Reviews

A good customer review very likely means that the expectations our team discussed with you have come true. Basically it is our job to have clear expectations from both parties in order to avoid disappointments.

The team of vb&t Makelaars has as absolute goal a more than satisfied client! That is why we do not only want to make your expectations come true, but we also like to do more, so that you will be positively surprised!

Average scores

Expertise9.1
Local market knowledge9.1
Price/quality8.9
Service and guidance9.1
i Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 90 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
28-9-2023 Dhr. Jean Houbiers Vanaf de eerste intake tot en met de bezichtigingen en het afhandelen van de verkoop, is de makelaar van VB&T altijd heel helder geweest over de te volgen stappen. Ook heb ik de online IDD portal (van EyeMove) als zeer handig ervaren voor het opslaan van relevante documenten en het volgen van het verkoop proces.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
23-8-2023 Anoniem Alleen de fotograaf heeft in eerste instantie niet gedaan wat ze wel moesten doen. Dat gaf wat frustratie
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
17-8-2023 Anoniem Het contact liep goed met de makelaar,we werden steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. En de afhandeling is correct gedaan zoals van tevoren afgesproken.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
15-8-2023 Anoniem vb&t makelaars is een en al professionaliteit. Zowel de makelaar als de medewerkers achter de schermen zijn zeer kundig en communiceren op een keurige manier. Dank jullie wel voor het prachtige verkoopresultaat!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
14-7-2023 Dhr. Wim van Dijk De samenwerking met Rudy was echt top. Alle vragen naar hem werden goed afgehandeld. Wij zijn met zijn deskundigheid erg blij.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
12-7-2023 Anoniem Een soepel verkoop proces. De makelaar had zich duidelijk al goed voorbereid bij het eerste gesprek, kende de buurt goed en ook de ontwikkelingen die er lopen. Kwam met een goed onderbouwd voorstel voor de woningwaarde. Er wordt gewerkt met verschillende pakketten, waarbij het Max aantal bezichtigen varieert. Dit zorgt er voor dat je sneller bij het duurste pakket uitkomt, wat overigens wel veel waar voor het geld bied. Interieurstyliste was een mooie aanvulling, de ideeen die ze had hebben we na de bezichtigen gehouden. Tijdens de bezichtigingen brengt Rudy altijd een positieve energie mee en hield ons direct op de hoogte met zijn indruk van de bezichtiging. Contact met het kantoor was ook goed, vaak binnen enkele minuten al een reactie bij vragen. Zeer tevreden met het resultaat en het proces!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
7-7-2023 Ivo van Bilsen De makelaar is zeer pragmatisch en ondersteunend in het verkoop en aankoopproces van onze huizen geweest. Zijn belangrijkste meerwaarde was tijdens de onderhandelingen. We waren zeer tevreden over de resultaten.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
30-6-2023 Anoniem Erg fijne makelaar. Had een reële vraagprijs in gedachten, heeft alle bezichtigingen ondanks de hitte met veel enthousiasme gedaan en heeft erg goed geadviseerd welke bieding het meeste kans maakte. Was ook altijd goed bereikbaar.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
29-6-2023 Anoniem Perfect geholpen bij de verkoop. Deskundige medewerkers en een meer dan goede service. Alles wat je van een makelaar mag verwachten.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
28-6-2023 Dhr. Rob Janssen Deze makelaar kent de markt heel goed in de regio Helmond. Ze rekenen niet als alle andere makelaars een courtage maar geven een duidelijk pakket af met daarin de werkzaamheden die ze verrichten. Reactie van de makelaar: 28-2-2023 Dank voor de mooie reactie! We werken graag op een transparante manier waarbij klanten vooraf exact weten waar ze aan toe zijn. Fijn dat dit ook zo door jullie ervaren is. Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
27-6-2023 Anoniem Geweldige makelaar, snelle handeling en top geregeld! Snel en goed mijn woning verkocht. Erg tevreden met alles, dikke 10! Reactie van de makelaar: 27-2-2023 Bedankt voor deze mooie beoordeling! Het is appartement zag er ook altijd perfect uit en kwam de snelheid zeker ten goede. Veel plezier in jouw nieuwe woning en wellicht tot een volgende keer. Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
14-6-2023 Mevr. Kalkhoven Goed bereikbaar. Vlotte communicatie het plannen en het doorgeven van bezichtigingen verliep prima. Ik ben hierbij altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan,
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
14-6-2023 Cees Heijmans Het contact liep goed. Met het aantal kijkers heeft hij goede toelichting gegeven bij het bekijken van de woning. Jammer dat de bezichtigingen maar een pet week warden Waardoor het lang duurde.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
7-6-2023 Jan van Lieshout De verwachtingen waren dat we ook veel invloed zouden hebben over belangrijke zaken,dat we het daar over eens zouden zijn en dat we zo nodig dagelijks geinformeerd zouden worden.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
6-6-2023 Dhr. Stephan Swartjes super makelaar handelt snel. informeert goed en zeer klantvriendelijk. volledig verzorgd van a tot z Reactie van de makelaar: 2-2-2023 Bedankt voor deze mooie beoordeling maar het was ook heel plezierig om samen te werken vanuit mijn kant. We konden altijd terecht, de woning was keurig opgeruimd en je stond steeds open voor suggesties. Uiteindelijk hebben we samen een heel mooi resultaat behaald! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
1-6-2023 Hans van Ham Wij hebben met VB&T Makelaars heel fijn samengewerkt ,wij zijn heel prettig en deskundig geholpen. Met name Helga Verschuuren heeft voor ons haar uiterste best gedaan . En met haar inzet was ons huis binnen 3 weken verkocht. Dus wij zijn zeer tevreden met VB&T Makelaars. Hans en Hannie van Ham.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
11-5-2023 Theo Driessen Alles tip top in orde. Alleen de wachttijd voor de fotosessie duurde twee en een halve week. Dat hadden we niet voorzien. Reactie van de makelaar: 11-2-2023 Gefeliciteerd met de verkoop van jullie woning! Fijn om te lezen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt. Het opstarten heeft inderdaad net iets langer geduurd, maar de fotograaf heeft de woning prachtig in beeld gebracht. De brochure is dan ook een mooi document als herinnering aan jullie woning! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
25-4-2023 Anoniem Ik ben bijzonder tevreden over de makelaars Helga Verschuuren en Inge Lewandowski. Zij hebben mij bij zowel het aankoop- en verkoopproces bijzonder goed geholpen. Zij nemen je je mee in elke stap van het proces. Trekken samen met je op en helpen je bij de verschillende beslissingen die te nemen zijn, door alles in een juiste perspectief te plaatsen. Dit doen ze door een goede balans te zoeken tussen emotie en zakelijkheid. Zij zijn in staat om te ontzorgen. Tel daarbij op een goede backoffice, en het plaatje is compleet. Reactie van de makelaar: 25-2-2023 Deze review geeft een top samenwerking weer tussen onze afdelingen zoals wij deze voor ogen hebben: klanten ontzorgen en naar optimale tevredenheid begeleiden in hun aankoop- en verkooptraject! Van harte gefeliciteerd met de verkoop van jouw woning en op naar het nieuwe woonavontuur. Met vriendelijke groet, Inge Lewandowski Helga Verschuuren
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
21-4-2023 Dhr. E. Rijksen Zeer goed contact gehad met mijn makelaar. Wist me bij elk detail tijdig te vinden en wanneer ik de makelaar nodig had was hij snel beschikbaar. Het persoonlijke account bij VB&T was zeer gemakkelijk en behulpzaam. Reactie van de makelaar: 21-2-2023 Bedankt voor deze mooie beoordeling en uiteraard ook voor de vlotte en soepele samenwerking. Hierdoor zijn we tot een mooi resultaat gekomen! Alvast veel geluk in de nieuwe woning en tot snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
18-4-2023 Dhr. Jos Timmers Zeer goed begeleid door deze makelaar, goede inschatting van de marktwaarde, goed geholpen mbt tekst voor de verkoop en uiteindelijk met een prima kandidaat-koper gekomen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
13-4-2023 Mevr. Gera Kapteijns Contact met makelaar was super. Fijne man en als er iets was kon ik altijd bellen. Hij heeft er ook voor gezorgd dat wij nog wat langer in ons huis konden blijven zitten en niet tussentijds hoefde te verhuizen. Top
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
11-4-2023 Mevr. Scheerens- Heijmans "Onze" makelaar Ton Loverbosch van VB&T Eindhoven is ons erg goed bevallen. Vanaf het begin was er een positieve klik. Ton leest gewoon tussen de regels door je wensen, dat maakte het contact gemakkelijk en hebben wij als zeer waardevol ervaren. Hij nam altijd ruim de tijd voor ons en waar nodig heeft hij met papierwerk geassisteerd en last but not least vielen wij in een reuze snelle verkoop met een voor ons prima verkoopbedrag.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
