Bart Pype 13 juni 2018

Aardgas is zó 2017!

Steeds minder huiseigenaren kiezen voor aardgas om te verwarmen en koken. Over 30 jaar is geen enkele woning nog aangesloten op aardgas. Met het oog op een onbezorgde toekomst voor jou en je gezin, worden de projecten BunkerToren en De vijf van Vorst volledig aardgasloos opgeleverd. Hiermee wordt BunkerToren het eerste aardgasloze gebouw van Eindhoven.

Wist je dat je in de BunkerToren geen ventilator of airco nodig hebt door de warmte-koude opslag die wordt toegepast? Naast warmte, wordt ook de koude uit de bodem gebruikt, zodat het gehele gebouw wordt verwarmd en gekoeld. Hierdoor blijf je ook tijdens de warme zomeravonden heerlijk koel in jouw appartement. Eind september starten wij met de verkoop van de appartementen. Schrijf je in via deze website. Dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

De woningen van De vijf van Vorst krijgen ook een hoogwaardige isolatie en ventilatie. De woningen worden voorzien van vloerverwarming die naast verwarmen ook kan koelen. Daarnaast kunnen alle woningen worden uitgevoerd met een zeer lage EPC van 0. Bij de ontwikkeling van dit project is bestaand groen behouden. De bomen langs de laan geven direct een volwassen aanblik. Straatlantaarns zijn energiezuinig en de bouw verloopt ecologisch verantwoord met respect voor bestaande ecosystemen, zoals klein (bodem)leven, flora en fauna.

Op 28 augustus van 17.00 tot 20.00 uur, zal de start verkoop van De vijf van Vorst georganiseerd worden aan de van Vorstraat 50 te Eindhoven, in het park. Hierbij zullen ook activiteiten voor kinderen georganiseerd worden zodat het een gezellig event wordt voor het hele gezin! De inschrijving loopt tot zondag 9 september.

Duurzaam wonen in Eindhoven is dichterbij dan je denkt!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan