Nieuws Anne Fleur Kolthof 7 juni 2023

Behaal financiële voordelen met hypotheeksubsidies

Ontdek tips vanuit Freek Hypotheek & vb&t Makelaars

Het kopen van een huis kan een grote financiële uitdaging zijn, vooral voor starters. Gelukkig bieden verschillende gemeenten in Nederland hypotheeksubsidies aan. Zoals gemeente Helmond, gemeentes rondom Eindhoven en Den Bosch om jouw lasten te verlichten en de toegang tot jouw eigen woning te vergemakkelijken. In deze blog gaan we dieper in op de gemeentelijke hypotheeksubsidies in Helmond.

Starterslening en Duurzaamheidsmaatregelen

Helmond

In Helmond kunnen huizenkopers gebruikmaken van de Starterslening, vergelijkbaar met die in Eindhoven. Deze lening helpt starters met het overbruggen van het verschil tussen de aankoopkosten van de woning en het bedrag dat ze kunnen lenen bij de bank. Daarnaast biedt Helmond ook de Stimuleringslening Duurzaamheid aan. Met deze lening kun je tegen een lage rente duurzaamheidsmaatregelen financieren, zoals het plaatsen van zonnepanelen of het isoleren van je woning.

Eindhoven en Den Bosch

Er zijn ook diverse gemeenten rondom Eindhoven én Den Bosch waar deze regelingen gaan gelden.

Haal alles uit je financiële situatie!

Het kopen van een huis kan een uitdaging zijn, maar gelukkig zijn er gemeentelijke hypotheeksubsidies beschikbaar om de financiële lasten te verlichten. Er zijn verschillende subsidieprogramma's, zoals de Starterslening en de Duurzaamheidslening, die huizenkopers kunnen helpen bij het realiseren van hun droomwoning.

Het is belangrijk om bij jouw gemeente specifieke informatie op te vragen over de beschikbare subsidies en de voorwaarden die eraan verbonden zijn of laat je adviseren door Freek Hypotheek.

Met deze professionele ondersteuning wordt het kopen van een huis haalbaarder en kunnen meer mensen genieten van een eigen woning in deze prachtige steden.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan