Jouw persoonlijke verkoopmakelaar

‘Hoe snel is mijn huis verkocht’ en ‘Voor hoeveel kan ik het verkopen?’ zijn vragen die veel gesteld worden door toekomstige huizen-verkopers. Het antwoord hierop is helaas niet zo makkelijk. ‘Hoe is de markt op dit moment?’ en ‘Hoe verkoopklaar is het huis?’ zijn vragen die eerst beantwoord moeten worden. Daarna gaan we verder met de positionering. Voor ieder te verkopen woning gaan we op zoek naar de beste manier om deze in de markt te zetten. Of je nu een huis of een appartement te verkopen hebt, wij zijn dé makelaar voor jou!

Maak een afspraak

Kennismaken

Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst beter wil leren kennen. Hiervoor plannen wij graag eerst een vrijblijvende waardebepaling. Aan ons de taak om jouw vertrouwen te winnen. Overtuigd? Met Easie stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij samen de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 3 pakketten opgesteld met verschillende samenstellingen, zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je er altijd nog voor kiezen om in een later stadium extra diensten af te nemen!

Alle pakketten

De prijs

Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde voor jezelf en wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke vraagprijs zien. Wij zijn professionals in het bepalen van de marktwaarde van jouw woning. We halen het onderste uit de kan voor jou!

Picture perfect!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw woning zo mooi en goed mogelijk gepresenteerd wordt aan huizenzoekers. Wat kan je onder andere van ons verwachten?

  • Stylingadvies door een professionele stylist;
  • Uitmuntende foto’s, video en 360 graden foto’s die de woning perfect weergeven;
  • Een hippe digitale brochure;
  • Stijlvol tuinbord, waardoor voorbijgangers meteen zien dat jouw woning te koop staat;
  • Vermelding op de bekendste woonsites.

Ready... set... go!

Ons doel is om je volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Wij zijn gedurende het hele proces, maar natuurlijk ook daarna, jouw aanspreekpunt. Hierdoor kun je fijn met een wijntje op het terras gaan zitten, terwijl wij het huis verkopen!

Maak een afspraak

Hoeveel is jouw huis waard? Deze vraag kunnen wij voor je beantwoorden door het doen van een gratis waardebepaling. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde voor jezelf en wil je weten of dit in de buurt komt van de marktwaarde. Wij zijn professionals in het bepalen van de waarde van jouw woning, door onze jarenlange ervaring. Mail of bel snel voor een afspraak!

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak