Nieuws Anne Fleur Kolthof 9 augustus 2023

Beurs Eigen Huis 2023 biedt innovatie voor jouw droomhuis

Na interview met de organisatie van Beurs Eigen Huis krijgt vb&t Makelaars de mogelijkheid om kaartjes weg te geven voor het beursweekend van 22 t/m 24 september. Bezoek Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht!

Laat je - na aankoop van je woning bij vb&t Makelaars - inspireren door nieuwe ideeën en spreek met experts over jouw woondromen. Of je nu wilt bouwen, verbouwen, verhuizen of verduurzamen. Op deze woonbeurs vind je alle inspiratie en expertise die je nodig hebt.

Heb jij even geluk dat wij kaartjes weggeven! Stuur je review naar: communicatie@vbtgroep.nl.

Bezoek Beurs Eigen Huis van 22 t/m 24 september in Jaarbeurs Utrecht! Laat je inspireren door nieuwe ideeën en spreek met experts over jouw woondromen. Of je nu wilt bouwen, verbouwen, verhuizen of verduurzamen. Op deze woonbeurs vind je alle inspiratie en expertise die je nodig hebt.

Laat je als woonliefhebber inspireren

De tweejaarlijkse Beurs Eigen Huis is het evenement dat de harten van huiseigenaren en interieurliefhebbers sneller laat kloppen.

Met een focus op inspiratie, innovatie en alles wat te maken heeft met het creëren van je ideale woonomgeving, is Beurs Eigen Huis uitgegroeid tot een woonbeurs voor iedereen die op zoek is naar nieuwe woonideeën, styling-inspiratie en professionals om je huis te transformeren.

In 2023 belooft Beurs Eigen Huis wederom het evenement te worden waarin creatieve woonbelevingen centraal komen te staan voor bezoekers op 22 t/m 24 september.

Evenement omtrent wonen en leven

Beurs Eigen Huis is een toonaangevend evenement op het gebied van wonen en leven, waarbij uitgebreid interieur, keukens, decoratie en styling naar voren komt door haar exposanten. Het biedt een unieke gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met een breed scala aan producten, diensten en trends op het gebied van woninginrichting, bouw, verbouwing, duurzaamheid en nog veel meer.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, technologische innovaties voor thuis, energie-efficiënte oplossingen of simpelweg inspiratie voor het creëren van een warme en gastvrije leefomgeving, Beurs Eigen Huis heeft voor ieder wat wils dankzij een breed scala aan exposanten.

Inspirerende showcases en presentaties

Een hoogtepunt van Beurs Eigen Huis zijn de vele showcases en presentaties die bezoekers kunnen bijwonen. Experts uit de branche, waaronder architecten, interieurontwerpers, tuinarchitecten en bouwprofessionals, delen hun kennis en inzichten over actuele trends en innovaties. Van interactieve workshops tot lezingen over de meest slimme technologieën.

Oplossingen om je woning te verduurzamen, zoals zonnepanelen, warmtepompen, groendaken, hergebruik van materialen en meer. Kom in contact met deze woonprofessionals én laat je inspireren.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan