Woninginrichting Rik Feijen 26 oktober 2021

De beste tips bij het inrichten van je stacaravan

De stacaravan wint aan populariteit, maar waarom is dit nou eigenlijk het geval? Het zou er best wel eens mee te maken kunnen hebben dat de stacaravan anno 2021 een heel andere stacaravan is dan een stacaravan van pak hem beet 10 jaar geleden. Deze was veel minder uitgebreid. Tegenwoordig is een stacaravan bijna een volwaardige woning en zorgt deze ervoor dat mensen op een luxe manier kunnen kamperen en dat is natuurlijk fantastisch. Hierdoor krijg je wel de voordelen van het kamperen en niet de nadelen. 

Kies voor een multifunctionele inrichting

Wanneer je een stacaravan hebt, dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een wat kleinere variant hebt. Mocht dit zo zijn, dan zal je deze multifunctioneel in moeten richten. Zorg ervoor dat meerdere mensen in de caravan kunnen verblijven. Heb je niet veel slaapplekken, dan zal je dit op kunnen lossen door een slaapbank in de caravan te zetten. Deze kan overdag als bank functioneren, terwijl er s’ nachts op geslapen kan worden en dat is top.

Zorg ervoor dat je je thuis voelt

In de stacaravan zal je je natuurlijk thuis moeten voelen. Is dit niet het geval, dan zal je hier onmogelijk tot rust kunnen komen. Juist daarom is het van groot belang dat je ervoor zorgt dat je de stacaravan volledig naar eigen wens inricht. Overleg samen met je familie wat leuk is en zorg ervoor dat jullie hier straks echt tot rust kunnen komen.

Kies voor lichte kleuren

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je stacaravan er zo ruim mogelijk uitziet. Mocht je dit willen realiseren, dan raden we het je aan om lichte kleuren te gebruiken. Lichte kleuren zorgen er namelijk voor dat een ruimte er groter uit komt te zien en dat is precies wat je wil toch? 

Waar koop ik een goede variant?

Wil jij een nieuwe stacaravan kopen? Kijk dan eens naar de stacaravans van Stekelbos.nl. Deze hebben een zeer goede naam, Stekelbos.nl levert namelijk altijd de beste kwaliteit. Tevens heeft deze aanbieder een zeer breed assortiment. De kans dat je een geschikte stacaravan koopt bij deze partij is dan ook erg groot. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kan je zowel een kijkje nemen in de webshop als op het showterrein. Feit is in ieder geval dat je hier ook een hoop inspiratie op kunt doen en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan