Woninginrichting Rik 26 september 2022

De beste tips om van je nieuwe huis een comfortabele plek te maken

Veel mensen realiseren zich niet hoeveel invloed het huis op je algehele welzijn heeft. Een comfortabel huis kan het verschil maken in hoe gelukkig je bent, en het is gemakkelijk te bereiken als je eenmaal weet wat er moet gebeuren.

Glazen kandelaar met kaarsen

Kaarsen zijn een geweldige manier om sfeer toe te voegen aan elke kamer. Ze kunnen ook worden gebruikt om verschillende stemmingen te creëren en de stemming voor een speciale gelegenheid te bepalen. Zet bijvoorbeeld kaarsen in een glazen kandelaar op je eettafel voor een elegant etentje of steek ze aan in de woonkamer voor een romantische avond met je partner. De beste soort kaarsen zijn die in glazen kandelaars omdat ze meer elegantie en verfijning toevoegen aan je interieur. Je kunt deze glazen kandelaars ook als decoritems gebruiken door ze op planken of op tafels in je hele huis te plaatsen. Tip: denk ook eens aan een kerstboom kaars om een gezellig, winters sfeertje in huis te creëren!

Weg met rommel

Ruim je huis regelmatig op. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door elke dag 15 minuten te reserveren om dingen op te ruimen. Zorg ervoor dat je dingen opbergt waar ze horen. Laat ze niet rondslingeren waar ze vuil worden en ziektekiemen aantrekken. Zo ben je niet elk weekend uren bezig met schoonmaken.

Zorg voor de juiste temperatuur

De ideale temperatuur voor je huis ligt tussen de 18°C en 21°C. Als je het koud hebt, voeg dan een deken toe of draag meer lagen. Als je het warm hebt, zet je het raam een ​​beetje open of zet je de verwarming iets lager. Als het buiten te koud is om de ramen open te laten, gebruik dan een airconditioner om de kamer af te koelen. De juiste hoeveelheid luchtstroom helpt schimmel weg te houden en zorgt ervoor dat er geen vocht op je muren komt.

Planten toevoegen

Wanneer je je huis inricht, vergeet dan niet om planten toe te voegen. Planten kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt om het comfort van je huis te verbeteren. Als je op zoek bent naar planten die de luchtkwaliteit verbeteren, zoek dan naar planten met grote bladeren of bloemen die fel gekleurd zijn. Deze planten helpen allergenen uit de lucht te filteren en maken het gemakkelijker om te ademen. Daarnaast zorgen planten ervoor dat je huis er levendig uitziet. Een beetje groen toevoegen op bepaalde plekken van je huis kan daarom een geweldig idee zijn.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan