Hilwardhoek 1

5708 LH Helmond

Woon Heerlijk Hazenwinkel - 53 prachtige nieuwbouwwoningen in Brandevoort

Woon Heerlijk in Hazenwinkel, het ‘witte dorpje’ van Brandevoort. Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek. De met trap- of
tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje. Omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet elkaar op één van de vele pleintjes of onder de grote bomen die langs de
brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Woon Heerlijk Hazenwinkel bestaat uit een totaal van 53 woningen, waarvan 1 prachtige en royale vrijstaand geschakelde woning. Deze woning beschikt over een eigen oprit en een aangebouwde garage.

Deze mooie woning is gelegen aan de Hilwardhoek en heeft een prachtige ligging met mooi uitzicht en een grote achtertuin.

De woning beschikt over een royale begane grond met leefkeuken en grote woonkamer met zicht op de achtertuin en straatzijde. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een vierde slaapkamer.

Build
Object type
Residence
New / existing
newbuild
Surfaces and capacity
Living area
122 m²
Volume
479 m³
Status
sold
Price
€ 445.000,-
Info