HuizenmarktExpatsNieuwbouw Yvanka Sharma 16 maart 2022

De Bunkertoren en Hartje Brandevoort 100% verkocht

Goed nieuws, de nieuwbouwprojecten De Bunkertoren te Eindhoven en hartje Brandevoort te Helmond zijn voor 100% verkocht!

Wij willen alle kopers feliciteren met de koop van hun droomwoning of appartement.

Bunkertoren

Bunkertoren is een icoon voor Eindhoven en doet recht aan het verleden van de plek, een begrip in Eindhoven. Historie en toekomst verenigen zich daarmee vanzelfsprekend in de Bunkertoren: het gevoel van optimisme en wederopbouw gecombineerd met een geweldige nieuwe toren.

Hartje Brandevoort

Geen gevel is hetzelfde in Hartje Brandevoort. Door het afwisselende kleurgebruik en de karakteristieke architectuur is iedere pand uniek. De specifieke uitstraling van deze wijk zorgt voor authenticiteit. Het stadse karakter met de saamhorigheid van een dorp maakt dat De Veste een plek met betekenis is.

Nieuwbouw aanbod

Wil jij ook een nieuwbouwwoning welke aan al jouw woonwensen voldoet? Schrijf je dan in voor het toekomstig aanbod via https://vbtmakelaars.nl/vbt-nieuwbouwmakelaars/nieuwbouwprojecten

 Wil jij meer informatie over een project? Neem dan contact met ons op via 088 – 54 54 645 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan