5+

Burgemeester Geukerspark 17

5701 RE Helmond

Burgemeester Geukerspark 17 te Helmond in het nieuwbouwproject De Weef

Een prachtige kans in het nieuwbouwproject De Weef in het centrum van Helmond! Op de tweede verdieping van gebouw A wordt dit appartement nu te koop aangeboden. Het appartement is momenteel in aanbouw en wordt naar verwachting in het voorjaar van 2023 opgeleverd. Was u wellicht te laat voor dit nieuwbouwproject? Of heeft u al gezien hoe mooi dit complex gaat worden?
Neem dan snel contact met ons op en we vertellen u graag alles over dit prachtige appartement.

De Weef in Helmond, Puur genieten!
Wil jij ook wonen in het gezellige centrum van Helmond en toch de rust en de natuur ervaren? Dat kan in De Weef!

Het appartement maakt deel uit van het project De Weef dat bestaat uit 67 ruime koopappartementen, gesitueerd in het centrum van Helmond in het Burgemeester Geukerspark. Omringd door dit groene park, de Aa en de Zuid Willemsvaart, ervaar je hoe het is om stads te wonen met een maximaal gevoel van rust en privacy.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van gebouw en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 114 m2 en ruim balkon van circa 15 m2. Het appartement beschikt over een luxe afwerking en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt het appartement over een privé parkeerplaats en eigen berging in de parkeerkelder.

Indeling van het appartement:
Met de lift of de trap bereikt u het appartement op de 2e verdieping. De hal biedt u toegang tot de technische ruimte met de aansluiting voor wasmachine en wasdroger en voldoende opbergruimte. Tevens vindt u aan deze hal de toiletruimte, badkamer, 2 ruime slaapkamers en de royale woonkamer.

Het appartement wordt aangeboden met een complete modern ingerichte toiletruimte en badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator.

Ook de open keuken is voorzien alle denkbare inbouwapparatuur, voldoende bergruimte en is van hoogwaardige kwaliteit.

Dit betekent dat de gehele inrichting en afwerking nog helemaal naar wens van koper kan worden ingericht!

Comfortabel, veilig en toekomstbestendig wonen in De Weef
Het wordt comfortabel wonen in De Weef. En dat heeft het ontwerpteam weten te realiseren met een minimale ecologische footprint en een optimaal gevoel van rust en privacy.

Het ontwerp van het gebouw zelf is in alle opzichten geënt op het minimaliseren van energieverbruik. Dat begint al met de uitstekende isolatie en luchtdichtheid van de buitenschil. Daarnaast wordt warmteverlies bij het betreden en verlaten van het appartement voorkomen door een portiekontsluiting. Tot slot zorgen de bouwkundige overstekken aan de buitenzijde voor verwarming door instraling van de lage zon in de winter en schaduw in de zomer.

Energetische innovaties
Op deze solide duurzame basis heeft het ontwerpteam een aantal slimme energetische maatregelen toegepast. De appartementen van De Weef worden om te beginnen gasloos uitgevoerd en voorzien van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Hierdoor wordt de verse ventilatielucht voorverwarmd alvorens deze in de ruimtes wordt ingeblazen. Voor de verwarming van het appartement wordt gebruikgemaakt van vloerverwarming. Voor deze verwarming en voor de opwekking van warm tapwater wordt een water-water warmtepomp in combinatie met triple solar warmtepomppanelen (PVT panelen) toegepast. Deze panelen, een prijswinnende innovatie van Triple Solar, combineren elektra-opwekking (PV) met een thermische module. Mede door deze maatregelen hebben de appartementen van De Weef een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) lager dan 0,26.

Veiligheid en privacy
Het prachtige groen rondom de woontorens heeft nog een functie, namelijk die van natuurlijke scheiding tussen de woontorens en het publieke domein. Rondom de woontorens bevindt zich een strook van met aandacht samengestelde beplanting met een groenblijvende basis. De rand van de half verdiepte stallingsgarage wordt ook voorzien van beplanting, zodat de buitenruimtes van de appartementen op de begane grond kunnen rekenen op de benodigde privacy. Ook de scheiding tussen aangrenzende buitenruimtes door middel van groen is een slim en mooi middel om de privacy te waarborgen. Zo is het optimaal genieten van het park, terwijl de rust en privacy die een thuis moet bieden intact blijven.

Duurzame mobiliteit
Een duurzaam nieuwbouwproject kan niet bestaan zonder een toekomstgerichte benadering van wonen. Op deze regel is De Weef geen uitzondering; door, naast de eigen parkeerplaats voor de auto, twee deelauto’s te introduceren, wordt het voor bewoners van De Weef straks bijvoorbeeld mogelijk om op een andere manier naar hun autogebruik te gaan kijken. Voor de fietsgebruikers is er een aparte toegang naar de fietskelder middels een gebruiksvriendelijke fietshelling, ook geschikt voor de zwaardere (elektrische) fietsen. Voor bezitters van een elektrische fiets wordt het mogelijk hun batterij in de privé-berging in de parkeerkelder op te laden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over dit appartement aan Burgemeester Geukerspark 17 in het prachtige complex De Weef.

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2023
Surfaces and capacity
Living area
114 m²
External storage space
5 m²
Volume
302 m³
Status
Available
Price
€ 519.000,-
Info