Nieuws Anne Fleur Kolthof 31 juli 2023

Augustus: Ontdek onze actiemaand, maar op = op!

Geef niet alleen jezelf, maar je vogels ook een kans om hun woonwensen te realiseren. Hoe leuk is het om je nieuwe vogelvrienden op te vangen in je eigen tuin?

Liefdadigheidsactie van vb&t Makelaars

Dankzij onze liefdadigheidsactie krijgen de eerste 10 verkopers in de maand augustus een custom-made vogelhuisje dat je in je tuin kunt hangen van je nieuwe woning.

Wanneer hang jij je nieuwe nestkastje op? Voorafgaand aan de winter kunnen de vogels schuilen om er tijdens het broedseizoen zelfs een vast broedplekje van te maken. 

Goed om te weten! Jouw makelaar verrast je graag (na je waardebepaling) met een vogelhuisje bij aanschaf van één van onze EASIE-verkooppakketten. 

Art ORO vogelhuisjes vb&t Makelaars.jpg

Redenen waarom zo’n vogelhuisje een must-have is!

  • Gemaakt door je kunstenaar met een beperking.

  • Diverse vogelsoorten observeren in je eigen tuin.

  • Vogels trekken bestuivers aan: gunstig voor jouw bloemen en planten

  • Vogels voorkomen vervelende insecten door ze als voedsel te beschouwen: o.a. mieren, muggen, bladluizen etc.

  • Bescherming tegen weersomstandigheden zoals regen en kou.

  • Een leuk nestkastje om wat kleur te geven aan je tuin.

  • Optie tot open maken en het nestje verwijderen. 

Art ORO vogelhuisjes vb&t Makelaars 1.jpg

Kunst verbindt de medemens 

Wij zochten de verbinding op door het atelier van Art ORO te Beek en Donk te bezoeken. Wij maakten kennis met het kunstzinnige karakter van onze creatieve medemens tijdens deze dagbesteding. De begeleiders streven naar grote zorg en aandacht voor ieder vervaardigd detail. 

Tijdens dit bezoek stonden versteld van de diversiteit aan kleuren. Niet alleen in wat zij schilderden en tekenden, maar vooral het aanspreekbare karakter en de dankbaarheid van deze personen kwamen hier stralend tot hun recht.

Deze manier van kunst deelt ieder zijn of haar eigen verhaal. De dagbesteding van ORO geeft hen ruimte om zo vrij te zijn als een vogel en eigen talenten te vewerken in iets tastbaars. 

Art ORO vogelhuisjes vb&t Makelaars 3.jpg

Aandacht voor de toekomst van een ander

Wij, als vb&t Makelaars, staan niet alleen bekend in de vastgoedsector en haar professionele aankoop- en dienstverlening. We streven ook naar maatschappelijke betrokkenheid. Een voorbeeld hiervan is onze liefdadigheidsactie voor Art ORO in omgeving Helmond.  

We bouwen aan een betere toekomst voor anderen met o.a. onze diverse nieuwbouwprojecten, maar vinden ook een hartverwarmende inspanning van groot belang. We begrijpen om deze reden dat ieder individu in hun gemeenschap een eigen behoefte heeft. We geloven dat iedereen een verschil kan maken met een kleine of grote bijdrage. 

Samen zien én benutten we kansen!

Bij de Koppel te Beek en Donk worden personen met een beperking gezien en gewaardeerd. Zij maken samenhorigheid mogelijk waarbij ieder zijn tijd kan besteden aan een activiteit die hij of zij leuk vindt. 

vb&t Makelaars kijkt naar haar medemensen door de hedendaagse activiteiten te ondersteunen van Art ORO en haar kunstenaars. Deze activiteiten wisselen af van oudere buurtbewoners ondersteunen tot en met producten recycling. 

Art ORO vogelhuisjes vb&t Makelaars 4.jpg

Wij danken Art ORO voor deze leuke maandactie!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan