32+

Calsstraat 82

5707 JV Helmond

Wonen aan de Calsstraat 82 betekent wonen in een leuke tussenwoning met garage in de Apostelwijk in een leuke kindvriendelijke woonwijk.

- Ruime achtertuin op het zuidwesten
- Eigen garage voorzien van elektra
- Z vorm woonkamer en open keuken
- 4 (slaap)kamers
- Energielabel D

Dit zijn slechts enkele kenmerken die bij deze tussenwoning passen. Op de begane grond zijn o.a. de entree, Z vorm woonkamer, open keuken, portaal en toiletruimte aanwezig. Aan de overloop op de 1e verdieping grenzen 3 slaapkamers en de badkamer. De 2e verdieping is ingedeeld met overloop met aansluiting voor wasmachine aansluiting en (slaap)kamer.

Het woonhuis ligt op een gewilde locatie in de Apostelwijk tussen Mierlo-Hout en het stadscentrum. Het centrum van Mierlo-Hout, de huisartsenpraktijk, scholen, kinderdagverblijven en het NS treinstation liggen op loopafstand. Ook het stadscentrum van Helmond en de uitvalswegen naar o.a. Eindhoven zijn snel bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND

Entree/hal
Het looppad door de voortuin brengt u naar de voordeur. U komt uit in de hal met ruimte voor de garderobe. Vanuit deze hal zijn de meterkast en de woonkamer bereikbaar. De vloer is voorzien van tegels, welke is doorgelegd naar de andere ruimtes op de begane grond.

Woonkamer
De loopdeur vanuit de hal brengt u naar de Z vorm woonkamer. Met een grootte van 32 m² biedt de woonkamer aan de voorzijde de gelegenheid voor een zithoek. Aansluitend bij de keuken kunt u de eethoek plaatsen. De schuifpui biedt direct contact met de achtertuin.

Keuken
Aansluitend bij de woonkamer is aan de achterzijde van de woning de keuken aanwezig. Het keukenblok is in een L vorm geplaatst en beschikt over een granieten werkblad met 1,5 spoelbak en voldoende werkruimte. De volgende apparatuur is aanwezig: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en aansluitmogelijkheid vaatwasser (de vaatwasser functioneert op dit moment niet). De loopdeur biedt toegang tot de achtertuin.

Portaal en toiletruimte
Dit aparte portaal bereikt u vanuit de woonkamer en biedt naast de trapopgang naar de 1e verdieping ook toegang tot de toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

1E VERDIEPING

De trapopgang leidt u naar de overloop waaraan de 3 slaapkamers en badkamer gelegen zijn. De vloer is op de overloop en slaapkamers voorzien van laminaat.

Slaapkamer I
De hoofdslaapkamer heeft een grootte van 14 m² en concentreert zich aan de voorzijde. Er is ruimte voor het plaatsen van een volwaardige tweepersoons slaapkamerinrichting.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer aan de voorzijde is ook geschikt voor een één- of tweepersoons slaapkamerinrichting (grootte 9 m²).

Slaapkamer III
Met een grootte van 8 m² kunt u deze slaapkamer aan de achterzijde inrichten als een- of tweepersoons slaapkamer. Hier is een dakraam aanwezig.

Badkamer
De badkamer dateert van het bouwjaar van de woning, waarbij het dakraam lichtinval en de mogelijkheid tot ventilatie biedt. In deze badkamer is een bad/douche combinatie aanwezig evenals een toilet (staand closet), wastafel met meubel en radiator.

2E VERDIEPING

U komt vanuit de trapopgang op de overloop. De opstellingen van de cv ketel en unit mechanische ventilatie evenals de aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn hier aanwezig. De vloer is voorzien van vinyl.

(Slaap)kamer IV
De 4e (slaap)kamer heeft een grootte van 7,5 m² waarbij daglicht toetreding middels een klein dakraam plaatsvindt. Derhalve mag deze ruimte thans niet officieel als leefruimte benoemd worden, maar is wel degelijk zo te gebruiken. De vloer is hier voorzien van laminaat.

ACHTERTUIN

De achtertuin heeft een ligging op het zuidwesten, zodat u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van de zonnige momenten kunt genieten. De tuin is geheel beklinkerd en kan naar eigen inzicht ingericht worden. De houten tuinberging biedt extra opslag mogelijkheden.

Garage
De garage is vanuit de tuin middels een loopdeur bereikbaar en aan de achterzijde biedt het rolluik toegang tot het achtergelegen terrein welke u met de auto kunt bereiken. De garage heeft een grootte van circa 20 m² en is voorzien van elektra.

ALGEMEEN

De woning is gebouwd in 1988, de woning beschikt over de isolatiematerialen vanuit het bouwjaar. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met dubbele beglazing op de begane grond en enkel glas op de verdieping. De schuifpui is van aluminium. De verwarming en het warmwater geschieden middels een cv ketel, type Remeha Quinta uit circa 2008.

De plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;

Kortom: een leuke tussenwoning met eigen garage die een bezichtiging waard is!

Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1988
Roof type
Gable
Surfaces and capacity
Volume
358 m³
Status
sold
Asking price
€ 275.000,-

It's no longer possible to bid on this property