Nieuws Anne Fleur Kolthof 17 april 2024

Bezoek The Art of Living Woon- en Designevent

The Art of Living-event is hét Woon- en Designevent waar particulieren en professionals tot elkaar komen. Op 17, 18 en 19 mei 2024 komt het high-end magazine tot leven in het Autotron Rosmalen. Waar het magazine stopt, gaat het event verder.

Bezoek dit event en haal direct jouw toegangskaarten, waardoor je kunt genieten van diverse exposanten die op een oppervlakte van meer dan 10.000 m2 hun unieke visie presenteren. Je treft hier zowel opkomende talenten aan als gerenommeerde merken.

De laatste trends binnen verschillende sectoren op het gebied van design, interieurinrichting, decoratie en kunst dragen bij aan een adembenemende beursbeleving, waarbij je zintuigen worden geprikkeld. Volg de stijl die direct je interesse wekt en je persoonlijke levensstijl weerspiegelt. 

vb&t makelaars The Art of Living.png

vb&t makelaars The Art of Living 1.png

Verken de design tuinen  

De tuinen vormen een bron van inspiratie voor je eigen buitenruimte. Met een oppervlakte van 200 m2 bieden deze tuinen een groen landschap, samengesteld door ontwerpers en vakspecialisten die hun talenten tonen. Zo bespreek je samen met hen de ideale buitenruimte en geniet je van speciale toevoegingen, denk hierbij aan zwembaden óf zelfs buitenkeukens. Laat je aanmoedigen om wat unieks aan je buitenruimte toe te voegen. Zo komt creativiteit en vakmanschap tot leven, waardoor je jouw buitenleven kunt verrijken dankzij de weelderige tuinen.

vb&t makelaars The Art of Living (2).png

200 m2 Tuin door Bureau Hamers en Betergroen 

Bureau Hamers bundelt haar krachten met Betergroen, waarbij zij de prachtige tuin, verspreid over 200 m2, realiseren in de zin van kleuren, texturen en vormen die jouw zintuigen en geest prikkelen. Ontdek beplanting, sierlijke bloemen en tuin details die de natuurlijke omgeving kenmerken om vervolgens naadloos aan te sluiten op je woning. De geur van bloeiende bloemen óf een ontsnapping aan de hedendaagse drukte na een intense werkdag. De tuin dient als een ontspanningsplek tijdens deze lente én zomer. Weet jij al hoe je jouw tuin voorziet van een waardige upgrade?

vb&t makelaars The Art of Living (6).pngvb&t makelaars The Art of Living (3).png

140 m2 Jaap Sterk met Techwood 

Een landschap waar innovatie en vakmanschap samenkomen. De verbluffende weergave van esthetiek gecombineerd met de laatste, duurzame ontwikkelingen. De slimme tuin-oplossingen verleggen je grenzen in de zin van mogelijkheden vanaf het ontwerp tot en met de innoverende toepassingen. Kortom, alles wat je moet weten om jouw droomtuin te realiseren. 

vb&t makelaars The Art of Living (7).png

Interieurarchitecten op deze designbeurs 

Verken een 8-tal unieke designruimtes in het Autotron te Rosmalen, die daadwerkelijk aanvoelen als luxueuze woonkamers. Allen ontworpen door getalenteerde interieurarchitecten die diverse interieurstijlen presenteren, waarbij je de laatste trends en ontwikkelingen ontdekt. Dankzij de verfijning tot in de kleinste woondetails kun je deze inspiratie toepassen op je eigen interieur.

Deze ruimtes dienen als levende showcases, die een must-go zijn voor jouw bezoek aan dit evenement. Kun jij niet wachten om deze inspiratie ruimtes met eigen ogen te bewonderen? Haal dan direct je toegangskaarten. 

vb&t makelaars The Art of Living (4).png

Ontdek de beleving van kunst

Prachtige kunstelementen op The Art of Living event met een selectie aan artistieke creaties die variëren van schilderijen, mixed media, fotografie en beeldhouwwerken. Dompel jezelf onder in de sfeer van deze kunstzinnige woonbeurs. Wie weet loop jij wel tegen een kunstwerk aan waar je helemaal weg van bent én vormt dit voortaan een hartverwarmend element in jouw woonkamer. 

Poppenhuizen Veiling 

Bijzonder initiatief ten behoeve van onderzoek naar energiestofwisselingsziekten bij kinderen. Ieder poppenhuis heeft een eigen verhaallijn. Door deel te nemen aan de veiling kun je niet alleen een uniek item toevoegen aan jouw collectie, maar ook moedig je de strijd aan van deze kinderen en hun families. 

Netwerken 

Een creatieve dag ervaren? Ontmoet gelijkgestemde designliefhebbers en absolute professionals tijdens de bruisende beurs van vrijdag tot en met zondag. Een overvloed aan innovatieve ideeën, boeiende presentaties en interactieve workshops om uiteindelijk jouw horizon te verbreden. 

vb&t makelaars The Art of Living (5).png

Ondersteun lokale vakspecialisten

Op zoek naar design concepten of simpelweg inspiratie voor jouw droomhuis? Bestel je toegangskaarten en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze beurs voor je in petto heeft. 

Ideaal om jouw nieuwe woning die je via ons woningaanbod hebt gevonden verder te upgraden. Veel plezier!

Gesponsord door Très Art en Behaaglijk Wonen en hartelijk aanbevolen door vb&t Makelaars.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan