Verbouwing Rik 29 november 2022

Creëer meer privacy in je huis

Het is een welbekende uitspraak: Beter een goede buur dan een verre vriend, maar sommige buren kunnen precies vertellen wat je aan het doen bent en dat is het teken dat je meer privacy in je huis nodig hebt. Screens van DHK zijn een goed voorbeeld hiervan. 

De voordelen van screens van DHK

Een screen lijkt misschien wel een beetje op een rolluik wat het uiterlijk betreft, omdat deze ook langs de muur begeleidt wordt door de houders begeleidt en is ook windvast. Bij rolluiken is meteen de hele kamer zo donker waardoor je geen idee hebt hoe licht het buiten is, maar de screens laten nog wel wat licht door, waardoor het wel sfeervol is, maar niet te donker. Je kunt wel gewoon makkelijk naar buiten kijken wanneer je dit wilt, maar voor je buren is het vrijwel onmogelijk om dan ook weer bij jou naar binnen te kijken en dat zorgt voor veel meer privacy in de woning waardoor je buren niet meer met je mee kunnen kijken. 

Kiezen voor  DHK rolluiken

Wanneer je het niet erg vindt dat het echt donker in huis is, dan zijn de DHK rolluiken misschien wel de beste optie voor jouw woning. Je kunt dan niet meer naar buiten kijken, maar de buren zullen dan natuurlijk ook niet naar binnen kunnen kijken en dat zorgt voor een hoop privacy. Daarnaast hebben rolluiken de grote voordelen dat deze ook nog eens inbraakwerend zijn en dat kan voor een fijn gevoel zorgen. Zeker wanneer je op vakantie gaat en je bang bent voor ongewenste bezoekers. Deze rolluiken zijn dus perfect wanneer je meer privacy in je woning wenst en je niet zo heel erg veel eisen hebt en wanneer je ook je woning extra zou willen isoleren. 

Verschillende opties

Wanneer je op zoek bent naar privacy voor in je woning, dan zijn er best wel wat verschillende mogelijkheden, maar het is erg belangrijk om voor jezelf te besluiten wat je belangrijk vindt en wat jij te besteden hebt. Wanneer je namelijk niet zo veel te besteden hebt om voor screens of voor rolluiken te gaan, dan kun je beter voor een aantal geschikte gordijnen gaan die er ook voor kunnen zorgen dat de buren niet meer zo goed bij jou naar binnen kunnen kijken en je daarmee je privacy behoudt. Zo hoef je minder dure of grote oplossingen te zoeken en is het voor veel mensen op dit moment beter te behappen, omdat de kosten hoger liggen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan