vb&t Makelaars Nieuwbouw

Neem contact met ons op

Voor vragen m.b.t. een huurwoning, ga naar de website vbtverhuurmakelaars.nl

Zowel vb&t Makelaars als vb&t Verhuurmakelaars zijn zich er zeer van bewust dat de makelaardij aan constante verandering onderhevig is. Deze veranderingen zijn met name bij nieuwbouw al in volle gang, zeker gelet op de digitalisering. Het gros van alle (verhuur)nieuwbouwprojecten wordt middels een eigen projectwebsite in de markt gezet. Deze project website is vervolgens gekoppeld aan een digitaal klantendossier van waaruit alle communicatie zal plaatsvinden. Het persoonlijke contact dreigt hierbij wel eens verloren te gaan. Aan ons de taak om juist dit belangrijke onderdeel in stand te houden.

Om deze reden hebben wij een nieuwbouwteam samengesteld die in samenwerking met vb&t Verhuurmakelaars opereert. Samen met onze opdrachtgevers zal de juiste strategie bepaald worden. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste strategie een belangrijke bijdrage levert aan het succes van ieder project. Wij communiceren met de overige stakeholders, zoals het marketingbureau en optie-beheerders.

Eén contactpersoon voor jou als opdrachtgever, wel zo prettig!

 • maandag 09:00 - 17:30
 • dinsdag 09:00 - 17:30
 • woensdag 09:00 - 17:30
 • donderdag 09:00 - 17:30
 • vrijdag 09:00 - 17:30
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven
088-5454645
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

Our new construction team

Bregje Visser
K-RMT makelaar nieuwbouw
Christel Nooijen - van Lierop
Directie assistente
Denise Fleuren
K-RMT makelaar nieuwbouw
Elise Hees
Marketing & communicatie adviseur
Erik Reinders
RMT makelaar nieuwbouw
Inge Lewandowski
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Joy van den Hurk
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Karlijn Kraan
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Maxime Swinkels
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Patricia Goudswaard
Directeur / RMT makelaar
Yvanka Sharma
Hospitality Manager Nieuwbouw

Wat mag je van ons verwachten?

Door onze ruim opgebouwde ervaring kunnen wij je bijstaan bij vrijwel alle facetten op het gebied van nieuwbouwverhuur en nieuwbouwverkoop.

Optiesystemen

vb&t Verhuurmakelaars is bekend met verschillende optiesystemen en klantendossier die momenteel op de markt actief zijn. Gelet op de locatie en doelgroep bepalen wij samen met de opdrachtgever het juiste systeem. Door onze, inmiddels ruim opgebouwde, ervaring met de verschillende systemen kunnen wij jou garanderen dat je als opdrachtgever geen last (meer) zult ondervinden van stroperige verhuurprocessen.

Marketingbureau’s

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring met verschillende marketingbureau’s. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze. De gevoerde marketing is zeer bepalend voor het bereik van onze doelgroep.

Verhuur

Het gehele traject vanaf de beoordeling van de kandidaten tot aan het tekenen van de huurovereenkomsten verzorgen wij graag. Daarnaast verzorgen wij uiteraard het beheer vanuit onze vb&t Vastgoedmanagementafdeling waardoor tevens alle eindinspecties door ons worden gedaan. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze. De gevoerde marketing is zeer bepalend voor het bereik van onze doelgroep.

 • Inkomenschecks
 • Opmaak huurovereenkomsten
 • Tekenen van de huurovereenkomsten
 • Eventueel verzorgen van de opleveringen

Marketing

De omvang van een project maakt dat de marketing en timing cruciaal zijn voor een succesvolle afzet. Wij denken daarom graag in een vroeg stadium mee over de te voeren marketing. Wij hebben interessante afspraken met onze leveranciers waardoor wij gereduceerde tarieven kunnen verkrijgen. Denk hierbij aan:

 1. Goede artist impressions! Ze helpen consumenten bij de verbeelding van hun toekomstige woning. Vanuit onze organisatie kunnen wij ook 3D visuals laten maken. Door middel van een speciale 3D bril, wanen de toekomstige bewoners zich in hun eigen woning. Tevens zorgen deze 3D visuals voor een betere vindbaarheid op Funda.
 2. Drone foto, drone video.
 3. Plattegronden, 2D en 3D
 4. Opmaak professionele brochure, flyer, ansichtkaarten etc.
 5. Facebookpagina opmaken en laten beheren door het reclamebureau. Door een eenmalige actie kunnen we proberen zoveel mogelijk likers te binden.
 6. Aanmelding Funda! Door vele tools aan te bieden, zoals 360 graden foto, 3D visual, plattegronden is de vindbaarheid groter.
 7. Start verhuur evenement organiseren op de bouwlocatie.
 8. Uiteraard adviseren wij je graag bij andere vormen van social media en overige marketingtools. Echter laten wij u dit graag zien aan de hand van een presentatie bij ons op kantoor in Eindhoven.