Bosanemoon 11

plot number. 60
5505 HG Veldhoven

*** 1ste Inschrijving sluit vrijdag 10 november****
Deze tussenwoning met 3 kamers en 2 slaapkamers heeft een oppervlakte van 75 m2 en een voor- en achtertuin gelegen op het oosten. Er is een vrijstaande houten berging aanwezig.

Keuken van het merk Keller in rechte opstelling met witte kasten en RVS look greep en plint, RVS spoelbak, mengkraan, zwart quartsiet aanrechtblad. ATAG inbouwapparatuur; koeler met vriesvak, oven met magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en wandschouw.

Luxe badkamer met inloopdouche en vloer- en wandtegels van MOSA. Voorzien van douchewand, vrijhangend wandcloset, wastafel met 2 mengkranen, bekersifon, planchet, spiegel, thermostatische douchemengkraan met glijstangset, RVS-douchegoot met douchegarnituur met glijstang, vloerverwarming en elektrische designradiator.
De eengezinswoning is duurzaam gebouwd. Heeft energielabel A++++, is goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en een duurzame energie opwekkingsinstallatie (EOI). Op het dak van de huurwoning liggen zonnepanelen.

De oplevering wordt verwacht in februari / maart 2024. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een nieuwe, duurzame woning op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning in Bosakker? Schrijf je dan in via de projectwebsite hureninbosakker.nl

Build
Object type
Residence
New / existing
newbuild
Year of construction
2024
Surfaces and capacity
Living area
75 m²
External storage space
5 m²
Volume
199 m³
Status
rented out
Price
€ 1.025,-