Californieplein 84

2037 AL Haarlem

Wordt dit jouw nieuwe plek?

Het stadsdeelcentrum Schalkwijk in Haarlem biedt ‘werelds wonen’ met de bouw van 120 vrije sector huurappartementen. De appartementen bieden ieder voldoende ruimte met 2 of 3 kamers, een keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer met inloopdouche en elk appartement heeft een eigen balkon of terras. De WKO- installatie zorgt voor vloerverwarming en koeling. Alle appartementen zijn gasloos en de daken worden voorzien van zonnepanelen.

Met op de begane grond een supermarkt en kleine winkels en een gezamenlijke daktuin op het dak van deze commerciële ruimtes kan je extra genieten van deze nieuwe woonplek ‘Californië’. De zorginstelling Philadelphia heeft 36 appartementen in hetzelfde gebouw met een eigen entree.
De huurprijzen voor de appartementen variëren van €820,- tot €1360,- p.m. en bieden ieder een woonoppervlakte tussen de 46 en 129 m2.

De prognose oplevering is zomer 2021.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenincalifornie.nl

Build
Object type
Appartement
New / existing
New construction
Year of construction
2021
Surfaces and capacity
Living area
58 m²
Volume
154 m³
Status
status.rentreserved
Price
€ 950,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us