16-3-2023 Anoniem Vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel gehad, ze helpen en begeleiden je van A tot Z. word overal van op de hoogte gehouden en de bezichtigen worden zoveel mogelijk geclusterd waardoor je zo min mogelijk last hebt daarvan. ze staan dag en nacht klaar om je vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen. al met al een top ervaring Reactie van de makelaar: 16-2-2023 Dank jullie wel voor de mooie woorden bij deze beoordeling. Het feit dat jullie het ontzorgen en de communicatie zo fijn ervaren hebben, geeft ons een extra goed gevoel. Tevreden klanten, dat is immers ons doel! Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop van jullie woning. Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
13-3-2023 Anoniem Ondanks een veranderende markt mijn huis voor een mooie prijs verkocht. Er kwam behoorlijk wat onderzoek en papierwerk bij kijken, omdat het om een buitenlandse koper ging. Dit hebben ze netjes voor me verzorgd. Reactie van de makelaar: 13-2-2023 Wat een mooie review, dankjewel daarvoor! Fijn dat de verkoop, ondanks de veranderende markt, naar tevredenheid verlopen is. Dat de woning zo netjes verkoopklaar gemaakt is voor de foto’s heeft daarin een grote rol gespeeld. Nog even geduld en dan kunnen de verhuisdozen - wederom - ingepakt worden, een mooi vooruitzicht! Met vriendelijke groet, Ton Loverbosch
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
13-3-2023 Anoniem Contact verliep heel prettig. Snelle reactie op vragen. Uitstekende foto's en filmpjes. Goede begeleiding van zowel ons als verkoper, alsmede de koper. Reactie van de makelaar: 13-2-2023 Bedankt voor deze mooie beoordeling en het prettige onderlinge contact tijdens het verkooptraject. Nogmaals gefeliciteerd met het mooie resultaat dat we hebben mogen behalen en veel geluk in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Ton Loverbosch
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
9-3-2023 Harriejan Eijkemans Onze makelaar Laurie is een heel fijn persoon om mee samen te werken, persoonlijk en meedenken. Geeft een heel vertrouwelijk gevoel Reactie van de makelaar: 2-2-2023 Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Jullie hebben daar zelf ook aan bijgedragen door de woning perfect verkoopklaar te presenteren. Ik wens jullie alvast veel plezier in jullie nieuwe appartement in Helmond! Groet, Laurie Doreleijers - Willems
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
8-3-2023 Anoniem Wij zijn meer dan tevreden over Jean-Michel van Meersbergen: eerlijk, goed advies en heel vriendelijk
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.5
28-2-2023 Anoniem De makelaar schatte de situatie/prijs in de markt van de verkoop van ons huis goed in. Contacten met makelaar Rudy verliepen prettig en ook de administratieve ondersteuning door Esther vanuit het kantoor was adequaat. Voor de prijstelling van de kosten wordt gebruik gemaakt van 3 pakketten, waaruit een keuze kan worden gemaakt. Dit werkte voor ons erg prettig, want zo was maatwerk mogelijk.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
23-2-2023 Anoniem Veel kennis van de woningmarkt in Eindhoven en een prettige samenwerking gehad. Het appartement is goed verkocht. Bedankt Peter! Reactie van de makelaar: 23-2-2023 Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het uiteindelijk voor! Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking en alvast veel geluk in jullie nieuwe woning! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
17-2-2023 Dhr. Johan de Wild xjkhulih;o'fgkjkl;[';ogjghifgjgkhlgvhjgijk vxfgj .jkluoiljoijuigviogp;jk[jp8ho8gpoh[jup9ghogugityuyu
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
8-2-2023 Dhr. Roche Makelaar kwam zeer deskundig over .De communicatie met haar verliep zeer goed en zij hield ons zeer goed en snel op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zeer kundige /prettige uitleg over verkoop/koop voorwaarde aan verkoper/koper(in het engels) Wij zijn zeer goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Zeer prettige makelaar Reactie van de makelaar: 2-2-2023 De juiste koper op het juiste moment met een enthousiasme waar we allemaal blij van worden! Het hele traject is goed en soepel verlopen, fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Communicatie is hierin de belangrijkste factor en die is vanuit beide zijden goed opgepakt. Nu op naar de verhuizing: het inpakken van de verhuisdozen en op naar jullie nieuwe woonlocatie. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de verkoop van jullie woning! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
19-1-2023 Anoniem Goede contacten met Laurie. Denkt mee maar is niet opdringerig. Geeft goede adviezen. Geeft he genot dat alles goed voor je geregeld wordt. De prijs is wel aan de hoge kant, maar de moeite waard.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-12-2022 Anoniem Het contact is perfect verlopen. Goede contact momenten. Zowel persoonlijk als telefonisch. Ik ben erg blij met deze makelaar.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.8
