Over ons

Jouw huis (ver)kopen met vb&t Makelaars

De makelaars van vb&t Makelaars kunnen jou optimaal ondersteunen bij de verkoop of aankoop van jouw huis of appartement. Door de jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant, weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt. Samen met jou bepalen zij o.a. een scherpe vraagprijs en geven je een advies over de presentatie van jouw huis of appartement.

Wil je concretere informatie over de huizenmarkt in Eindhoven, Helmond of Den Bosch of kennis maken met onze makelaars? Onze makelaars staan je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan op een van onze kantoren, of bij jou thuis. In onderling overleg, zijn er ook buiten de reguliere openingstijden mogelijkheden voor een afspraak. De tevredenheid van onze klanten hangt af van het voldoen aan de verwachtingen. Wij zullen in de beginfase dan ook alle verwachtingen vanuit jou als opdrachtgever en vanuit ons kenbaar maken om zo tot een prachtig resultaat te komen voor beide partijen. Onze klantbeoordelingen bevestigen dit!

Verkoop op maat met EASIE!

Wij hebben hierop ingespeeld door in 2019 een nieuwe verkooptool te introduceren. De vraag naar een traditioneel verkoopproces wordt namelijk steeds kleiner. De vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter waarbij vaste tarieven zeer wenselijk worden. Als antwoord op deze verandering hebben wij een nieuwe tool geïntroduceerd, namelijk Easie. Met Easie stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing.

Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, maken wij de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je als onze opdrachtgever precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 3 pakketten opgesteld met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen.

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak