vb&t Makelaars Den Bosch

Neem contact met ons op

Voor ALLE vragen m.b.t. HUREN, ga daarvoor naar de website van de afdeling verhuur: vbtverhuurmakelaars.nl

  • maandag 08:30 - 17:00
  • dinsdag 08:30 - 17:00
  • woensdag 08:30 - 17:00
  • donderdag 08:30 - 17:00
  • vrijdag 08:30 - 17:00
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
Leeghwaterlaan 20
5223 BA 's-Hertogenbosch
073-7502868
denbosch@vbtmakelaars.nl

Makelaar in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een makelaar die je kan helpen bij de verkoop van je woning in Den Bosch? Dan staan onze ervaren makelaars voor je klaar. vb&t Makelaars is één van de grootste en oudste makelaardijen in Den Bosch. In de jaren dat wij actief zijn op de huizenmarkt, hebben wij een goede reputatie weten op te bouwen, voornamelijk door onze persoonlijke aanpak. Wij begrijpen als geen ander hoeveel stress de verkoop van een woning met zich mee kan brengen.

 

Onze makelaars in Den Bosch kunnen je begeleiden gedurende het gehele verkoopproces: van het creëren van een verkoopplan tot het tekenen van de contracten. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Den Bosch of omstreken? Ook dan helpen we je graag verder. Onze aankoopmakelaars staan klaar om de mooiste parel voor jou uit de woningmarkt te halen.

 

Huis verkopen in 's-Hertogenbosch

Het verkopen van je woning is in veel gevallen een emotionele gebeurtenis, en kan gepaard gaan met veel stress. Er is immers een heleboel wat geregeld moet worden, en om het beste resultaat te behalen heb je de nodige kennis van de huizenmarkt nodig. Onze makelaars in 's-Hertogenbosch kunnen je het zware werk uit handen nemen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste koper te vinden voor jouw woning. Daarom maken we voor iedere woning een persoonlijk verkoopplan. In dit plan houden we rekening met de locatie, de verkoopprijs en de doelgroep. (Bij de verkoop van een eengezinswoning richten we ons bijvoorbeeld op een jongere doelgroep dan bij de verkoop van een appartement in een seniorenflat.)

 

Onze makelaars zorgen er bovendien voor dat de woning goed vindbaar is op alle bekende woningwebsites. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van één van onze andere promoties, zoals het plaatsen van een verkoopbord in de tuin of het organiseren van een open huis. Wanneer we de perfecte koper eenmaal gevonden hebben, zal onze makelaar in Den Bosch je belangen behartigen tijdens het onderhandelen en het opstellen van de contracten. 

 

Gratis waardebepaling van je huis in Den Bosch

Het besluit om je woning te verkopen komt natuurlijk niet vanuit het niets. In de meeste gevallen wordt er lang over nagedacht en zijn er veel twijfels die de revue passeren. De meeste mensen blijven zitten met één belangrijke vraag, die ze graag beantwoord willen zien voordat ze een definitieve beslissing maken over de verkoop van hun woning: wat is mijn huis waard? Onze makelaars in 's-Hertogenbosch helpen je dan ook graag met een gratis waardebepaling van je woning. 

 

Eén van onze makelaars komt in dat geval bij je langs, voor een taxatie van het huis. Tijdens deze inspectie is er alle ruimte voor vragen rond de verkoop van je woning. Ben je tevreden met de prijs waarop we jouw woning taxeren? Dan helpen we je graag met de verkoop ervan.

 

Huis aankopen met een aankoopmakelaar uit Den Bosch

Den Bosch beschikt over veel uiteenlopende woningen. In het centrum van de binnenstad vind je prachtige authentieke stadswoningen, terwijl er in de buitenwijken ook veel nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd. Door deze mengeling van oud en modern, is er in Den Bosch voor iedereen een paleisje te vinden. Den Bosch is dan ook een zeer populaire stad om te wonen.

 

Wil je een pareltje uit de markt halen? Dan zul je er snel bij moeten zijn. Onze aankoopmakelaars kunnen je daarbij helpen. vb&t Makelaars behoort al jaren tot de grootste makelaardijen van Den Bosch, en we hebben in die jaren een groot netwerk weten op te bouwen. Dit betekent dat wij in veel gevallen al weten welke woningen op de markt komen, vóórdat ze online te vinden zijn. In de drukke huizenmarkt van nu, kan dit het verschil betekenen tussen het bemachtigen van een nieuwe woning en je droomwoning aan je neus voorbij zien gaan.

 

Vrijblijvende kennismaking met onze aankoopmakelaar in 's-Hertogenbosch

Ben jij benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij de aankoop van je droomwoning? Schroom dan niet om ons te contacteren. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw aankoopmakelaar begrijpt wat jij zoekt in een huis. Daarom bieden we onze klanten altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kun jij al jouw woonwensen kenbaar maken en is er alle ruimte voor vragen. Ben je enthousiast geworden? Dan gaan we samen de zoektocht aan. Zo begeleiden we je bijvoorbeeld tijdens bezichtigingen en staan we voor je klaar bij vragen over bouwtechnische keuringen en contracten. Samen vinden we voor jou de perfecte woning in Den Bosch.

 

Het woningaanbod in Den Bosch

Den Bosch is een populaire stad om te wonen. De combinatie van de bruisende binnenstad en de rust van de natuur is voor veel mensen de reden om naar 's-Hertogenbosch te verhuizen. Daarnaast beschikt Den Bosch over veel verschillende wijken, met een veelzijdig woningaanbod. Van karakteristieke stadswoningen tot riante villa's en moderne appartementen: in het woningaanbod van Den Bosch vind je het allemaal. Ben jij ook op zoek naar een woning in Den Bosch? Dan zul je snel moeten zijn. Door de populariteit én de drukke huizenmarkt zijn woningen in Den Bosch namelijk vaak snel verkocht. De hulp van onze makelaar in Den Bosch is dus geen overbodige luxe. 

 

Ons team in 's-Hertogenbosch

Anne Fleur Kolthof
Marketing & Communicatie adviseur
Christel Nooijen - van Lierop
Directie assistente
Patricia Verhappen-Goudswaard
Directeur / RMT makelaar
Rudy Welbergen
RMT makelaar
Vera Dehue
Hospitality manager