19+

Marconilaan 15-47

5612 HM Eindhoven

Nu in verhuur, Marconilaan 15-47, onderdeel van nieuwbouwproject de Bakermat! Interesse? Inschrijven kan op hurenindebakermat .nl

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden en een heus stijlicoon!

Compact en slim ingedeeld, hier woon je op 54 vierkante meter knus en comfortabel. Zodra je binnenkomt tref je een handige hal, ideaal voor jassen, schoenen en paraplu's.

Daarna kun je direct in de woonkamer terecht, compleet met moderne hoekkeuken. Met witte kasten en een zwart werkblad heeft de keuken een stijlvolle uitstraling. En de luxe Siemens inbouwapparatuur zorgen voor de functionaliteit en gebruiksgemak. Je hebt namelijk de beschikking over een multifunctionele oven met magnetronfunctie, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Of je nu een keukenprinses of een kant-en-klaar liefhebber bent, je hebt alle apparatuur bij de hand!

De opstelling van de keuken zorgt ervoor dat je deze als een aparte ruimte van de woonkamer ervaart. Zo kun je ongestoord tv kijken terwijl je partner in de pannen staat te roeren. De ruimtelijke woonkamer richt je natuurlijk in naar eigen smaak, met een royale bank of misschien juist een grote tafel, die ook dienstdoet als bureau. Via de woonkamer heb je doorgang naar je eigen balkon gelegen op het zuiden. Met 9 vierkante meter heb je genoeg plek voor een gezellige zitplek, perfect voor een romantisch ontbijtje of een momentje voor jezelf.

Vanuit de woonkamer loop je ook door naar de hal, die je brengt naar de badkamer, de berging en de slaapkamer. In de badkamer tref je zwarte vloertegels en witte wandtegels, een tijdloze kleurcombinatie die je eenvoudig aan laat sluiten bij jouw interieur. De badkamer heeft een verfrissende douche en een dubbele wasbak met planchet en spiegel. Het toilet is in dezelfde kleurstelling afgewerkt en is gelegen aan de hal bij de voordeur. De inpandige bergruimte doet ook dienst als technische ruimte, hier vind je de installaties voor de verwarming en de ventilatie van je appartement. Daarnaast is er ook een plekje gereserveerd voor je wasmachine.

Tot slot heb je in dit appartement uiteraard een slaapkamer. Hier zet je natuurlijk je eigen bed en heb je ruimte voor een kledingkast. Zo ontstaat een perfecte thuisbasis voor het bruisende leven in Eindhoven!

Je kan optioneel (maar gelimiteerd) bij je appartement één parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex huren. Wil je een parkeerplaats huren? Geef dat dan direct aan bij je online inschrijving.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenindebakermat.nl . Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Build
Object type
Apartment
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Volume
160 m³
Price
€ 875,-