vb&t Makelaars Eindhoven

Neem contact met ons op

Voor ALLE vragen m.b.t. HUREN, ga daarvoor naar de website van de afdeling verhuur: vbtverhuurmakelaars.nl

  • maandag 08:30 - 17:00
  • dinsdag 08:30 - 17:00
  • woensdag 08:30 - 17:00
  • donderdag 08:30 - 17:00
  • vrijdag 08:30 - 17:00
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven
040-2696949
eindhoven@vbtmakelaars.nl

Makelaar in Eindhoven

Wil je jouw woning met succes verkopen? Zet dan vb&t makelaars aan het werk! De lokale woningmarkt in de regio Eindhoven kent voor onze makelaars geen geheimen. Ze ontzorgen je volledig, van de eerste bezichtiging tot het tekenen van de koopovereenkomst. Wil je liever dat we je in bepaalde fases van de verkoop of aankoop ondersteunen? Ook dan helpen onze makelaars je graag verder. De verkoop van je huis start altijd met een gratis waarde indicatie. Hiermee bepalen we vrijblijvend wat jouw huis waard is in Eindhoven, zonder enige verplichtingen! Zo leer je ons kennen en merk je dat we graag het optimale uit de verkoop van je huis halen. Hoe we dat doen? Door optimaal gebruik te maken van onze jarenlange kennis en ervaring!

Wil jij je woning in Eindhoven goed verkopen? Of ben je op zoek naar een nieuwe woning in Eindhoven en omstreken? Dan ben je bij vb&t Makelaars in Eindhoven aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde makelaars weten uit ervaring dat het (ver)kopen van een huis niet makkelijk is. Tijdens het proces kun je namelijk te maken krijgen met waardebepalingen, bouwtechnische keuringen en veel papierwerk. Wanneer je niet over de benodigde vakkennis beschikt, is het moeilijk om het beste resultaat te behalen. In veel gevallen betekent dit dat je óf een te duur huis aankoopt, óf jouw huidige woning voor een te lage prijs verkoopt. Om dit te voorkomen, is het slim om een professionele makelaar in de hand te nemen. Met jouw eigen vb&t makelaar in Eindhoven, sta je er nooit alleen voor. Samen zorgen we ervoor dat het (ver)koopproces van een woning leuk blijft!

 

Woning verkopen in Eindhoven

Wil jij je woning in Eindhoven verkopen? Dan staat vb&t Makelaars voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring van de Eindhovense woningmarkt, kunnen wij je helpen om het beste resultaat te behalen. Hiermee doelen we niet alleen op een goede prijs, maar ook op een snelle en professionele verkoop. Persoonlijk contact tussen makelaar en verkoper staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat de verkoop van je woning een belangrijke (en soms emotionele) stap is in je leven. Daarom leggen we graag even in het kort uit hoe het verkoopproces er bij vb&t Makelaars aan toe gaat.

 

De werkwijze van onze makelaars in Eindhoven

Wanneer je ons om hulp vraagt bij het verkopen van je woning, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we de gratis waardebepaling uitvoeren en is er alle ruimte voor het beantwoorden van vragen, én voor het kennismaken met de makelaar. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag, en beginnen we met het maken van een zogenoemde verkoopstrategie. In deze strategie houden we rekening met de doelgroep, de verkoopprijs en de bouw van het huis. Is jouw woning bijvoorbeeld geschikt voor jonge gezinnen of juist voor 50-plussers? Het antwoord op deze vraag kan invloed hebben op de manier waarop we het huis aanbieden.

 

Wanneer we de strategie hebben bepaald, wordt de woning te koop aangeboden op Funda en onze eigen website. Jouw verkoopmakelaar in Eindhoven zal je gedurende het proces op de hoogte houden, en begeleiden tot het verkoopcontract naar tevredenheid is ondertekent.

 

Aankoopmakelaar in Eindhoven

We kunnen je niet alleen helpen bij het verkopen van je huidige woning, maar ook bij het aankopen van een nieuw huis. Het vinden van de perfecte woning, kan namelijk een lang traject zijn wanneer je niet weet waar je moet zoeken. Ben jij op zoek naar een huis in Eindhoven of omstreken? Dan helpen wij je graag!

 

Het aankoopproces begint met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek maak je niet alleen kennis met de makelaar, maar bespreken jullie ook samen de woonwensen. Hierbij kun je denken aan het aantal slaapkamers, een grote tuin of een basisschool op loopafstand. Vervolgens kunnen we samen op zoek naar het perfecte huis. Wij zijn al jaren werkzaam als makelaar in Eindhoven, waardoor we snel op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Maar ons werk begint eigenlijk pas echt wanneer jij de woning van je dromen hebt gevonden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor je onderhandelen over de prijs en het koopcontract. 

 

Ons woningaanbod in Eindhoven

Wij zijn al jaren werkzaam als makelaar in Eindhoven en omgeving, en hebben inmiddels een groot professioneel netwerk op weten te bouwen. Dit is niet alleen handig bij het vinden van een nieuwe woning, maar ook bij de verkoop van je huidige woning. Zo kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk de perfecte doelgroep bereiken. In sommige gevallen voldoet jouw huis zelfs precies aan de wensen van een andere klant. Dit zorgt voor een snelle verkoop, zonder gedoe. Daarnaast zijn we zeer betrokken bij de nieuwbouwprojecten in de stad, waardoor onze klanten zowel oude stadswoningen als nieuwe appartementen kunnen bezichtigen. Staat jouw droomwoning momenteel niet te koop? Op onze website kun jij je inschrijven voor toekomstig woonaanbod. Zo houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de Eindhovense woningmarkt.

 

Gratis waardebepaling in Eindhoven

Voordat jij je huis kunt verkopen, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je woning in de huidige staat waard is. Bij vb&t Makelaars kun je daarom terecht voor een gratis waardebepaling. Deze waardebepaling is volledig vrijblijvend, je zit dus niet direct ergens aan vast.

 

Voor het taxeren van je woning komen wij graag bij je langs. We nemen de tijd om je huis zowel van binnen als van buiten te bekijken. Er zijn namelijk veel punten die invloed kunnen hebben op de waarde van een woning. Denk bijvoorbeeld aan het perceel, de afwerking en het energielabel van het huis. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen, waardoor we snel de beste verkoopprijs kunnen bepalen. Ben jij tevreden over het bedrag? Dan helpen we je graag bij de verdere verkoop van je woning. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, en beginnen bij de gratis waardebepaling. Neem vandaag nog contact met onze makelaars in Eindhoven op, voor die gratis waardebepaling.

 

Ons team in Eindhoven

Bregje Visser
NVM Makelaar nieuwbouw
Cas Linders
Trainee makelaar
Christel Nooijen - van Lierop
Directie assistente
Inge Lewandowski
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Lesley Koolen-Dings
Trainee makelaar
Patricia Verhappen-Goudswaard
Directeur / Register Makelaar Taxateur / MRE
Saphira de Hart
NVM Makelaar / Register Taxateur
Saskia Liebregts
Hospitality Manager
Ton Loverbosch
NVM Makelaar

Neem een kijkje van binnen!