Stilpot 30

5708 GX Helmond

Ontdek uw droomvilla op Stilpot 30, een parel van luxe en comfort in het charmante Helmond / Stiphout. Deze adembenemende residentie, oorspronkelijk gebouwd in 1994, is in 2021 volledig getransformeerd tot een toonbeeld van moderne elegantie en verfijning.

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde pracht op een royaal perceel van 1.300 m². Met een indrukwekkend woonoppervlak van circa 352 m², inclusief een ruime garage van 33 m² en een gebouw gebonden buitenruimte van 15 m² mét buitenkeuken, biedt deze villa een zee aan ruimte en luxe. De inhoud van circa 1.200 m³ is een weerspiegeling van de grootsheid en het comfort dat u hier kunt verwachten.

De villa is niet alleen esthetisch vernieuwd; het energielabel A (geldig tot en met 2029) en de recent geïnstalleerde 40 zonnepanelen beloven een upgrade naar minimaal A+, wat staat voor een duurzame en kostenbesparende woonervaring.

Bijzondere kenmerken die deze villa onderscheiden:

- Vloerverwarming op de gehele benedenverdieping, met uitzondering van de buitenkeuken, voor een behaaglijk gevoel in elk seizoen.
- Volledige airconditioning door de gehele woning, zodat u altijd geniet van een perfect binnenklimaat.
- Een verwarmd buitenzwembad van 7 x 3 meter, waar u in alle privacy kunt ontspannen en zwemmen.
- Een achterterras met een houten pergola en uitschuifbare zonwering, ideaal voor zomerse dagen en avonden.
- Een onder architectuur aangelegde achtertuin die naadloos overgaat in de bosrand, waardoor u zich één voelt met de natuur.
- De villa's ligging tegen de bosrand biedt een unieke combinatie van rust en natuur, terwijl de voorzieningen van Helmond / Stiphout binnen handbereik zijn.

Dit is uw kans om eigenaar te worden van een uitzonderlijk stuk vastgoed. Een thuis waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen. Bent u klaar om uw nieuwe leven te beginnen in deze schitterende villa? Neem contact op voor een exclusieve bezichtiging en laat u betoveren door Stilpot 30, uw toekomstige paradijs.

Voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging, neem contact op met ons kantoor.
Uw droomhuis wacht op u!

Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1994
Roof type
Lean-to
Surfaces and capacity
Living area
330 m²
plotArea
1300 m²
Volume
1200 m³
Status
Available
Asking price
€ 2.150.000,-