27-12-2022 Anoniem We zijn voor een prima prijs goed geholpen bij de verkoop van onze woning en bevelen VB&T van harte aan! Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Het verkopen van je woning is een heel spannende aangelegenheid, waarop jullie je goed voorbereid hebben. Het traject is fijn verlopen, waarbij soms even wat extra geduld opgebracht moest worden. Uiteindelijk geldt het eindresultaat en kan de fles bubbels opgemaakt worden om te proosten op de verkoop en de laatste jaarwisseling in deze woning. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de verkoop! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
23-12-2022 Anoniem Perfecte combinatie tussen digitaal en persoonlijk. VB&T is de beste klantervaring geweest in de hele keten van aan- en verkoop.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
13-12-2022 Bernadette Kwaks Wij werden goed en regelmatig geïnformeerd. Reële adviezen! Dit heeft geleid tot een fijne verkoop van onze woning!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
5-12-2022 Marcel Meulendijks Heel vlot verkooptraject in de onrustige huizenmarkt. Zeer goede communicatie. Altijd op de hoogte gebracht van elke stap op een hele prettige manier. Top! VB&T is een echte aanrader!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
28-11-2022 Anoniem Ik wilde de zorg voor de verkoop in handen geven van deskundigen. Had daar zelf absoluut geen ervaring mee. Vb&t heeft mijn verwachtingen daarin meer dan waar gemaakt.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
24-11-2022 Dhr. H. Donkers Makelaar heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis . De begeleiding van de verkoop was voor beide partijen goed gegaan. Ik raad deze makelaar zeker aan voor andere verkopers die hun huis willen verkopen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
8-11-2022 Anoniem Hele deskundige makelaar, ben uitstekend geïnformeerd en kon altijd terecht met vragen. Ook alle lof voor de rest van het kantoor.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
25-10-2022 Dhr. Willem V Deursen Het contact is altijd prettig verlopen op 'n persoonlijke manier, we hebben samen de verkoopprijs goed vastgesteld en de woning is binnen 3 weken verkocht, en dat is zeker de verdienste van de zeer ervaren makelaar Peter de Kok van Vb&t makelaars, die overigens ons huis voor ons ook had aangekocht 23 jaar geleden. Wij bevelen dit makelaarkantoor van harte aan. Bedankt Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
19-10-2022 Anoniem De makelaar schatte de situatie/ prijs in de markt van de verkoop van het huis goed in; het wekelijkse contact over de status van de week verliep voor het gevoel en voor de realiteit prettig. Een goed luisterend oor van de makelaar bracht altijd openingen naar de (nabije) toekomst.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
16-10-2022 Anoniem Kordaat, snel en vakkundig handelen. Prima ervaring. Tweede keer dat we kiezen voor VB&T. Goede ervaring en prima resultaat binnen korte tijd.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
14-10-2022 Anoniem Goed overleg samen en werd ook goed op de hoogte gehouden. Alles gedaan wat beloofd was . Alles goed geregeld. Prima ik ben uiterst tevreden.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
11-10-2022 Anoniem Erg prettige samenwerking met Laurie. Ze heeft ons goed geholpen en stond altijd open voor vragen! We vonden het prettig dat na iedere bezichtiging we een telefoontje kregen over de mogelijke kopers. Ook in hun dossier kon je perfect volgen hoe de verkoop verliep van het huis. Bedankt!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
26-9-2022 Dhr. Martin van Thiel We hebben Peter de Kok ervaren als een zeer deskundige en vooral betrokken makelaar. Direct na elke bezichtiging belde hij ons op om verslag te doen. Ook schreef hij een kort verslag in ons Individueel Digitaal Dossier (IDD). Zo'n IDD hebben wij als heel handig ervaren. Ook ons emailcontact liep gesmeerd. Belde je Peter met een vraag en je kreeg hem niet direct te pakken, hij belde altijd spoedig terug. Wij bevelen Peter de Kok van vb@t Makelaars aan!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
20-9-2022 Mevr. Regina Blok We zijn fantastisch begeleid. Iedere keer als er iets was, namen ze direct contact op. Als wij vragen hadden, kregen we direct antwoord. Bij problemen zochten ze samen met ons naar oplossingen.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
20-9-2022 Anoniem Het contact verliep makkelijk, afspraken worden nagekomen, duidelijke prijsstelling in de zin dat je betaalt voor een pakket met vaste prijs. Zeker tevreden!
