Jouw persoonlijke aankoopmakelaar

De beslissing is genomen om naar een nieuw huis te gaan kijken! Natuurlijk is dit proces niet zo makkelijk als het kopen van een pakje boter. vb&t Makelaars is er wanneer je uitglijdt en helpt graag met de zoektocht naar jouw nieuwe ‘thuis’. Je vindt het moeilijk om de juiste woning te vinden en wil graag bij alle stappen begeleid worden door de juiste persoon? Dan is een aankoopbegeleiding de juiste oplossing voor jou. Met jouw persoonlijke wensenlijst helpen wij je in de zoektocht naar jouw droomwoning!

Hoe te beginnen?

Het proces van het kopen van een huis is erg spannend en niet iets wat je jaarlijks doet. We zien de vraagtekens dan ook vaak verschijnen. De kans is groot dat gedurende de rit de woonwensen veranderen, omdat er meer kennis en informatie wordt opgedaan. Het is belangrijk om van tevoren goed op de hoogte te zijn van alle stappen die doorlopen moeten worden. Wij onderscheiden drie stadia bij de aankoop van een woning: een goede voorbereiding, bezichtigen en de uiteindelijke aankoop. Natuurlijk helpen wij graag tijdens elke fase!

Kun je het betalen?

Natuurlijk is het geen goed idee om naar een luxe villa te gaan kijken, wanneer de financiële middelen nog niet in beeld zijn gebracht. Goed financieel voorbereid zijn, is al het halve werk! Freek Hypotheek helpt graag bij het uitzoeken van de mogelijkheden. En wie weet…past die villa jou toch bij jou!

Ga goed begeleid op pad!

Het uitbrengen van een bod is een kunst op zich. Hierbij moet aan een aantal dingen worden gedacht. Het is méér dan het lukraak noemen van een bedrag. Wij zijn een kei in onderhandelen! Maar dit doen we niet alleen op financieel gebied. Gordijnrails overnemen om een hoop klim en klauterwerk te besparen? Past die hippe vitrinekast in de hoek beter in jouw interieur? Heb je speciale wensen voor de overdracht? Andere voorwaarden? Wij denken met je mee.

Daarom zijn wij er!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een goede zet bij het kopen van jouw nieuwe woning. De makelaar die is ingeschakeld door de verkopers, zal er alles aan doen om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te sprokkelen. Om te voorkomen dat deze de laatste cent uit jouw portemonnee haalt, is vb&t Makelaars er voor jou! Bij ons staat jouw belang als koper voorop. Samen staan we sterk tegen de andere partij

Maak een afspraak

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een goede zet bij het kopen van jouw nieuwe woning. De makelaar die is ingeschakeld door de verkopers, zal er alles aan doen om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te sprokkelen. Om te voorkomen dat deze de laatste cent uit jouw portemonnee haalt, is vb&t Makelaars er voor jou! Bij ons staat JOUW belang als koper voorop. Samen staan we sterk tegen de andere partij!

Wij zijn jouw vertrouwenspersoon!

Het kopen van een nieuw huis is een leuke en belangrijke stap in je leven. Om geen kat in de zak te kopen is het erg belangrijk om niet lukraak een woning te kopen, maar dit goed doordacht te doen. Niet alleen de financiële en juridische aspecten zijn belangrijk, maar vooral ook het gevoel bij de woning. Is het een verstandige keuze? Voel je je er thuis? Deze en vele andere vragen zullen bij je opkomen. Wij zijn jouw vertrouwenspersoon bij het hele proces en wijzen je op alle voor- en nadelen met betrekking tot iedere woning en geven hierover uitgebreid advies.

Onze taak: jou ontzorgen!

Als aankoopmakelaar inspecteren we de woning die je wil gaan kopen. Ook kijken we natuurlijk of we ergens houtwormen zien kruipen en of het dak niet op instorten staat, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan na de koop. Door ons bouwkundig, financieel en juridisch inzicht, kunnen wij wijzen op alle relevante punten die van toepassing kunnen zijn op het huis.

Zodra we een nieuw ‘thuis’ voor je gevonden hebben, start het volgende proces: de onderhandeling. Wij willen natuurlijk niet dat je teveel betaalt voor de woning, dus zullen wij het onderste uit de kan halen!

Hier stopt onze dienstverlening natuurlijk niet! Ook zorgen wij voor de afwikkelingen tijdens het aankoopproces. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen!

Search

Je vindt het moeilijk om de juiste woning te vinden en wil graag bij alle stappen begeleid worden door de juiste persoon. Met jouw persoonlijke wensenlijst in de hand, gaan wij op zoek naar jouw droomwoning. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de juridische levering staan wij jou bij! Zijn er na de juridische levering nog mankementen aan de woning? Ook dan zullen wij je adviseren. Behoefte aan exclusief maatwerk? Voor woningen binnen het hogere segment mag je vanzelfsprekend op rekenen. Vraag dit direct aan bij jouw vb&t makelaar.

Wat wij doen

  • Het zoeken van de juiste woning
  • Het uitvoeren van een aankoop scan
  • Bieden of onderhandelen
  • Wij regelen indien nodig een bouwtechnische keuring
  • Wij regelen een taxateur
  • Juridische check koopakte
  • Hulp bij vinden notaris
  • Vanaf eerste bezichtiging met makelaar

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak