vb&t Makelaars Nieuwbouw

Neem contact met ons op

Voor ALLE vragen m.b.t. HUREN, ga daarvoor naar de website van de afdeling verhuur: vbtverhuurmakelaars.nl

 • maandag 08:30 - 17:00
 • dinsdag 08:30 - 17:00
 • woensdag 08:30 - 17:00
 • donderdag 08:30 - 17:00
 • vrijdag 08:30 - 17:00
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven
088-5454645
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

Zowel vb&t Makelaars als vb&t Verhuurmakelaars zijn zich er zeer van bewust dat de makelaardij aan constante verandering onderhevig is. Deze veranderingen zijn met name bij nieuwbouw al in volle gang, zeker gelet op de digitalisering. Het gros van alle (verhuur)nieuwbouwprojecten wordt middels een eigen projectwebsite in de markt gezet. Deze project website is vervolgens gekoppeld aan een digitaal klantendossier van waaruit alle communicatie zal plaatsvinden. Het persoonlijke contact dreigt hierbij wel eens verloren te gaan. Aan ons de taak om juist dit belangrijke onderdeel in stand te houden.

Om deze reden hebben wij een nieuwbouwteam samengesteld die in samenwerking met vb&t Verhuurmakelaars opereert. Samen met onze opdrachtgevers zal de juiste strategie bepaald worden. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste strategie een belangrijke bijdrage levert aan het succes van ieder project. Wij communiceren met de overige stakeholders, zoals het marketingbureau en optie-beheerders.

Eén contactpersoon voor jou als opdrachtgever, wel zo prettig!

Nieuwbouwwoning kopen

Het kopen van een nieuwbouwwoning is niet hetzelfde als het kopen van een bestaande woning. In veel gevallen heb je namelijk niet de mogelijkheid om de woning vooraf te bezichtigen. Bij nieuwbouwprojecten heb je vaak niet meer dan een bouwtekening en impressiefoto's gezien, voordat jij tot de aankoop overgaat. Wij begrijpen als geen ander hoeveel stress en spanning dit met zich meebrengt.

 

vb&t Nieuwbouwmakelaars is zeer betrokken bij meerdere nieuwbouwprojecten in Nederland, en door onze jarenlange ervaring mogen we ons specialisten noemen binnen de nieuwbouwmakelaardij. Wij helpen je dan ook graag met het kopen van de perfecte nieuwbouwwoning. Onze makelaars staan voor je klaar en begeleiden je gedurende het hele proces: van de inschrijving tot de oplevering van je droomwoning. Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning, of heb je vragen over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op!

 

Inschrijven voor toekomstig woningaanbod

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar heb je de juiste locatie nog niet gevonden? Ook dan kunnen wij je helpen. Bij veel nieuwbouwprojecten werken we namelijk met een inschrijvingstermijn. Dit betekent dat de nieuw te bouwen woonwijk wordt aangekondigd, en mensen zich kunnen inschrijven wanneer ze interesse hebben.

 

Ben je te laat voor deze inschrijvingstermijn? Dan is de kans groot dat de meeste woningen al zijn verkocht aan andere kopers. Wij begrijpen hoe vervelend het is om naast het net te vissen, daarom kun jij je op onze website inschrijven voor toekomstig woningaanbod. Laat je e-mail achter, zodat wij je op de hoogte kunnen brengen wanneer er nieuwe nieuwbouwprojecten van start gaan. Zo zorgen we er samen voor dat je geen enkele deadline meer hoeft te missen en verhogen we jouw kans op het vinden van de nieuwbouwwoning van je dromen.

 

Nieuwbouwprojecten door heel Nederland

Door de recente drukke huizenmarkt, worden er steeds meer nieuwbouwprojecten opgestart in Nederland. Dit betekent dat je als particulier meer kans hebt op het bemachtigen van een nieuwbouwwoning. Dan moet je echter wel weten dat deze projecten bestaan. De makelaars van vb&t zijn zeer betrokken bij meerdere nieuwbouwprojecten door heel Nederland. Dit betekent dat we in veel gevallen als één van de eersten op de hoogte worden gebracht over nieuwe bouwprojecten of toekomstig woonaanbod.

 

Dit geldt overigens niet alleen voor koopwoningen, maar ook voor nieuwe huurwoningen en appartementencomplexen. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt, en kunnen je helpen bij het vinden van je droomwoning. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning bij jou in de buurt? Dan horen we graag van je.

 

Nieuwbouw in Eindhoven

Eindhoven is een zeer populaire stad om te wonen. Het is dan ook niet zo gek dat de gemeente de afgelopen jaren veel nieuwbouwprojecten is gestart. Deze projecten variëren van appartementencomplexen in de binnenstad tot nieuwe woonwijken aan de rand van de stad. Wij zijn zeer betrokken bij de nieuwbouw in Eindhoven, en houden de woningmarkt goed in de gaten. Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Zo zorgen we er samen voor dat jij op de hoogte blijft van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten in- en rondom de stad.

 

Nieuwbouw in Amsterdam

Hoewel Amsterdam de grootste stad van Nederland is, hebben toch veel mensen daar moeite met het vinden van een woning. Als oplossing voor het woningtekort in Amsterdam, heeft de gemeente groen licht gegeven aan veel nieuwbouwprojecten in de hoofdstad. Dit betekent dat er in de komende jaren een heleboel nieuwe woningen gebouwd worden. Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam? Dan is het belangrijk om snel te handelen. Wij helpen je graag bij het volledige aankoopproces, van het vinden van je droomhuis tot het tekenen van het koopcontract.

 

Nieuwbouw in Helmond

In de afgelopen jaren is het aantal inwoners van Helmond enorm gestegen. Deze groei is onder andere te danken aan het aantal nieuwbouwprojecten dat wordt gestart, om de stad jong en bruisend te houden. Denk hierbij niet alleen aan nieuwe starterswoningen en appartementencomplexen, maar ook aan riante woonwijken. vb&t Makelaars is zeer betrokken bij alle nieuwbouwprojecten in Helmond. Dit betekent dat wij vaak als één van de eersten op de hoogte zijn van nieuwe bouwplannen. Ben jij op zoek naar een woning in Helmond? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de perfecte nieuwbouwwoning.

 

Appartement huren in een nieuwbouwproject

Naast de bouw van nieuwbouwwijken, wordt er in veel steden ook geïnvesteerd in de bouw van nieuwe appartementen. Appartementen nemen namelijk minder ruimte in beslag, en kunnen in veel gevallen worden gebouwd op loopafstand van de beste stadsvoorzieningen zoals universiteiten en winkelcentrums. Nét als in een nieuwbouwwoning, worden de meeste nieuwbouwappartementen opgeleverd met allerlei moderne extra's.

 

Nieuwbouwappartementen zijn mede daardoor vaak zeer populair. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk te reageren wanneer er één in de verkoop komt. Ben jij op zoek naar een appartement? Dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of schrijf je in (op onze website) om op de hoogte te blijven van toekomstig woonaanbod bij jou in de buurt.

 

Ons nieuwbouw team

Bregje Visser
NVM Makelaar nieuwbouw
Christel Nooijen - van Lierop
Directie assistente
Inge Lewandowski
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Karlijn Kraan
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Patricia Verhappen-Goudswaard
Directeur / Register Makelaar Taxateur / MRE

Wat mag je van ons verwachten?

Door onze ruim opgebouwde ervaring kunnen wij je bijstaan bij vrijwel alle facetten op het gebied van nieuwbouwverhuur en nieuwbouwverkoop.

Optiesystemen

vb&t Verhuurmakelaars is bekend met verschillende optiesystemen en klantendossier die momenteel op de markt actief zijn. Gelet op de locatie en doelgroep bepalen wij samen met de opdrachtgever het juiste systeem. Door onze, inmiddels ruim opgebouwde, ervaring met de verschillende systemen kunnen wij jou garanderen dat je als opdrachtgever geen last (meer) zult ondervinden van stroperige verhuurprocessen.

Marketingbureau’s

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring met verschillende marketingbureau’s. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze. De gevoerde marketing is zeer bepalend voor het bereik van onze doelgroep.

Verhuur

Het gehele traject vanaf de beoordeling van de kandidaten tot aan het tekenen van de huurovereenkomsten verzorgen wij graag. Daarnaast verzorgen wij uiteraard het beheer vanuit onze vb&t Vastgoedmanagementafdeling waardoor tevens alle eindinspecties door ons worden gedaan. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze. De gevoerde marketing is zeer bepalend voor het bereik van onze doelgroep.

 • Inkomenschecks
 • Opmaak huurovereenkomsten
 • Tekenen van de huurovereenkomsten
 • Eventueel verzorgen van de opleveringen

Marketing

De omvang van een project maakt dat de marketing en timing cruciaal zijn voor een succesvolle afzet. Wij denken daarom graag in een vroeg stadium mee over de te voeren marketing. Wij hebben interessante afspraken met onze leveranciers waardoor wij gereduceerde tarieven kunnen verkrijgen. Denk hierbij aan:

 1. Goede artist impressions! Ze helpen consumenten bij de verbeelding van hun toekomstige woning. Vanuit onze organisatie kunnen wij ook 3D visuals laten maken. Door middel van een speciale 3D bril, wanen de toekomstige bewoners zich in hun eigen woning. Tevens zorgen deze 3D visuals voor een betere vindbaarheid op Funda.
 2. Drone foto, drone video.
 3. Plattegronden, 2D en 3D
 4. Opmaak professionele brochure, flyer, ansichtkaarten etc.
 5. Facebookpagina opmaken en laten beheren door het reclamebureau. Door een eenmalige actie kunnen we proberen zoveel mogelijk likers te binden.
 6. Aanmelding Funda! Door vele tools aan te bieden, zoals 360 graden foto, 3D visual, plattegronden is de vindbaarheid groter.
 7. Start verhuur evenement organiseren op de bouwlocatie.
 8. Uiteraard adviseren wij je graag bij andere vormen van social media en overige marketingtools. Echter laten wij u dit graag zien aan de hand van een presentatie bij ons op kantoor in Eindhoven.