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-8-2022 Dhr. van Gastel Persoonlijk, meedenkend, ontzorgend en professioneel. Wij hebben in volledig vertrouwen onze woning tijdens het verkoopproces aan Helga kunnen toevertrouwen. Ze begrijpt wat het is om vreemden in je woning toe te laten.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
9-8-2022 Anoniem Contact verliep goed en snel. Makelaar is vriendelijk, deskundig en denkt goed mee. Met betrekking tot de prijs: Ze bieden drie verschillende dienstverleningspakketten aan met verschillende prijzen naar gelang de service die ze bieden ( o.a: aantal bezichtigingen, interieur stylist etc).
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.3
11-7-2022 Anoniem Helga Verschuren van V B & T makelaars Helmond heeft ons perfect geholpen en wij bevelen haar van harte aan zowel bij eerdere bezichtigingen van appartementen als bij de uiteindelijke keuze om de verkoop van onze woning aan haar te gunnen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
21-6-2022 Dhr. Vosman Ontzetten tevreden over vb&t makelaars. Zij hebben oog voor de klant en zijn erg service gericht, geven goede informatie en deskundig advies, weten waar ze over praten! Voor iedereen die naar een betrouwbare makelaar zoekt kunnen wij vb&t van harte aanbevelen.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
10-6-2022 Anoniem Makelaar heeft goed geluisterd naar onze wensen. Met het priumeasy pakket zijn we echt ont-zorgd met de verkoop van ons huis. Alles was goed geregeld van begin tot eind.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
7-6-2022 Dhr. Oomen Verkoop verliep snel en deskundig alleen al dat papierwerk was even lastig verder zijn we zeer tevreden over het traject wat we hebben doorlopen gebeurd ook niet iedere dag
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
23-5-2022 Anoniem We waren steeds erg gespannen maar de makelaar wist de rust te bewaren om zodoende de verkooptijd zonder al te veel stress door te komen. Ook een realistische kijk heeft ons geholpen. We vinden dat we 't samen met de makelaar naar een heel goed einde gebracht hebben.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
23-5-2022 Dhr. van De Leur Medio mei 2022 is ons contact met VB&T gestart en is met Jean Michel van Meersbergen een opdracht tot dienstverlening afgesloten. De bemiddeling tot het verkrijgen van een huur appartement leidde, niettegenstaande de prettige en accurate bemiddeling en inspanningen door VB&T, niet tot een door ons gewenst resultaat. Door onze eigen zoektocht hebben wij uiteindelijk een appartement kunnen huren in het door ons gewenste stadsdeel Strijp. De verkoop van onze woning is door VB&T, i.c. door Angelique Basten, prima geregeld. Alle waardering voor haar en jullie Binnendienst. De oplevering / inspectie is op 13 mei jl. naar tevredenheid begeleid door Johan Lokhorst. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening en communicatie met uw VB&T. Afspraken werden altijd en correct nagekomen. De persoonlijke benadering / bejegening, ook telefonisch, hebben we erg gewaardeerd. Bij veel instanties/organisaties, zo is onze ervaring, ontbreekt het daar nogal eens aan. Hulde voor VB&T ! Wij zullen VB&T in voorkomende situaties altijd aanbevelen als dé makelaar !
