Verbouwing Rik 22 juni 2022

Alles over PVC vloeren voor je badkamer

Tegels hebben lang geregeerd in high-end badkamers. Badkamer PVC vloeren hebben zich de afgelopen jaren met grote sprongen ontwikkeld om een ​​waardige concurrent te worden. Een PVC vloer badkamer is een goedkopere optie dan tegels. Badkamer PVC vloeren waren voorheen alleen beschikbaar als een doorlopend blad. Het is nu verkrijgbaar in zowel plank- als tegelstijlen en kan gemakkelijk de dure tegel- en houtachtige vloeren repliceren. Hierdoor is het meer aanpasbaar dan ooit tevoren. PVC vloeren hebben een afwerking met hout- en steen effect die echt realistisch is. Deze goedkopere oplossing heeft een aantal duidelijke voordelen waardoor het misschien wel de beste optie voor je is.

Voordelen van PVC vloeren

Badkamer PVC vloeren van roobol zijn aanzienlijk eenvoudiger te installeren dan andere alternatieven. Vind je je badkamervloer koud op winterochtenden? Een PVC vloer kan dan een goede optie zijn. PVC vloeren zijn zachter en warmer voor de voeten in vergelijking met tegels. PVC vloeren zijn een goede keuze voor badkamers omdat ze waterbestendig zijn. Dit betekent dat het niet zal verslechteren als het regelmatig wordt blootgesteld aan water. De waterdichte eigenschappen van PVC vloeren voor de badkamer maken schoonmaken een plezier omdat het niet moeilijk te onderhouden is. Een eenvoudig dweilschema zou voldoende moeten zijn. Deze vloeren hebben relatief weinig onderhoud nodig om het er als nieuw uit te laten zien. Het vervangen kapotte of beschadigde vloeren is geen probleem, omdat PVC vloeren niet zo duur zijn als andere vloeropties. Moderne PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige afwerkingen waaruit je kunt kiezen.

Zijn er PVC vloeren voor natte ruimtes?

PVC vloeren kunnen worden gebruikt in natte en vochtige ruimtes vanwege de waterbestendige en antislip eigenschappen. Het geeft een warm gevoel aan je voeten, wat veel aangenamer is dan koude tegels of hardhout. PVC vloeren zijn er in verschillende slip weerstandsklasse die bepalen hoe slipvast ze zijn. Dankzij de R-classificaties is het ideaal voor gebruik in badkamers en andere ruimtes waar uitglijden kan optreden, zoals in de keuken. PVC vloeren hebben veel voordelen en ook veel nadelen. Het hangt van jezelf en je behoeften af ​​of je het voor je badkamers wilt gebruiken. Je kunt ook kiezen uit de verschillende stijlen en afwerkingen die bij je voorkeuren passen. Het punt is dat niet iedereen PVC voor zijn badkamervloeren wil gebruiken. Het PVC biedt gewoon veel voordelen die andere vloer opties zoals tegels niet hebben. Zorg ervoor dat je het laat installeren door een professionele installateur.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan