31+

Leugaruwe 8

6218 SC Maastricht

Leuke drive-in woning met verrassende indeling gelegen in de kindvriendelijke wijk Malberg. De woning ligt aan een verkeersluwe straat, op steenworp afstand van het vernieuwde winkelcentrum, een huisartsenpraktijk, apotheek en een basisschool.

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning is vanuit de centrale ontvangsthal toegang tot de meterkast, trap naar de eerste verdieping en de volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje (gerenoveerd in 2018). Ook is er toegang tot de garage (ca. 20 m²) welke is voorzien van een elektrische poort. Vanuit de garage is een extra bergruimte (ca. 3,5 m²) onder de trap te bereiken. De woning heeft een eigen oprit alwaar nog plaats voor 1 auto.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de ruime woonkamer (ca. 37 m²). Deze is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte en is gedeeltelijk verdiept waardoor het zitgedeelte op gelijk niveau ligt met de achtertuin. Het eetgedeelte geeft voldoende ruimte om een grote eethoek te realiseren en staat in open verbinding met de keuken. De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, oven en koelkast. Vanuit de keuken is het ruime zonnige balkon bereikbaar dat zich over de volledige breedte van de voorzijde van de woning bevindt. Vanuit de woonkamer is de geheel omsloten betegelde op het noordwesten gesitueerde tuin bereikbaar. In de tuin, die middels een achterom bereikbaar is, is een berging aanwezig.

2e verdieping:
Overloop alwaar toegang tot inpandige berging, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer (ca. 15 m²) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De overige twee slaapkamers (respectievelijk ca. 13 m² en ca. 7 m²) bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet. Tevens bevindt zich hier het aansluitpunt voor de wasautomaat. In de inpandige berging is de opstelplaats voor de cv-ketel en de mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Eerste verdieping beschikt over rolluiken en een zonnescherm aan de achterzijde van de woning;
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019;
- CV-ketel is gehuurd, kosten bedragen euro 33,76 per maand.
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven;
- De plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;
- Aanvaarding in overleg.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1993
Surfaces and capacity
Living area
112 m²
External storage space
3 m²
Volume
440 m³
Status
sold
Asking price
€ 235.000,-