TuinWoninginrichting Rik 19 oktober 2022

5 manieren om groen toe te voegen aan je nieuw woning!

Wanneer je een nieuw huis koopt, is er een opwinding die gepaard gaat met de aankoop. Het duurt niet lang voordat je je realiseert dat de overgang nog maar net begint. Je decoratieschema moet opnieuw worden bedacht en bijgewerkt. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan zonder al te veel geld uit te geven. Lees deze tips!

Voeg een kunsthaag toe

Een van de beste manieren om groen aan je nieuwe huis toe te voegen, is door een kunsthaag toe te voegen. Kunsthagen zijn een geweldige manier om privacy toe te voegen, barrières te creëren en je eigendom een ​​weelderige uitstraling te geven. Je kunt een kunsthaag gebruiken als een snelle oplossing terwijl je wacht op bomen of planten die nog moeten groeien om kale of lelijke plekken in je tuin op te vullen. Je kunt ze gebruiken als een tijdelijke oplossing terwijl je ondertussen werkt aan je tuinontwerp.

Voeg een plantenmuur toe

Als je wat groen aan je huis wilt toevoegen, maar niet teveel onderhoud wilt, kun je plantenwand gebruiken. Plantenwanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en stijlen, van natuursteen tot hout. Ze kunnen in elk formaat worden gemaakt, van kleine stukken tot torenhoge muren. Een goed ontworpen plantenwand kan ook dienst doen als kunst. Dit is dus zeker iets om over na te denken!

Voeg een waterornament toe

Waterpartijen kunnen veel groen toevoegen aan je tuin. Waterornamenten kunnen zo eenvoudig of uitgebreid zijn als je wilt. Ze zijn geweldig om wat natuurlijke schoonheid toe te voegen die zowel ontspannend als rustgevend is. Wil je iets meer decoratiefs, kies dan voor een fontein in de voortuin of een binnenvijver met onderwaterplanten. Als je enige kennis van tuinieren hebt, kun je misschien je eigen waterpartij bouwen!

Vul je tuin met struiken

De meest voor de hand liggende manier om groen in je tuin op te nemen, is door middel van struiken. Deze kunnen worden gebruikt om de ruimte van je tuin te definiëren, privacy te bieden, windschermen en schaduw te creëren of een combinatie daarvan. Heb je een grote of lege ruimte, dan zijn struiken ideaal. Je kunt ze ook gebruiken als grenzen voor afzonderlijke gebieden binnen je tuin.

Voeg wat plantenbakken toe

Plantenbakken zijn een geweldige manier om groen aan je huis toe te voegen. Plantenbakken zijn een veelzijdige manier om buiten naar binnen te halen, omdat ze zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Kamerplanten vullen lege hoeken van je huis en zorgen voor zuurstof, wat belangrijk is voor onze gezondheid. Je kunt ook kruiden kweken als kamerplanten. Op deze manier heb je altijd verse kruiden bij de hand!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan