30+

Valkeniersingel 47

5241 JC Rosmalen

Twee onder een kapwoning met groot perceel van 264 m2.

Deze tweekapper is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk “De Overlaet”. De woning bevind zich op slechts enkele minuten lopen van diverse speelvoorzieningen. De opzet van de wijk zorgt ervoor dat de straat zeer verkeersarm is. Het gezellige centrum van Rosmalen is op fietsafstand en via diverse uitvalswegen is de A59, alsmede het centrum van ’s-Hertogenbosch makkelijk te bereiken. Parkeren doet u hier eenvoudig op uw eigen oprit maar mocht dit niet voldoende zijn biedt de wijk ook voldoende openbare parkeergelegenheid.

U betreedt de woning via een ruime hal. Deze biedt toegang naar de trapopgang, het toilet en de ruime woonkamer, tevens treft u hier de meterkast aan.
De woonkamer maakt een zeer ruime indruk mede door de goede lichtinval. Zowel aan de voorzijde, als de achterzijde zijn ramen geplaatst en dit geeft in samenwerking een zeer ruimtelijke beleving. Aan de tuinzijde van de woning zien we de keuken.

De keuken biedt ons tevens doorgang tot de royale achtertuin, waar een bestraat terras word afgewisseld met veel groen.

Vanuit de tuin bereiken we ook de ruime garage.

Op de eerste verdieping vindt u aan de overloop drie slaapkamers alsmede de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning bevind zich een derde slaapkamer en de badkamer.
In de badkamer zien we een ligbad met daarnaast een douche. Ook zien we hier een toilet en een wastafel. De badkamer wordt door middel van een kiepraam geventileerd.

Op de tweede verdieping treffen we een ruime zolder aan, voorzien van een dakraam. Op deze verdieping bevind zich de standplaats van de C.V combi ketel en er zijn aansluitingen aanwezig voor het plaatsen van wasapparatuur. Deze zolder zou uitstekend dienst kunnen doen als vierde slaapkamer, of hobbyruimte.

Algemene zaken:
- De woning is onderdeel van een uitpondingsproject. De notariskeuze van de levering en hypotheek is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Van Buttingha Wichers Notarissen te 's-Gravenhage.
- Energielabel C
- Koper dient rekening te houden met opknap- en renovatiewerkzaamheden.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule.

Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1987
Roof type
Gable
Surfaces and capacity
Living area
123 m²
plotArea
264 m²
Volume
503 m³
Status
sold
Asking price
€ 475.000,-

It's no longer possible to bid on this property