoel vriendelijke badkamer met faciliteiten als douche, wasbak en het toilet.

In de parkeerkelder hebben we de vaste opstelplaats voor de auto en de aparte berging.

Bijzonderheden:
- De maandelijkse VVE-bijdrage bedraagt ca. € 211,- excl. voorschot stookkosten;
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen;
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.
- Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd.

Wilt u deze woning met ons bezichtigen om u te laten verrassen door de mogelijkheden? Bel ons dan om een afspraak te maken.

Bezichtiging:
Bezichtigingen worden om het half uur ingepland. U wordt opgewacht bij de hoofdingang en de makelaar zal u begeleiden naar het appartement. Na de bezichtiging zal de makelaar u tevens terug begeleiden naar de uitgang.

Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2013
Roof type
Composite
Surfaces and capacity
Living area
66 m²
External storage space
5 m²
Volume
217 m³