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.5
20-5-2022 Anoniem Het contact met makelaar Peter verliep heel gemakkelijk en prettig. Hij was zowel telefonisch als via mail goed bereikbaar en reageerde snel. Ons huis was ook snel verkocht dankzij zijn voortvarendheid. Heel blij met deze makelaar. We hadden een compleet pakket wat zeker de moeite waard is, je hebt een zorgeloze verkoop van je huis. Je betaalt voor het pakket een aanbetaling en daarna bij de overdracht via de notaris de test. Reactie van de makelaar: 20-2-2022 Bedankt voor deze mooie beoordeling en vooral ook voor de prettige samenwerking. Fijn dat jullie ook de noodzaak inzagen van voortvarend te werk te gaan en we ook altijd terecht konden voor bezichtigingen. Succes met de verhuizing en tot snel! Groet, Peter de Kok
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
17-5-2022 Anoniem Het contact is naar wens verlopen. Duidelijke en heldere informatie. Sparring mogelijkheden en verder goed gestructureerd afgehandeld, niet alleen vanuit de makelaar zelf maar ook vanuit de backoffice was alles prima geregeld.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
10-5-2022 Dhr. Cremers Lauri is vriendelijk, altijd bereid tot snelle uitleg en reactie. Geen loze beloften en een actieve houding hebben voor een snelle en goede verkoop gezorgd. We raden haar van harte aan.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
10-5-2022 Dirk Visser Prettig, reageert snel, duidelijk en amicaal. Fijne afhandeling en duidelijk en overzichtelijk wat de kosten en verwachtingen zijn.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
29-4-2022 Anoniem Het gevoel was meteen goed met de makelaar, er wordt rekening gehouden met onze wensen. ze is deskundig en weet precies wat er in de markt speelt, Alles werd duidelijk uitgelegd. We werden het hele traject op de hoogte gehouden. Reactie van de makelaar: 1-3-2022 Dank jullie wel voor deze top beoordeling! Het gehele verkooptraject is goed en voorspoedig verlopen, een fijne samenwerking met jullie als verkopers. Heel veel succes met de verhuizing! Met vriendelijke groet, Helga Verschuuren
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
27-4-2022 Yvonne van Orsouw Ik ben heel tevreden over de vriendelijke, complete en professionele dienstverlening van makelaar Helga Verschuuren en van Hospitality Manager Celine Hermans. Er werd meegedacht en snel geschakeld. Hartelijk dank daarvoor.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
22-4-2022 Dhr. Hazen Contact verliep zeer goed altijd telefonisch berijkbaar en kreeg direct antwoorden op mijn vragen. Ook met alle medewerkers van styliste, fotograaf tot administratie goede afspraken kunnen maken. terugkoppeling van bezichtingen door makelaar waren goed en ook in digitaal platform leesbaar terug te vinden. Dit gaf vertrouwen en een goed beeld van mogelijke kopers en hun bevindingen. Het digitale platform was zeer gebruiks vriendelijk en makkelijk te beheren.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
15-4-2022 Dhr. Manders Heel aangenaam zeer goed prettige ervaring zowel met de makelaar Laurie als met het kantoor meisje Celine 10 plus
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
13-4-2022 Anoniem Acteren naar de wensen van de klant. Geven goede tips voor de bezichting. Reageren snel. Verkoop strategy konden we gaandeweg snel aanpassen naar onze wens.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
5-4-2022 Dhr. Ron Vissers Goed contact . Snel reply indien telefonisch niet direct bereikbaar. Direct info na bezichtigingen. Dus tevreden
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.5
11-3-2022 Anoniem Contacten met de makelaar verliepen prima. Er wordt met je meegedacht en je wordt goed begeleid in het verkoopproces. Persoonlijk ben ik heel goed geholpen en ze hebben me ‘ontzorgd’. Heel fijn! Ik kan ze echt aanbevelen.
