Nieuws Anne Fleur Kolthof 6 februari 2024

Bijzondere ontmoetingen tijdens Gluren bij de Buren Wintereditie

Zondag 4 februari was Gluren bij de Buren Helmond. Trots zijn we op de samenwerking met Stichting de Bühne, omdat wij samen deze editie tot een echt succes mochten maken. Op 45 locaties in Helmond lieten lokale amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben. Gezellige ontmoetingen en podiumkunsten zorgden voor een zeer geslaagde dag!

Gluren bij de Buren  (4).png

Gluren bij de Buren .png

Makelaarsborden: “gaan jullie verhuizen?!”

Om aandacht van bezoekers te krijgen in de aanloop naar het evenement, hingen er op de ramen van de deelnemende locaties makelaarsborden van vb&t Makelaars met daarop de mededeling dat de desbetreffende huiskamer meedeed!

We ontvingen verbaasde reacties als: ‘‘Huh, gaan jullie verhuizen?!", maakten al snel plaats voor een lach en mensen voelden zich direct welkom. Dit zorgde voor bijzondere ontmoetingen, waarbij men samenkwam om van muzikale optredens te genieten.

Nu weten niet alleen de deelnemers, maar ook de buurt waar zij binnen mogen lopen zodra zij verhuisplannen hebben. We helpen namelijk met de aankoop van een droomwoning, maar ook met het opnemen van waardebepalingen en het daadwerkelijk succesvol verkopen.

Gluren bij de Buren  (1).png

Sfeerimpressie Gluren bij de Buren

Bezoekers konden wandelend of fietsend naar verschillende optredens. Naast particuliere huiskamers, veranderden ook zorglocaties, wijkhuizen en zelfs een hotel in tijdelijke theaters. Zo stonden er zelfs diverse bands in het gezellige restaurant van Fletcher Wellness Hotel Helmond. Kleinkunst met violen tussen de planten, prachtige liedjes op een oude gitaar, zelfgeschreven nummers in het Brabantse dialect, alles kwam voorbij!

Gluren bij de Buren  (2).png

Samenkomst in 45 huiskamers

Onze fotografen hebben bij verschillende locaties de ontmoetingen en optredens in beeld gebracht. Dit geeft een mooie sfeerimpressie van de bijzondere wintereditie Gluren bij de Buren in Helmond. Daarnaast bedanken wij The Talentbox die zorgde voor de samenwerking tussen lokale en landelijke partijen, waaronder Fletcher Hotel Helmond, Buurtzorg en Philadelphia Zorg.

Gluren bij de Buren  (3).png

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan