24+

Onderwijsboulevard 12

5223 DG 's-Hertogenbosch

Ruim en lekker licht vierkamer appartement gelegen aan de rand van “het Paleiskwartier” met maar liefst 3 slaapkamers op centrale locatie en op steenworp afstand van het station.

Het appartement is gelegen direct nabij het Centraal Station, op loopafstand van het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch en op korte afstand van de diverse uitvalswegen.
Het Paleiskwartier, een wijk die zich kenmerkt door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels, supermarkt, paleisbrug en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals het Gement, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Begane grond
Entree/hal met trappenhuis en toegang tot de privé berging in het souterrain met een doorgang naar de binnentuin.

Eerste verdieping
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de bijzonder ruime doorzonwoonkamer met grote ramen aan weerszijden. De gesloten keuken is ruim bemeten en hier bevindt zich een eenvoudig keukenblok, een bergkast en middels een deur is het balkon te bereiken, welke gelegen is aan de fraai aangelegde en rustige binnentuin van het complex. Verder beschikt het appartement over drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Algemene zaken:
- Actieve VvE, servicekosten bedragen ca. € 135,-.
- Gehele appartement voorzien van enkele beglazing.
- Energielabel E.
- Waterverbruik is inbegrepen in servicekosten.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij OWK notarissen te Vught.
- Koper zal rekening dienen te houden met renovatiekosten.

Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1957
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Volume
268 m³
Status
sold
Asking price
€ 275.000,-

It's no longer possible to bid on this property