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
5
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
4
Gemiddeld
6
2-3-2022 Johan Louwers Er zijn diverse malen fouten gemaakt zowel naar ons als naar de koper toe en veel geïnteresseerden die geen kans hebben gekregen. Alles bij elkaar te makkelijk
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
11-2-2022 Dhr. van Der Stam De benadering, de kennis en verkoop positionering is van een hoog niveau. Afspraken worden goed opgevolgd en de tools die ingezet worden zijn zeer toegankelijk. De verwachting die gegeven was kwam 100% uit
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
10-2-2022 Mevr. Stockx Yvonne wat ook wilde weten of gedaan wilde hebben er stond altijd wel iemand klaar om mij te helpen snel en zeer vriendelijk.Bedankt allemaal.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8
4-2-2022 Mevr. van Der Meer Afspraken worden nagekomen, duidelijke uitleg, vriendelijke en geduldige medewerkers. Ik vond het heel fijn om direct terugkoppeling te krijgen van de kijkers, de biedingen etc.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
3-2-2022 Mevr. Marion Stevens Deskundige makelaar die onze torenwoning tijdens de bezichtigingen op zijn karakteristieke pluspunten heeft weten te “verkopen”. Ook de uiteindelijke onderhandelingen prima geleid. Een kleine opmerking; het blijft moeilijk om goede foto’s te maken die recht doen aan ons woonobject. Gelukkig hebben we die met eigen foto’s kunnen aanvullen.
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
2-2-2022 Anoniem Het verliep prima totdat onze makelaar enkele weken afwezig was en de invaller er ook een dag niet was, toen kwam er een derde die niet goed geïnformeerd was over de situatie en bij aspirant kopers niet veel vragen kon beantwoorden.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
24-1-2022 Dhr. Middeldorp Het juiste advies en het snelle schakelen met de juiste klik. Rudy en zijn team zijn deskundige mensen, weten wat er in de markt speelt en ontzorgen je van A tot Z
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
23-1-2022 Dhr. Huubvan Schijndel Contact met makelaar verliep open en en gaf vertrouwen vanaf eerste gesprek en kennismaking. Alle afspraken worden nagekomen zoals besproken, prima service bij het maken of verzetten van afspraken en verstrekken van informatie. Reactie van de makelaar: 23-2-2022 Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat het verkooptraject vertrouwd en fijn voelt, dat is ook onze doelstelling.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.5
19-1-2022 Mevr. Veerle van der Linden Fijne makelaar, duidelijk, eerlijk, realistisch. Goede kennis van de markt. Prettige communicatie. Aanrader!
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
8.3
17-1-2022 Anoniem Prima communicatie en service. Bij vragen via mail en telefoon direct antwoord. Ook het contact met de koper in samenwerking met de makelaar was prettig.
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
6
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
5
Gemiddeld
6.8
4-1-2022 Anoniem Alhoewel de makelaar zeker kundig is zijn er tijdens het verkoopproces diverse fouten gemaakt. Het was overduidelijk dat de verkoopmakelaar met teveel zaken tegelijk bezig was waardoor dingen fout konden lopen. Dat gaf niet het gevoel dat de makelaar mij en mijn partner heeft ontzorgd heeft tijdens het verkoopproces.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9.3
29-12-2021 Mevr. Angela Kuijpers Het voelde zeer deskundig, heel vertrouwd en eigen, nam onze wensen serieus. Gaf ons het vertrouwen dat we een mooi en goed huis te koop hadden. Dat ons huis ook zo verkocht zou zijn. Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Bedankt voor de beoordeling, een mooie score! We hebben jullie gevoel waar kunnen maken en binnen korte tijd de juiste koper voor jullie woning kunnen vinden. Dank jullie wel voor het vertrouwen!
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
14-12-2021 Anoniem Zowel de makelaar als het kantoor ben ik uitermate tevreden over. Uitstekende communicatie middels telefoon, mail, Whatsapp en een eigen online woondossier, zodat ik alles kon volgen. De makelaar was zeer kundig, prettig in de omgang en heeft er alles aan gedaan om een geslaagde verkoop te realiseren. Complimenten!
