Engelbrechthoek 21

5708 LA Helmond

Woon Heerlijk Hazenwinkel - 53 prachtige nieuwbouwwoningen in Brandevoort

Hoekwoning

Woon Heerlijk in Hazenwinkel, het ‘witte dorpje’ van Brandevoort. Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek. De met trap- of
tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje. Omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet elkaar op één van de vele pleintjes of onder de grote bomen die langs de
brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Woon Heerlijk Hazenwinkel bestaat uit een totaal van 53 woningen, waarvan 17 ruime en bijzondere hoekwoningen.
En ook in de hoekwoningen zie je diverse verschillen. Bijvoorbeeld in de afmeting maar ook in de ligging en architectuur.
Diverse hoekwoningen beschikken over een eigen oprit, garage of parkeerplaats op eigen terrein.

Alle woningen beschikken over een fijne begane grond met keuken aan de voorzijde en woonkamer met zicht op de achtertuin. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden voor een wasruimte of een vierde slaapkamer.

Build
Object type
Residence
New / existing
newbuild
Surfaces and capacity
Living area
116 m²
External storage space
6 m²
Volume
460 m³
Status
sold
Price
€ 418.000,-
Info