22+

Maassingel 10

5215 GG 's-Hertogenbosch

Opknapper.

Dit 3-kamer appartement is gesitueerd op de eerste verdieping met een lekker balkon, vrij uitzicht en een eigen berging op de begane grond. Alle leefruimtes beschikken over goede afmetingen, waardoor dit appartement zich ervoor leent om er naar eigen idee en smaak een thuis van te maken.

De Maassingel ligt erg centraal in ’s-Hertogenbosch. In de directe nabijheid is het winkelcentrum “Rivierenplein” waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Recreatiegebied de Oosterplas ligt op loopafstand, een prima plek waar je in de zomer naar het strand kunt en waar je lekker kunt joggen in het park. Bij de Oosterplas zijn ook een hockey- en tennisvereniging. Erg interessant voor de sportievelingen onder ons. De gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch is op de fiets in 10 minuten te bereiken. Uitwijken naar een andere stad is geen enkel probleem. De A2 en A59 liggen om de hoek. Je bent zo in Utrecht, Eindhoven, Tilburg of Nijmegen.

De centrale hal op de begane grond geeft toegang tot de lift en het trappenhuis. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen voor de bewoners. Je hebt de beschikking over een eigen berging.

1e Verdieping:
Entree/vestibule met meterkast en hal met toegang tot de vertrekken. De living is ruim bemeten en beschikt over grote raampartijen welke zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Een deur biedt toegang tot het balkon. De gesloten keuken is eenvoudig afgewerkt. De badkamer is toegankelijk vanuit de keuken en beschikt over een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine.
Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Maandelijkse VvE bijdrage bedragen in totaal: € 266,85. Dit bedrag is inclusief het voorschot voor stookkosten a € 65,12.
- Energielabel E
- Koper dient rekening te houden met opknap- en renovatiewerkzaamheden.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij OWK notarissen te Vught.

Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1965
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
77 m²
External storage space
6 m²
Volume
272 m³
Status
sold
Asking price
€ 250.000,-

It's no longer possible to bid on this property