Deskundigheid
1
Prijs / kwaliteit
1
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
1
Gemiddeld
2.8
13-12-2021 Anoniem Zo lang als het in hun voordeel is zijn ze bereikbaar en werken ze overal aan mee, maar als het over gemaakte afspraken gaat zijn ze ineens niet meer bereikbaar en laten ze je volledig in de steek. Dank je wel vb&t dankzij jullie ben ik volgende week dakloos !! Reactie van de makelaar: 1-2-2001 Beste Patricia, Bedankt voor de genomen moeite om ons een waardering te geven. Wij betreuren het enorm dat je geen prettige ervaring hebt gehad. Wij streven er juist ten alle tijden naar het beste uit onze service te halen voor jou als klant. Dat blijkt alleen al uit de nationale onderscheiding die we recentelijk in ontvangst mochten nemen van beste service makelaar. Na je dossier beoordeeld te hebben als (huur) woningzoekende kunnen we je het volgende berichten: Elke kandidaat dient aan de gestelde norm te voldoen van onze (institutionele) beleggers. Je dossier kan pas beoordeeld worden als alle gevraagde documenten zijn aangeleverd door de kandidaat. Dat werd ons echter onmogelijk gemaakt, om de bij jou bekende redenen die wij hier voor jouw privacy niet openbaar zullen maken.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
2-12-2021 Anoniem Zeer prettig contact en behulpzaam. Vb&t heeft het verkopen van mijn woning volledig uit handen genomen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
8.8
29-11-2021 Jan van Tuinen Had iets meer willen weten waarom na de bezichtiging zo weinig mensen een bod uitbrachten; op grond van de bezichtiging had ik meer biedingen verwacht. Gelukkig tussen de biedingen 1 die bijna aan mijn verwachtingen voldeed.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
24-11-2021 Anoniem Super goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Ten alle opzichten. Zowel begeleiding als service als luisterend oor naar onze wensen. Ik beveel iedereen vb&t makelaars aan voor zowel het verkopen als kopen als huren van een woning.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
22-11-2021 Mevr. Cuypers Contact makelaar verliep uitstekend, prettige communicatie, goed bereikbaar en deskundig. Mijn verwachtingen waren hoog en daar is ruimschoots aan voldaan . De presentatie adhv foto's en video waren prachtig, kregen hierop veel positieve reacties. Gevolg dat de verkoop dan ook binnen enkele weken gerealiseerd was. Voor ons een positieve beleving met makelaar VB&T en met name met Helga Verschuuren. Reactie van de makelaar: 22-11-2021 Ondertussen is het gehele verkooptraject afgerond en is het heel leuk om te lezen dat we de hoge verwachtingen waargemaakt hebben. Alle zaken die genoemd worden ervaren wij als speerpunten in onze dienstverlening en het is fijn als het gewaardeerd wordt door de klanten. Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop!
Deskundigheid
7
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8
Gemiddeld
7.8
17-11-2021 Anoniem De contacten met de makelaar waren goed. Met betrekking tot de vaststelling van de Vraagprijs was er wel een verschil van inzicht over de te volgen strategie; of een en ander tot nog een beter resultaat geleid zou hebben, is niet vast te stellen. Wel moet de opvatting en het inzicht van de verkoper terdege worden meegewogen. Reactie van de makelaar: 17-11-2021 Dank u wel voor de beoordeling. Soms loopt een verkooptraject net iets anders dan wellicht vooraf gedacht. Uiteraard worden de wensen van een verkoper meegenomen, waarbij wij altijd het advies in het belang van de opdrachtgever opstellen. U heeft ook aangegeven tevreden te zijn met het gehaalde verkoopresultaat.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
17-11-2021 Anoniem Prettig contact met de makelaar. In het intake gesprek werd alles helder uitgelegd. Voor de prijstelling van de kosten wordt gebruik gemaakt van pakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het makelaarskantoor maakt gebruik van een electronisch dossier wat heel prettig werkt. Hierin staan alle relevante gegevens. Ook worden in het dossier de bezichtigingen vermeld en de bevindingen zodat je "a la minute" de informatie tot je hebt. Al met al een dikke tien voor VB+T Makelaars en met name Rudy.
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
9.8
5-11-2021 Anoniem Professioneel, betrokken, afspraken nakomen, heel prettig contact, zelfde dag reactie op vragen, eerlijk en transparant, goede inschatting van potentiële kopers, zou deze makelaar zeker aanbevelen
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10
Gemiddeld
10
1-11-2021 Dhr. van De Ven Goed contact met makelaar Peter de Kok gehad en nog steeds, gedurende het gehele proces. De makelaar zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, proffesioneel, zeer betrouwbaar en heel transparant. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9
Gemiddeld
9
14-10-2021 Mevr. Birgit Lau Hele fijne makelaar! Hele goede begeleiding en uitleg. Eigen inbreng was mogelijk en wensen wordt aan voldaan Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Daarom ook voor de verkoop van het huis van van mijn partner ook weer voor deze makelaar gekozen.

Our customers rate us 9 out of 10!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

We are ready to help you

Our colleagues at vb&t Makelaars will be happy to help you.

For more information or a no-obligation appointment, please feel free to contact us.

Arrange an appointment