Bart Pype 6 oktober 2017

Breng 'groen' in je interieur!

Op zoek naar inspiratie voor een interieur dat helemaal van deze tijd is? Go green! Met de juiste planten geef je een boost aan je nieuw ingerichte woning. Industriële, vintage en Scandinavische woonstijlen zijn trendy en hippe stijlen die tegenwoordig in vele woningen te vinden zijn. Deze interieurs bloeien helemaal op door er wat ‘groen’ in aan te brengen. Op zoek naar hippe planten dus! De cactus heeft enkele jaren geleden zijn comeback gemaakt als ‘trendplant’ en is sindsdien niet meer weg te denken in de Nederlandse interieurs. Langzamerhand mag hij wel plaats maken voor andere kamerplanten, zoals de pannenkoekenplant. Deze hippe plant is een volwaardige opvolger van de cactus. Door zijn subtiele karakter past ie vrijwel in ieder interieur.

Benieuwd welke andere mogelijkheden er zijn? Homedeco heeft een inspirerend artikel geschreven over de nieuwe trends van kamerplanten.

Lees het hier.

Je vindt dan zeker een groene vriend!

– vb&t Makelaars –

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan