vb&t Makelaars Helmond

Neem contact met ons op

Voor ALLE vragen m.b.t. HUREN, ga daarvoor naar de website van de afdeling verhuur: vbtverhuurmakelaars.nl

  • maandag 08:30 - 17:00
  • dinsdag 08:30 - 17:00
  • woensdag 08:30 - 17:00
  • donderdag 08:30 - 17:00
  • vrijdag 08:30 - 17:00
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
Steenweg 18a
5707 CG Helmond
0492-505510
helmond@vbtmakelaars.nl

Je wilt een makelaar in Helmond in de arm nemen om je huis te verkopen of juist te kopen. Wat kan een makelaar allemaal voor je betekenen en wat is zijn of haar werkwijze? Bij vb&t Makelaars bepaal je zelf hoe we samen zorgen voor succes! We kunnen je volledig ontzorgen, of je schakelt ons in voor bepaalde fases van het verkoop- of aankoopproces. Om jouw wensen af te stemmen op onze dienstverlening komen we graag persoonlijk met je in contact. Wil je weten hoe een verkooptraject altijd bij ons start? We starten de verkoop van een huis met een gratis waarde indicatie van jouw woning in Helmond of omgeving. Zo leren we elkaar kennen en ervaar je of je onze werkwijze prettig vind. Wel zo belangrijk bij de verkoop van je duurste bezitting.

Makelaar in Helmond

Op zoek naar een makelaar die je kan helpen bij de verkoop of aankoop van een woning in Helmond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Helmond is een zeer populaire stad om te wonen, met veel mogelijkheden wat huizen betreft. vb&t Makelaars behoort al jaren tot de grootste makelaardijen in Helmond en omstreken. Onze makelaars beschikken niet alleen over de benodigde kennis van de huizenmarkt, maar zijn ook persoonlijk betrokken bij het gehele (ver)koopproces. Dit is belangrijk, zeker wanneer de huizenmarkt zo druk is als nu. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis met onze makelaars. Wij helpen je graag bij het kopen of verkopen van een woning.

 

Huis of appartement verkopen in Helmond

Onze makelaars helpen je graag bij het verkopen van je huidige woning. Of het nou gaat om een oude stadswoning of een modern appartement, wij staan voor je klaar. In een eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen, en stellen we gezamenlijk een verkoopplan op. De focus van dit plan ligt natuurlijk op het vinden van de juiste koper voor jouw huis. Hierbij houden we rekening met de locatie, de doelgroep en de verkoopprijs.

 

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het promoten van woningen op de Helmondse woningmarkt. Uiteraard zorgen we ervoor dat het huis goed zichtbaar is op Funda en onze eigen website, maar we kunnen ook gebruik maken van ons grote netwerk binnen Helmond. Misschien is één van onze eigen klanten wel de perfecte koper voor jouw woning. Tijdens het verkopen van je huis in Helmond, behartigen wij jouw belangen, en zorgen we ervoor dat de verkoop van jouw woning zo min mogelijk stress met zich meebrengt. Zodat jij je ondertussen (indien nodig) kunt focussen op het vinden van een nieuwe woning.

 

Aankoopmakelaar in Helmond

Helmond is een veelzijdige stad, met zowel oude stadswoningen als moderne nieuwbouwprojecten. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer mensen een huis zoeken in Helmond. Woonwijken als Dierdonk, de Groene Loper en de oude binnenstad zijn zeer in trek. Om de mooiste woning uit de markt te kunnen halen, is het belangrijk om een goede aankoopmakelaar in de arm te nemen. Als aankoopmakelaar in Helmond kennen de Helmondse woningmarkt op ons duimpje. Door onze connecties in de stad, weten wij bovendien vaak als één van de eersten welke woningen te koop worden aangeboden.

 

Onze aankoopmakelaars begeleiden je gedurende het hele aankoopproces. Het begint met een kennismakingsgesprek, waarin jij je woonwensen kenbaar maakt. Vervolgens gaan we verschillende huizen bezichtigen. Heb jij je droomwoning gevonden? Dan begint ons werk pas écht. Wij gaan een bod voor je uitbrengen, en eventueel onderhandelen met de verkopende partij. We blijven je begeleiden tot alle contracten naar volledige tevredenheid zijn ondertekent. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat je de mooiste parel uit de huizenmarkt haalt.

 

Ons woningaanbod in Helmond

Helmond is een stad met veel verschillende woningen. Zo vindt je in het oude stadscentrum karaktervolle oude stadswoningen, terwijl je in de moderne wijken zoals Dierdonk vooral veel nieuwbouwwoningen treft. Of je nou op zoek bent naar een modern appartement of een authentieke jaren 30 woning: wij kunnen je helpen. Onze makelaars kennen het woningaanbod van Helmond namelijk door en door: van simpele starterswoningen tot riante villa's in de buitenwijken van de stad.

 

Door de populariteit van Helmond is snelheid op de woningmarkt geboden. Veel mensen vissen achter het net, omdat ze té laat reageren op nieuw woningaanbod. Om teleurstellingen te voorkomen, is het slim om een aankoopmakelaar in Helmond in de hand te nemen. Onze makelaars houden niet alleen de woningmarkt streng in de gaten, maar hebben ook goede connecties in Helmond en omstreken. Dit zorgt ervoor dat vb&t Makelaars in veel gevallen als één van de eerste weet welke woningen te koop staan. Hierdoor hebben onze klanten vaak een stapje vóór op mensen die bijvoorbeeld alleen op Funda kijken. Wil je meer weten over ons woningaanbod in Helmond? Neem dan contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.

 

Gratis en vrijblijvende waardebepaling in Helmond

Voordat je jouw woning kunt verkopen, wil je natuurlijk eerst weten wat de woning waard is. Bij ons kun je terecht voor een gratis waardebepaling in Helmond. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen, en kunnen snel een goede indicatie geven van de verkoopprijs. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een gratis, vrijblijvende waardebepaling.

 

Voor de waardebepaling komt een van onze makelaars in Helmond graag bij jou thuis langs. We zullen de woning zowel van buiten als van binnen inspecteren. Hierbij houden we rekening met alle belangrijke aspecten, zoals de oppervlakte van het perceel, het energielabel en de afwerkingsniveau van het huis. In de meeste gevallen zal de waardebepaling niet meer dan 60 minuten in beslag nemen. Na de inspectie kunnen we een goede indicatie geven van de verkoopprijs. Ben jij tevreden met dit bedrag? Dan helpen wij je graag bij het verkoopproces van je woning.

 

Ons team in Helmond

Cas Linders
Trainee makelaar
Christel Nooijen - van Lierop
Directie assistente
Dian van de Looij
Hospitality Manager
Helga Verschuuren
NVM Register Makelaar Taxateur
Inge Lewandowski
Vastgoedadviseur nieuwbouw
Lesley Koolen-Dings
Trainee makelaar
Patricia Verhappen-Goudswaard
Directeur / Register Makelaar Taxateur / MRE

Neem een kijkje van binnen!